Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Junior

Bjoern: 26.09.2025 22:36 В цілому якщо лотерея по писку дроселів відпадає бо від цього ніхто майже не застрахований
То серед 5070 ТІ
MSI Gaming Trio \ Expert
Asus TUF
пока по бабкам (разовой акции непонятного происхождения) Expert рулит
жаль я неделю не дотерпел, придется теперь на асусе куковать пока не сломается)

а так да, лично мой выбор или msi или asus (хотя от последних у меня ни одной вещи никогда не было, от msi одна была,
но чет этим брендам именно сейчас доверия больше)
Bjoern
Junior

ArtShtorm: 26.09.2025 22:44
Bjoern: 26.09.2025 22:36 В цілому якщо лотерея по писку дроселів відпадає бо від цього ніхто майже не застрахований
То серед 5070 ТІ
MSI Gaming Trio \ Expert
Asus TUF
пока по бабкам (разовой акции непонятного происхождения) Expert рулит
жаль я неделю не дотерпел, придется теперь на асусе куковать пока не сломается)

а так да, лично мой выбор или msi или asus (хотя от последних у меня ни одной вещи никогда не было, от msi одна была,
но чет этим брендам именно сейчас доверия больше)
Згоден
Якби в мене не деякі нюанси з корпусом)
Я би теж до Expert придивився якби обирав зараз
Але вже тепер яка різниця).
TUF-a за очі достатньо)
VladimirV
Member

daesz: 26.09.2025 21:49 Зроз, в мене акаунта/карти моно немає. Думав перейти на нього, коли закінчиться термін дії картки в приваті.
Це ж онлайн-банк, зареєструватись і відкрити там цифрову картку, (яку можна поповнити з будь-якої іншої картки), можна за годину або навіть швидше. Це не є проблемою.
Там не так багато пропозицій, зареєструвався, подивився що там по цінам на 70Ti. Всього там їх близко 10-15 позицій і все. Явно не все, що є на хотлайні, тільки невідомо як вибрані позиції.
І також, там типу додаток пише, знижку 10% потрібно "виторгувати", додавши товар в кошик, як це працює, не знаю, ще треба розібратись.
Последний раз редактировалось VladimirV 26.09.2025 23:44, всего редактировалось 1 раз.
oversteve
Member

VladimirV: 26.09.2025 23:40 І також, там типу додаток пише, знижку 10% потрібно "виторгувати", додавши товар в кошик, як це працює, не знаю, ще треба розібратись.
оформлюєш замовлення, тянешь позунок вгору і воно додає 10% знижку, ще можна зовсім обнагліти і взяти оплату частинами :gigi:
daesz
Member

VladimirV: 26.09.2025 23:40Це ж онлайн-банк, зареєструватись і відкрити там цифрову картку, (яку можна поповнити з будь-якої іншої картки), можна за годину або навіть швидше. Це не є проблемою.
От воно що :)
Тобто, теоретично у них навіть відділень/банкоматів немає? (я не цікавився цим питанням зовсім, деякі знайомі, та й не тільки вони, нахвалювали моно і їхні умови користування, тому й думав після закінчення терміну дії ПБ спробувати моно, for a change of pace як-то кажуть :shuffle: ).
Последний раз редактировалось daesz 26.09.2025 23:47, всего редактировалось 1 раз.
oversteve
Member

daesz: 26.09.2025 23:45
VladimirV: 26.09.2025 23:40Це ж онлайн-банк, зареєструватись і відкрити там цифрову картку, (яку можна поповнити з будь-якої іншої картки), можна за годину або навіть швидше. Це не є проблемою.
Тобто, теоретично у них навіть відділень/банкоматів немає?
грубо кажучи це універсал банк
daesz
Member

oversteve: 26.09.2025 23:47
daesz: 26.09.2025 23:45
Тобто, теоретично у них навіть відділень/банкоматів немає?
Щось типу пейпала/скріла?
oversteve
Member

daesz: 26.09.2025 23:47
oversteve: 26.09.2025 23:47
Щось типу пейпала/скріла?
та ні, скорше як приват24
VladimirV
Member

daesz
Банкомати чи термінали Mono якісь бачив в супермаркетах, відділень напевно немає. Нахіба воно все це потрібно, між банками і так договір про беспроцентне зняття готівки в банкоматі будь-якого банку.
Це щось типу руснявого "тінькофа" :puke: (вибачте за аналогію), де є офіс-центр, колл-центр, а відділення не потрібні - це просто дорого в утриманні. Все можна онлайн замовляти. У Привата теж картки можна онлайн замовляти через Нову пошту, тут нічого нового.
daesz
Member

VladimirV: 26.09.2025 23:54Все можна онлайн замовляти. У Привата теж картки можна онлайн замовляти через Нову пошту, тут нічого нового.
Тобто фізичну карту моно таки отримати можна? Чи у них суто "віртуальні" картки?
(я без поняття як тінькоф працює, якось ніколи не цікавився цим всім :shuffle: буду відвертим, навіть незнав про нульовий податок між банками, думав вони все ще оподатковуються лол)
VladimirV
Member

daesz
Звичайно можна і фізичну пластикову карту замовити. Можна з часом digital-карту замінити на пластик, хоч відразу після оформлення. В додатку є Гугл-карта і пошук партнерських відділень, де можна буде забрати після замовлення пластик-карту у вашому місті.
У Приват24 все те ж саме, але пластик приходить Новою поштою, поштомат/відділення, ну або у відділення (нікому не потрбіні ті черги).
По суті різниця між Приватом і Моно в наявності відділень.
спойлер
.Тінькоф на весь інтернет піарився що відкрив перший онлайн-банк без відділень в СНД це було ще до війни здається. Тому в голову прийшов цей "АНАЛОговнєт" :rotate:
daesz
Member

VladimirV
Це дуже зручно, дякую за пояснення. Я окрім привату та пейпалу нічим не користувався, в принципі, евер. Якийсь час мав картку від ощадбанку, але це тільки через те, що мав трабли із отриманням переказів з-за кордону на приватівську а пейпал в Україні офіційно не підтримувався. Закінчу з роботою на сьогодні і піду розбиратись/реєструватись в моно :up:
спойлер
Ніколи цього не чув, але я не дуже цікавився "банківською сферою" тому, напевно, пройшло повз мене :gigi:
SPEC1AL1ST
Member

В додатку є Гугл-карта і пошук партнерських відділень, де можна буде забрати після замовлення пластик-карту у вашому місті.
У нас в Полтаве уже такого нет. Думал везде уже нет. Только идешь в условное АТБ покупаешь на кассе стоят карточки у них, регистрируешь и тебе цену возвращают. Или же если надо именная то присылают НП.
Какую-то вы древность рассказываете, которой уже давно нет.
Последний раз редактировалось SPEC1AL1ST 27.09.2025 11:38, всего редактировалось 1 раз.
VladimirV
Member

SPEC1AL1ST
В мене при реєстрації в додатку (новий клієнт) такий вибір був, міг замовити пластикову карту при реєстрації з доставкою в комп. магазин. Але вона мені не потрібна, тому обрав цифрову, просто щоб швидше отримати доступ до маркету.
Зараз глянув, перевипустити цифрову в пластик, 100грн з доставкою додаток пише. Так, вона буде іменною.
Все це нюанси вже... Мені просто потрібен був швидкий доступ до того маркета, фізична карта мені не вперлась.
Якщо можна в умовному АТБ взяти, то ще простіше :-/
daesz
Member

Alvaro: 25.09.2025 15:06Третья там в 4к выдавала около 60 фпс как я понял на топах того времени типа 2080т который не настолько был мощный как топ 5090 сейчас который выдает 40фпс в 4к в добавок игра теперь еще нагибает и цпу как предыдущая не нагибала.

8:06 Бл3 на старті мав доволі паршивий перформенс, як і Бл4 зараз.
І так, на 2080ті (топ того часу) в 4к він навіть не видавав стабільні 60.
Nouriel
Member

Yurius: 26.09.2025 18:303.У всіх на 5000 лінійці споживання у простих завданнях (ютуб,відеоплеери) стало високим як у Амд ? типо +-30вт , на 4080 у мене було 10-17 десь.
в амд цей прикол був через підключення двох моніторів і коли один з них більше 120гц
можеш перекинути браузер на встройку і буде менше споживання))
daesz
Member

Nouriel: 28.09.2025 00:46в амд цей прикол був через підключення двох моніторів і коли один з них більше 120гц
Ні, у них споживає 40-50 Вт (7000 серія) в не залежності скільки підключено моніторів, а на 2 моніторах і по 100-120 буває.
https://www.reddit.com/r/AMDHelp/commen ... x_7900xtx/
NST1983
Member

ilcattivo: 26.09.2025 21:35
Бачу лише одну пропозицію від MOYO за 49199, у нас різні ціни?

Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
Чомусь ніхто не радить карту AMD за 31500. Наче норм варіант, зелені карти з аналогічним охладом майже на 10к дорожчі, та ще й акція на преміальну гру закінчилась :-/
У мене ред девіл 9070xt. Карта топ. Який сенс переплачувати за 5070 ti взагалі не розумію. Було б у неї пам'яті більше то можна, а так ..
Yurius
Member

daesz: 28.09.2025 02:03Ні, у них споживає 40-50 Вт (7000 серія) в не залежності скільки підключено моніторів, а на 2 моніторах і по 100-120 буває.
Все так, там і при одному монівторі могло жерти в 4к ютубі 48 вт (була і 7800хт і 7900хт) , але в 9000 це пофіксили , теперь 20-25 макс.
А от Нвідіа навпаки , я точно пам'ятаю , що на 4080 в мене було десь 11-17 вт , а ось на 5070 ті вже приблизно 30 , зі скачками до 40.
man1242
Member

Yurius: 28.09.2025 08:22
daesz: 28.09.2025 02:03Ні, у них споживає 40-50 Вт (7000 серія) в не залежності скільки підключено моніторів, а на 2 моніторах і по 100-120 буває.
Все так, там і при одному монівторі могло жерти в 4к ютубі 48 вт (була і 7800хт і 7900хт) , але в 9000 це пофіксили , теперь 20-25 макс.
А от Нвідіа навпаки , я точно пам'ятаю , що на 4080 в мене було десь 11-17 вт , а ось на 5070 ті вже приблизно 30 , зі скачками до 40.
В мене як раз 30-35 ват у ide та ютуб з 1080р по 4к 30фпс, а вже 4к 60фпс скаче до 45ват. По факту так ж саме споживання як і у 7900хтх було.
Ответить