Майнинг - заставь комп работать!

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Nic_Roman
Member

Повідомлення

zmax
Так і робив в батніку і не їде
zmax
Member

Повідомлення

b_andriy
гугл в помощь Kernel-Power код 41 категория (63). читайте, пробуйте, ищите проблему.

Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
Nic_Roman
что значит не едет? в каком месте? в самом майнере не едет или в статистике на сайте нули? не путайте!! для найсхеша нужно писать именно BTC кошель, не ZEC!
Jampwnz
Member

Повідомлення

eth с дварфа на btc-e кошель можно майнить?
b_andriy
Member

Повідомлення

походу это винда после обновы мне мозк выносит
Nic_Roman
Member

Повідомлення

zmax
Я так і робою але не через найсхеш на пряму в батнік, в насхеші який алгоритм зек енвідіа? Там якийсь еквік є але він дає 380 я кщо на пряму то 480
alexvvv
Member

Повідомлення

Nic_Roman:zmax
Я так і робою але не через найсхеш на пряму в батнік, в насхеші який алгоритм зек енвідіа? Там якийсь еквік є але він дає 380 я кщо на пряму то 480
Я перевіряв EWBF's CUDA Zcash miner, то дає те саме що і nicehash
b_andriy
Member

Повідомлення

alexvvv а ше він більше гріє карту і бере 2% комісії, якшо порахувати споживання світла і комісію то вийде на одне і те ж шо і екскаватор найсовський
zmax
Member

Повідомлення

Nic_Roman
Вы запускаете EWBF, а в качестве пула указываете найс, в качестве кошеля свой кошель. Все. Сам найсхэш майнер запускать не надо. ZEC использует алгоритм Equihash. По цифрам отличие на 5%, может чуть чуть больше в пользу EWBF.
Я сейчас использую EWBF, в качестве пула nanopool. Разница для меня в том, что найс платит мне раз в неделю в битках, а пул платит несколько раз в день в ZEC. Zec можно копить или сразу же продать, каждый выбирает свое.

Отправлено спустя 1 минуту 39 секунд:
b_andriy:alexvvv а ше він більше гріє карту і бере 2% комісії, якшо порахувати споживання світла і комісію то вийде на одне і те ж шо і екскаватор найсовський
найс берет 4% за вывод, майнит хуже, платит раз в неделю. В общем каждый сам решает.
Omaks
Member

Повідомлення

Кстати, а во сколько Найс выводит на кошелек биток? Как бы уже обед, ничего не выведено...
Nic_Roman
Member

Повідомлення

zmax
Ви мене правильно зрозуміли. Саме так роблю. Просто не працює. Можете скинути як має виглядати батнік правильно. Що пул найс хеш. Просто статистика там нормальна)
Renegade1979
Member

Повідомлення

Nic_Roman:Як налаштувати ewb для найсхеш? В батніку ввести адресу гаманця і все?
на флайпула miner --fee 0 --templimit 72 --server eu1-zcash.flypool.org --user гаманець_полонiексу.Rig0 --pass x --port 3333 нафиг найсхеш, он сам будет копать на флайпуле и закупит вам биток по завышенному курсу :)
Omaks:Кстати, а во сколько Найс выводит на кошелек биток?
на сторонние кошели аж раз в неделю, это потому что у них местный кошель есть, с которого дерут процент, и с которого если пытаться выводить во время резкого повышения битка, вывести не получится, бо найсхеш с ЕХМО уйдут на "технические работы", а e-btc будут разумеется "ддосить", короче кидалово. Если даже британский с понтом ехмо занимается кидаловом, то уже и полонихс вас тоже взует не задумываясь, хотя регистрированы в Штатах
Nic_Roman
Member

Повідомлення

Renegade1979
На флайпулі автоматом впаде на полонікс? Статистика на сайті? І воводи щодня? Я правильно зрозумів?
zmax
Member

Повідомлення

Nic_Roman
статистика везде одинаково выглядит, плюс/минус. Падает на любой кошелек указанный в батнике, это может быть и локальный кошель или на бирже, полоникс, ёбит, биттрекс, бтс-е или любая другая.
Востаннє редагувалось 20.06.2017 13:09 користувачем zmax, всього редагувалось 1 раз.
Renegade1979
Member

Повідомлення

Nic_Roman:На флайпулі автоматом впаде на полонікс? Статистика на сайті? І воводи щодня? Я правильно зрозумів?
виводиться коли накрутить мiнiмум, як пишуть Порог выплат в ZEC (Мин.: 0.001 ZEC, Макс.: 10 ZEC, если меньше 0.01 ZEC - взымается комиссия за транзакцию 0.0002 ZEC).
Замiсть юзера с регою на сайтi майниться прямо на кошель якойсь cryptopia, poloniex, btc-e, де торги. На miningpoolhub та suprnova юзер з регою а кошель вказати в настройках свого акаунту
Востаннє редагувалось 20.06.2017 13:14 користувачем Renegade1979, всього редагувалось 2 разів.
b_andriy
Member

Повідомлення

zmax ты на каком пуле?
Renegade1979
Member

Повідомлення

b_andriy:і бере 2% комісії
мабуть --fee 0 робить, це сам автор пише. Але бic його зна бо автор цього exe якийсь petr_petrov :super:
ЗЫ де моя G1, чому не дзвонять?! Падлюки...
Востаннє редагувалось 20.06.2017 13:20 користувачем Renegade1979, всього редагувалось 1 раз.
b_andriy
Member

Повідомлення

Renegade1979
я в то мало вірю))) а майнити на найсовому пулі іншим майнером всерівно буде брати комісію за конверт бітка 4% ;)
Renegade1979
Member

Повідомлення

b_andriy: а майнити на найсовому пулі іншим майнером всерівно буде брати комісію за конверт бітка 4% ;)
ще конверт можуть поставити на курс btc-e, той будет на $100 вище нiж на полонiексi :mad: взувають як лоха. Полонieкс тримав на $2500-$2550 три днi, там можна продати
Востаннє редагувалось 20.06.2017 13:23 користувачем Renegade1979, всього редагувалось 1 раз.
zmax
Member

Повідомлення

b_andriy
я не заморачиваюсь пулами, решил для себе что разница между ними мизерная и не стоит даже времени потраченного на их анализ :)
взял nanopool для потестить, на нем и сижу. возможно для адептов с 100+ карт пул уже и играет важную роль, но для любителей с парой ВК это не так важно.
из тех, которые чаще всего на слуху в нашей части интернета это флай, нано, дварф.
b_andriy
Member

Повідомлення

Renegade1979 доречі так і ніхто не знає звідки найс бере курс, не факт
Відповісти