Автотема: всё из мира авто-мото

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
анти__бот
Member

Повідомлення

Scoffer
Ого прикольно, колись катався на пікапі ісузу, може хочуть службовий парк робити, бо у нас такий зоопарк в ньому :gigi:
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Scoffer: 17.12.2024 12:17Роблю ставку шо це буде Isuzu
Ти ж постив вже новину про Isuzu D-Max
Гарна новина, потреба в них величезна
Scoffer
Member

Повідомлення

fantomrulezz
То ж давно було, і в рамках іншого процесу.
Ісузу просто більш лояльно ставиться до збірок на стороні, тому і думаю що вони.
анти__бот
Member

Повідомлення

Scoffer
Рошель класні машини робе, там таке враження що розгін потужніше ніж на мото, а турбіна свистить як на якомусь кастомі :laugh:
Scoffer
Member

Повідомлення

анти__бот
Це той шо мрап на базі форда? Так там 400 коняк і висота. Я колись їхав пасажиром на фурі ~130 км/год, і я тобі скажу шо враження щодо швидкості взагалі не ті ж самі шо на легковушкі. По відчуттям здається шо там всі 180 :D
анти__бот
Member

Повідомлення

Scoffer
Ага як блокування швидкості відключене і нема причепа то взагалі страшна штука, так я про той сенатор мрап гарне авто головне не сідати з самого заду бо будеш літати :lol:

Відправлено через 11 хвилин 7 секунд:
Scoffer: 17.12.2024 15:14враження щодо швидкості взагалі не ті ж самі шо на легковушкі
Я завжди думав що на мото більше враження від швидкості, але виявилося що на легкових 200+ то взагалі страшно, а для мото наче і мало, може це за того що я не звик на легкових так топити
Scoffer
Member

Повідомлення

анти__бот
Нє, з мото у мене досвід тільки з МТ-11. Там ти їдеш чітко 40 в будь-якій ситуації. Тому що їдеш менше - руля водить, їдеш більше - теж руля водить :lol:
zmax
Member

Повідомлення

анти__бот: 17.12.2024 15:35так я про той сенатор мрап
бредля намбер ван
анти__бот
Member

Повідомлення

zmax
Так тож різна техніка, рошель то машинка звичайна

Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
Думаю що то за ямаха мт11 і як це ямаха може 40 тільки, а потім допер що то за звір :laugh:

Відправлено через 5 хвилин 27 секунд:
Scoffer
Ось краще скажи коли вже будуть кліматичні зміни, я хочу +5 зимою і суху дорогу :laugh:
fantomrulezz
Member

Повідомлення

анти__бот: 17.12.2024 16:42я хочу +5 зимою і суху дорогу
Та нормальна погода, що ти ;)
Подумаєш, трошки мокрого снігу
zmax
Member

Повідомлення

дел
анти__бот
Member

Повідомлення

zmax
Я до сьогодні не знав що воно мрап все, рошель то рошель а бредлі то вже техніка сильна :gigi:

Відправлено через 38 секунд:
Ага пізно
Scoffer
Member

Повідомлення

:lol:
ну да, майже ямаха
SergN
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 17.12.2024 16:51Та нормальна погода, що ти
Подумаєш, трошки мокрого снігу
Погода прямо тест на зміну літніх навичок на зимові.
Мене вчора вночі на ділянці міжміської дороги через поля трохи "хильнуло", на ожеледицю не очікував, бо +4 показувало зовнішню температуру, калюжі були через кожні кілька метрів, тож спочатку подумав, що в черговій ямі пошкодив колесо, а коли зупинився глянути, то не зміг ногами стати на асфальт, так було слизько. Візуально ж цього не помітно.
Тож сьогодні в сильний сніго-дощ на трасі вже різке падіння температури до 2 градусів насторожувало, і дехто з водіїв вже за фурами прилаштовувався.
torny
Member

Повідомлення

SergN, аналогічно ) Навіть згадалася реклама шин з 2000 років, де чувак швидко їздить та маневрує, а коли зупинився і намагався вийти з авто - підсковзнувся та впав.
Виїхав з двору, вилазив з авто зачинити ворота та ноги поїхали.
Коли повертався, то звернув увагу на асфальт. Калюжі - то зрозуміло. Але там, де нема калюж, віглядає сухо. Насправді там теж асфальт вкритий інієм і теж доволі слізько. (авто показувало +2°)
Scoffer
Member

Повідомлення

torny
Ну, сміх сміхом, а в нормальних шинах гума липне до дороги сильно краще ніж в більшості ботинок. І ця тема з ботами мене дуже давно і сильно дратує. Навіть топові вібрами все одно скользять :-/
Rucha
Member

Повідомлення

Маю АКБ EFB Exide EL604 (PE1T-18-520) на 60Ah для iStop. На ньому написано "заряджати напругою не вище 14.4v"
Маю таку зарядку на 5A. В хар-ках написано "DC13.8-15.5V".
Чи підходить ця зардяка до мого АКБ. Якщо ні, то яка найкраще підійде?
анти__бот
Member

Повідомлення

Rucha
Якщо є мультиметр якийсь просто зроби замір чи автоматика зарядки коректно працює і дає на нього 14,5
SergN
Member

Повідомлення

Rucha: 18.12.2024 12:58яка найкраще підійде?
Та, яка має режим зарядки AGM, для них те ж саме обмеження напруги зарядки. Це певного роду "родичі".
mumu
Member

Повідомлення

Rucha: 18.12.2024 12:58Чи підходить ця зардяка до мого АКБ
по характеристикам так

антидощ хтось використовує типу turtle wax ?
Відповісти