Chrome тепер вивантажує з пам'яті неактивні вкладки, тому, думаю, це можливоl-m: ↑ 16.07.2025 13:08на Chrome-based браузерах це просто не можливо (принаймні раніше було, давно вже не перевіряв).
Новости
Последние статьи и обзоры
Метеозалежність Intel Core: процесори стали частіше виходити з ладу через літню спеку, стверджує розробник Firefox
-
Васильович
Member
-
Avenger80
Member
-
leif
Member
Avenger80
Так, значить питания не в шрифті а в тому як браузер їх ренлериит
Різниця помітна, звичайно
Так, значить питания не в шрифті а в тому як браузер їх ренлериит
Різниця помітна, звичайно
-
MqM
Member
Ну тести на генерації п0рн0 тут ще ніхто не викладавДима Динамит: ↑ 15.07.2025 23:26нахрена мне эти искуственые тесты? у меня он по круче что нагрузит систему есть рендерю видео !!!Lorichic: ↑ 15.07.2025 23:07 linx
Дима, это всё фуфло, слова твои, запускаешь linx+мониторинг hwinfo и охлаждение в кадре, снимаешь видео и сюда
- спойлер
проц больше 70 в играх не грееться могу скриншот скинуть с ксд2
Отправлено спустя 4 минуты 42 секунды:
тест CPU в играх больше 62с не грееться )
как там ваши райзен 7600 ?) а то у кого не спрошу печки
Але все таки це рендериться на відясі, звісно дехто умудряється на проці, але це окрема каста збоченців
-
Дима Динамит
Member
ну так новый уровень тестирования))MqM: ↑ 16.07.2025 15:32Ну тести на генерації п0рн0 тут ще ніхто не викладавДима Динамит: ↑ 15.07.2025 23:26
нахрена мне эти искуственые тесты? у меня он по круче что нагрузит систему есть рендерю видео !!!
проц больше 70 в играх не грееться могу скриншот скинуть с ксд2
Отправлено спустя 4 минуты 42 секунды:
тест CPU в играх больше 62с не грееться )
как там ваши райзен 7600 ?) а то у кого не спрошу печки![]()
Але все таки це рендериться на відясі, звісно дехто умудряється на проці, але це окрема каста збоченців![]()
-
the lamer
Member
Додам вам у скарбничку "навіщо їм саме фаєрфокс" (крім того, що вже сказали):leif: ↑ 15.07.2025 11:48 хто зараз взагалі фаєрфоксом користується? хто ці 2 з половиною відсотки юзерів? навіщо їм саме фаєрфокс?
1) До цього часу обмежовано підтримується на Віндовс 7 (115ESR).
2) Вкладки у декілька рядків.
3) Можливість відображення заголовка вікна та класичного меню (File - Edit - View...).
4) Сайдбари.
5) Оффлайн (локальні) профілi (пісочниці) з можливістю оффлайн перенесення (бекапа).
6) Окремі налаштування проксі (Хром використовує системні, а там - впн для решти софту).
7) Відсутність прив'язки облікового запису гугла на рівні браузера, тобто легко користуватися поштою, доками, ютубом на різних акках в одному профілі одного браузера.
8) Зручна історія закритих вкладок (і розширення типу Undo close tab button)
9) Можна відключити автоплей відео (не на всiх сайтах) і зручно м'ютати таби, в тому числі й заздалегідь (до того, як відкрити в ніх гучний сайт).
10) Жодних фонових сервісів/процесів/сканерів/апдейтерів/заплануваних таскiв.