В 21 році в мене на роботі був комп з i7-11700, на ньому цілодобово кодувалося в архів відео у кодек x265. Боксовий кулер, 85 градусів проц. На цьому ж компі якщо не було вільного, оператори монтували відоси. І нічого, терпимо. Це про виносливість процессорів.
Трамп підіймає USA підприємства, Nvidia to invest $5bn in Intel. Може так статися, що TSMC опиниться в ролі догоняючих.yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:29 буде ще гірше, всі інші - самі не займаються виробництвом чіпів - Нвідіа, Епл, АМД, Квалком, ..
Ну почалося, стратегія яблучників: "Якщо в нас цього нема, воно вам не треба". Я інвалід, в мене нема лівої руки, ну як, зручно натискати?yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:29 це особливості роботи з ОС, спробуйте: Cmd+Q
Ну добрий вечір, а який же я користувач, топ-левел? Ну дякую, неочікувано приємно.yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:29 це не бажання звичайного користувача, але є й кращі речі на макос - той же Cmd+C легше натискати ніж Ctrl+C
Так шо там по command-tab між декілька вікнами vs code або chrome?
Буга-га, тобто факт, що Макос підходить тільки 27" 4K або православний 5K і все - це не проблема? От я собі захотів 32" - а болт тобі, отримай в очі мутняк.yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:29 в мене 27" 2K - теж була проблема з рихлими шрифтами - але вирішив
А Bugatti Veyron сильно швидша за Шевроле Авео. Тільки чогось не беруть.yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:29 але одно-потік - сильно програє - навіть сучасному А19
Однопотік це схоже коли на гонки корча привозять, в якому один голий метал, точно так і тут, повикидували інструкції і сидять либляться. А те що машина стала не універсальна, закривають очі та кажуть "то другоє".
То-то я думаю чого жаліються що M4 постійно теплий порівняно з M1yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:29 к-ть ядер у АРМ - можна наростити
Ці пару секунд в день абсолютно не дають ніякої переваги, бо зараз виграє той, у кого правильніший контекст в промпт зайде. А на серверах поки ще домінують x86.yuriy_dd: ↑ 21.09.2025 17:29 може тому що JavaScript сильно скоріше паше на АРМ?