Останні статті і огляди
Новини
Автотема: всё из мира авто-мото
-
анти__бот
Member
Scoffer
Ого прикольно, колись катався на пікапі ісузу, може хочуть службовий парк робити, бо у нас такий зоопарк в ньому
Ого прикольно, колись катався на пікапі ісузу, може хочуть службовий парк робити, бо у нас такий зоопарк в ньому
-
fantomrulezz
Member
Ти ж постив вже новину про Isuzu D-MaxScoffer: ↑ 17.12.2024 12:17Роблю ставку шо це буде Isuzu
Гарна новина, потреба в них величезна
-
Scoffer
Member
fantomrulezz
То ж давно було, і в рамках іншого процесу.
Ісузу просто більш лояльно ставиться до збірок на стороні, тому і думаю що вони.
То ж давно було, і в рамках іншого процесу.
Ісузу просто більш лояльно ставиться до збірок на стороні, тому і думаю що вони.
-
анти__бот
Member
Scoffer
Рошель класні машини робе, там таке враження що розгін потужніше ніж на мото, а турбіна свистить як на якомусь кастомі
Рошель класні машини робе, там таке враження що розгін потужніше ніж на мото, а турбіна свистить як на якомусь кастомі
-
Scoffer
Member
анти__бот
Це той шо мрап на базі форда? Так там 400 коняк і висота. Я колись їхав пасажиром на фурі ~130 км/год, і я тобі скажу шо враження щодо швидкості взагалі не ті ж самі шо на легковушкі. По відчуттям здається шо там всі 180
Це той шо мрап на базі форда? Так там 400 коняк і висота. Я колись їхав пасажиром на фурі ~130 км/год, і я тобі скажу шо враження щодо швидкості взагалі не ті ж самі шо на легковушкі. По відчуттям здається шо там всі 180
-
анти__бот
Member
Scoffer
Ага як блокування швидкості відключене і нема причепа то взагалі страшна штука, так я про той сенатор мрап гарне авто головне не сідати з самого заду бо будеш літати
Відправлено через 11 хвилин 7 секунд:
Ага як блокування швидкості відключене і нема причепа то взагалі страшна штука, так я про той сенатор мрап гарне авто головне не сідати з самого заду бо будеш літати
Відправлено через 11 хвилин 7 секунд:
Я завжди думав що на мото більше враження від швидкості, але виявилося що на легкових 200+ то взагалі страшно, а для мото наче і мало, може це за того що я не звик на легкових так топитиScoffer: ↑ 17.12.2024 15:14враження щодо швидкості взагалі не ті ж самі шо на легковушкі
-
Scoffer
Member
анти__бот
Нє, з мото у мене досвід тільки з МТ-11. Там ти їдеш чітко 40 в будь-якій ситуації. Тому що їдеш менше - руля водить, їдеш більше - теж руля водить
Нє, з мото у мене досвід тільки з МТ-11. Там ти їдеш чітко 40 в будь-якій ситуації. Тому що їдеш менше - руля водить, їдеш більше - теж руля водить
-
zmax
Member
бредля намбер вананти__бот: ↑ 17.12.2024 15:35так я про той сенатор мрап
-
анти__бот
Member
zmax
Так тож різна техніка, рошель то машинка звичайна
Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
Відправлено через 5 хвилин 27 секунд:
Scoffer
Ось краще скажи коли вже будуть кліматичні зміни, я хочу +5 зимою і суху дорогу
Так тож різна техніка, рошель то машинка звичайна
Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
Думаю що то за ямаха мт11 і як це ямаха може 40 тільки, а потім допер що то за звірScoffer: ↑ 17.12.2024 16:22МТ-11
Відправлено через 5 хвилин 27 секунд:
Scoffer
Ось краще скажи коли вже будуть кліматичні зміни, я хочу +5 зимою і суху дорогу
-
fantomrulezz
Member
Та нормальна погода, що тианти__бот: ↑ 17.12.2024 16:42я хочу +5 зимою і суху дорогу
Подумаєш, трошки мокрого снігу
-
zmax
Member
дел
-
анти__бот
Member
zmax
Я до сьогодні не знав що воно мрап все, рошель то рошель а бредлі то вже техніка сильна
Відправлено через 38 секунд:
Ага пізно
Я до сьогодні не знав що воно мрап все, рошель то рошель а бредлі то вже техніка сильна
Відправлено через 38 секунд:
Ага пізно
-
Scoffer
Member
анти__бот: ↑ 17.12.2024 16:42 ямаха мт11
ну да, майже ямаха
-
SergN
Member
Погода прямо тест на зміну літніх навичок на зимові.
Мене вчора вночі на ділянці міжміської дороги через поля трохи "хильнуло", на ожеледицю не очікував, бо +4 показувало зовнішню температуру, калюжі були через кожні кілька метрів, тож спочатку подумав, що в черговій ямі пошкодив колесо, а коли зупинився глянути, то не зміг ногами стати на асфальт, так було слизько. Візуально ж цього не помітно.
Тож сьогодні в сильний сніго-дощ на трасі вже різке падіння температури до 2 градусів насторожувало, і дехто з водіїв вже за фурами прилаштовувався.
-
torny
Member
SergN, аналогічно ) Навіть згадалася реклама шин з 2000 років, де чувак швидко їздить та маневрує, а коли зупинився і намагався вийти з авто - підсковзнувся та впав.
Виїхав з двору, вилазив з авто зачинити ворота та ноги поїхали.
Коли повертався, то звернув увагу на асфальт. Калюжі - то зрозуміло. Але там, де нема калюж, віглядає сухо. Насправді там теж асфальт вкритий інієм і теж доволі слізько. (авто показувало +2°)
Виїхав з двору, вилазив з авто зачинити ворота та ноги поїхали.
Коли повертався, то звернув увагу на асфальт. Калюжі - то зрозуміло. Але там, де нема калюж, віглядає сухо. Насправді там теж асфальт вкритий інієм і теж доволі слізько. (авто показувало +2°)
-
Scoffer
Member
torny
Ну, сміх сміхом, а в нормальних шинах гума липне до дороги сильно краще ніж в більшості ботинок. І ця тема з ботами мене дуже давно і сильно дратує. Навіть топові вібрами все одно скользять
Ну, сміх сміхом, а в нормальних шинах гума липне до дороги сильно краще ніж в більшості ботинок. І ця тема з ботами мене дуже давно і сильно дратує. Навіть топові вібрами все одно скользять
-
анти__бот
Member
Rucha
Якщо є мультиметр якийсь просто зроби замір чи автоматика зарядки коректно працює і дає на нього 14,5
Якщо є мультиметр якийсь просто зроби замір чи автоматика зарядки коректно працює і дає на нього 14,5
-
SergN
Member
Та, яка має режим зарядки AGM, для них те ж саме обмеження напруги зарядки. Це певного роду "родичі".Rucha: ↑ 18.12.2024 12:58яка найкраще підійде?
-
mumu
Member
по характеристикам такRucha: ↑ 18.12.2024 12:58Чи підходить ця зардяка до мого АКБ
антидощ хтось використовує типу turtle wax ?