Да он уже устал просто. У меня когда то был дир100 по моему, тот что без вайфая ещё и отработал он на стоке дай боже, я его ещё и продал на олх помню купил с вайфаем)) не знаю что вам везде на стоке косяки видятся.видно как раз чувак и купил из-за этого опенврт, о котором я не догадывался даже.vdemeshko: ↑ 30.06.2025 18:32 snapdragon999
да о чем речь - DIR-300 упомянутый ранее падал постоянно и не выдавал 100мбит пока я на него не поставил прошивку от кинетика (ну лет 11-12 назад дело было)ну как там можно было сидеть на том что производитель сделал..
Новости
Последние статьи и обзоры
Вибір роутера
-
snapdragon999
Member
Последний раз редактировалось snapdragon999 30.06.2025 18:37, всего редактировалось 2 раза.
-
Pathfinder
Member
- Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Та ніяк він же сам дав рецепт, але тож не ОВРТ а ЛІНІЙКА !!!111vdemeshko: ↑ 30.06.2025 18:32 snapdragon999
да о чем речь - DIR-300 упомянутый ранее падал постоянно и не выдавал 100мбит пока я на него не поставил прошивку от кинетика (ну лет 11-12 назад дело было)ну как там можно было сидеть на том что производитель сделал..
Официальная нормально не работала, там 6 андроид был, всё глючило, но зачем сравнивать роутер и смартфон, совсем разное.На роутере эта прошивка и через 5 лет также будет работать.
-
snapdragon999
Member
Причём тут хрен к пальцу?роутер на 1 прошивке может 10 лет нормально работать, это ж не телефон.Pathfinder: ↑ 30.06.2025 18:34Та ніяк він же сам дав рецепт, але тож не ОВРТ а ЛІНІЙКА !!!111vdemeshko: ↑ 30.06.2025 18:32 snapdragon999
Официальная нормально не работала, там 6 андроид был, всё глючило, но зачем сравнивать роутер и смартфон, совсем разное.На роутере эта прошивка и через 5 лет также будет работать.
Последний раз редактировалось snapdragon999 30.06.2025 18:39, всего редактировалось 1 раз.
-
AFU_power
Member
А я на dd-wrt сидів, теж непогана прошаvdemeshko: ↑ 30.06.2025 18:32 snapdragon999
да о чем речь - DIR-300 упомянутый ранее падал постоянно и не выдавал 100мбит пока я на него не поставил прошивку от кинетика (ну лет 11-12 назад дело было)ну как там можно было сидеть на том что производитель сделал.. любая сторонняя для него прошивка была лучше того что сделала производитель
![]()
-
Gold_Star
Member
А ось тут не згоджусь - часто на офіційній miui під конкретний девайс ставлять оптимізовані закриті драйвера під усе що можливо, чого неможливо зробити на інших офіційно зібраних чи васянопортованих прошивок, тому наприклад на miui і камера стабільніше працює, і звук якісніший, і відтворення відео їсть менше батарейкиvdemeshko: ↑ 30.06.2025 18:27с роутерами тоже самое
Отправлено спустя 3 минуты 9 секунд:
Оягребуsnapdragon999: ↑ 30.06.2025 18:38роутер на 1 прошивке может 10 лет нормально работать, это ж не телефон
Виходить що твою мережу зможе хекнути навіть мавпа з зав'язаними очима, яка просто змогла запустити каліось
-
AlexKuzovkov
Member
Так цього Xiaomi Mi 4A Gigabyte Edition я щось не бачу в магазинах з гарантією.vdemeshko: ↑ 30.06.2025 15:46 AlexKuzovkov
ну аппаратно там разницы фактически нет если про MT7621 речь.. это SoC... впрочем как и есть ряд радиомдулей которые с ним используют.. есть версии с интегрированной радио частью.. есть отдельные.. конкретно в Руиджи стоит MT7621DAT который высокоинтегрированный SoC с 128мб оперативки в комплекте.. идентичный в Xiaomi Mi 4A Gigabyte Edition
Ну і чисто доколупатися.
1. на 1 антену більше.
2. на 1 порт більше.
3. AC wave 2.
-
Gold_Star
Member
Твоє часто це півтори пости, де людина просто спитала, може він роутер вирішив продати в заводській комплектаціїsnapdragon999: ↑ 30.06.2025 18:30Не всем заходит, на сток возвраты делают часто.
-
snapdragon999
Member
На твоей гомносборке тебя быстрее хакнутGold_Star: ↑ 30.06.2025 18:44А ось тут не згоджусь - часто на офіційній miui під конкретний девайс ставлять оптимізовані закриті драйвера під усе що можливо, чого неможливо зробити на інших офіційно зібраних чи васянопортованих прошивок, тому наприклад на miui і камера стабільніше працює, і звук якісніший, і відтворення відео їсть менше батарейкиvdemeshko: ↑ 30.06.2025 18:27с роутерами тоже самое
Отправлено спустя 3 минуты 9 секунд:Оягребуsnapdragon999: ↑ 30.06.2025 18:38роутер на 1 прошивке может 10 лет нормально работать, это ж не телефон
Виходить що твою мережу зможе хекнути навіть мавпа з зав'язаними очима, яка просто змогла запустити каліось
-
Gold_Star
Member
Ти на своїй вже сам себе хакнувsnapdragon999: ↑ 30.06.2025 18:49На твоей гомносборке тебя быстрее хакнут
snapdragon999: ↑ 30.06.2025 18:21У меня еженеделька иногда проскакивают косяки,от билда к билду, типа отвал датчика пальца или светодиод не включается на пропущенных,
-
snapdragon999
Member
вот с ветки ах23Gold_Star: ↑ 30.06.2025 18:51Ти на своїй вже сам себе хакнувsnapdragon999: ↑ 30.06.2025 18:49На твоей гомносборке тебя быстрее хакнутsnapdragon999: ↑ 30.06.2025 18:21У меня еженеделька иногда проскакивают косяки,от билда к билду, типа отвал датчика пальца или светодиод не включается на пропущенных,
-
strang
Member
посление пару страниц просто фейспал на фейспалме
я не шарю, но щас всем расскажу
я не шарю, но щас всем расскажу
-
Gold_Star
Member
снардрагон999 в позі лукашенка пояснює про опенврт і прошивки 10 річної давностіstrang: ↑ 30.06.2025 19:28я не шарю, но щас всем расскажу
Галочка на hardware offloading і нічого не ріжеться. Тільки не спам будь ласка повідомленнями зі свого улюбленого форуму, якщо встановиш собі опенврт і матимеш траблу - приходь, будемо кумекатиsnapdragon999: ↑ 30.06.2025 19:25вот с ветки ах23
-
Ekz0rcyst
Member
snapdragon999
А нащо ви в якості "аргументу" вказуєте 4pda? Як взагалі ця помийка може бути хоч якоюсь аргументацією?
А нащо ви в якості "аргументу" вказуєте 4pda? Як взагалі ця помийка може бути хоч якоюсь аргументацією?
-
snapdragon999
Member
А что для тебя является аргументацией, отзывы на клозетке?Ekz0rcyst: ↑ 30.06.2025 19:44 snapdragon999
Почитал в поиске по запросу как вернуть на сток, несколько моделей cudy выбрал, не мало таких запросов смотрю.Gold_Star: ↑ 30.06.2025 19:35
Галочка на hardware offloading і нічого не ріжеться. Тільки не спам будь ласка повідомленнями зі свого улюбленого форуму, якщо встановиш собі опенврт і матимеш траблу - приходь, будемо кумекати
Как вернуть на сток без программатора особенно актуальная тема, даже в шапке есть
-
Gold_Star
Member
Ти ніколи на ноут з оем віндою від виробника не ставив чисту вінду? По суті те саме, тільки куді ще на офсайті дає детальну інструкціюsnapdragon999: ↑ 30.06.2025 19:57А зачем тогда прошивают на эту хрень?
-
Ekz0rcyst
Member
-
snapdragon999
Member
Как будто людям делать нечего, шерстить те все форумы?
-
Ekz0rcyst
Member
snapdragon999
А "шерстить" 4pda час є? Що це за маячня? Дитячий садок.
А "шерстить" 4pda час є? Що це за маячня? Дитячий садок.
-
uncle joseph
Junior
Ну, піарщиком TP-Link-у мене ще не називали...Pathfinder: ↑ 30.06.2025 09:43 Crumd підтягнув колег з PR. Той питає пораду але тишком нишком через пості пише про туполінк. Цей з ноги обклав сяому і куді зхоча туполінк не краще, а те саме і гірше.![]()
Просто все життя користувався переважно TP-Link і ніби все було гуд. Так, можливо, я невибагливий користувач, але промайнула думка, а може я просто не знаю що це добре, бо весь час був на роутерах одного бренду і не знаю що таке хороший роутер. На мокшанському форумі з четвіркою в назві там порада одна - Keenetik, у нас Lynksys з OLX. Я читав про можливо блокування TP-Link в новинах Google, відразу згадав скільком купляв C64, С80 чи як у мене АХ53, та пригадав як колись Huawei в один прекрасний момент з непоганих смартів стали гуаном через санкції, тож тому і бачив про 65% на ринку. Бо що в сусідів повно TP-Link бачу, в кого не буваю вдома, сканую WI-Fi, то теж їх багато зустрічаю. Просто здивувало, що він тут такий не в повазі, м'яко кажучи.
Та я і дивився на Асус, та нічого поганого про Asus RT-AX58U не казав, хоча про нього достатньо неприємних відгуків вистарчає, що мене і здивувало, бо він такий же по ціні що мій АХ53, але був би новим досвідом для мене, ось хоча б це крім інших багатьох відгуків:1 радили і Асус, плюс той же Куді зі стоком (просто сток в них на основі ОпенВрт)
https://rozetka.com.ua/ua/asus_rt_ax58u/p208163047/
Я, наприклад, не переношу смартфони Xiaomi, а так запропонований мені від них роутер підійшов би по характеристиках суперово, просто напхати лайна в оболонку MIUI, чи продавати під своїм брендом чорта лисого (типу розумних унітазів), а в роутерах бути іншим - та наврят. Тому й запитав щодо бекдорів і різних вшитих шпигунів "від партії", бо що Xiaomi, що TP-Link одного поля ягоди, просто процесор (чи правильніше ARM) кращі в Redmi-ка, а так це та сама китайська фігня що й TP-шка.
-
strang
Member
глянув до речі MX4300 ще є в продажу, правда ціна 3-4кuncle joseph: ↑ 30.06.2025 20:13 у нас Lynksys з OLX
за ті гроші вже флінт краще