Новости
Последние статьи и обзоры
Автотема: всё из мира авто-мото
-
zmax
Member
ну как все оценили SU7 и ее прайс?
-
Scoffer
Member
zmax
Я більше оцінив кількість передзамовлень за добу. Втім, я давно казав що китаянці виживуть всіх з ринку електричок. З ДВС було б значно складніше і зайняло б більше часу. Ох даремно америкоси затіяли електрифікацію, даремно
Я більше оцінив кількість передзамовлень за добу. Втім, я давно казав що китаянці виживуть всіх з ринку електричок. З ДВС було б значно складніше і зайняло б більше часу. Ох даремно америкоси затіяли електрифікацію, даремно
-
leif
Member
скиньте якийсь цікавий зважений огляд сабжа, якщо бачили такі.
-
SergN
Member
Судячи з цього, даремно Еппл відмовився від виробництва свого електроавто. Зараз би власна фанатська база розібрала б будь-що і внесла на руках в топ-10 автовиробників світу. Лише встигай організувати для виробництва таких азіатів, як TSMC (ну не своїми ж рукамиScoffer: ↑ 02.04.2024 20:47Я більше оцінив кількість передзамовлень за добу.
-
XAMCTBO
Member
У сабжа вже благополучно відмовляє пневма.leif: ↑ 02.04.2024 21:22 скиньте якийсь цікавий зважений огляд сабжа, якщо бачили такі.
-
Scoffer
Member
SergN
Так вони наче якихось китайців і намагались підпрягти, чи-то з бід, чи-то ще з когось, забув вже, але щось пішло не так. Підозрюю що китайці вирішили що і самі впораються.
Ото проблема епла якраз в тому що "не своїми руками".
Відправлено через 3 хвилини 58 секунд:
XAMCTBO
Це ж тестові машини. На серію тільки передзамовлення зібрали. Виправлять. На те вони і тестові шоб знайти проблемні місця.
leif
А шо ти там хочеш побачити? Електричка як електричка. Вони всі однакові. З рекламою на екрані, котру не вимкнути, думаю
Так вони наче якихось китайців і намагались підпрягти, чи-то з бід, чи-то ще з когось, забув вже, але щось пішло не так. Підозрюю що китайці вирішили що і самі впораються.
Відправлено через 3 хвилини 58 секунд:
XAMCTBO
Це ж тестові машини. На серію тільки передзамовлення зібрали. Виправлять. На те вони і тестові шоб знайти проблемні місця.
leif
А шо ти там хочеш побачити? Електричка як електричка. Вони всі однакові. З рекламою на екрані, котру не вимкнути, думаю
-
XAMCTBO
Member
Політика китаців у тому, що на їхному ринку тільки тесла має свій завод. А фольксваген, хонда, тойота, може хтось ще, вони зобов'язані виробляти свої автівки на сумісних підприємствах разом із китайцями. Тому тут не питання що ''не своїми руками'', де виробляти є. Тут питання у тому, що на експортні автівки не дають субсидій, тобто вони будуть дорожчи.Scoffer: ↑ 02.04.2024 22:01 Так вони наче якихось китайців і намагались підпрягти, чи-то з бід, чи-то ще з когось, забув вже, але щось пішло не так. Підозрюю що китайці вирішили що і самі впораються.
Наразі купляти автівку, що китайця, що европейця, не дочекавшись рестайлінгу, сумнівна ідея. Воно вже як з іграми - випускають недороблене за фул прайс, а потім вже доводять до ума і роблять адекватний прайс із знижками.
-
Scoffer
Member
XAMCTBO
Основний ринок епла все таки не китай. "Своїми руками" малось на увазі десь в штатах. Але це не в духі компанії, котру тільки урядовими санкціями назад до себе на континент вдалось хоча б частково загнати.
Основний ринок епла все таки не китай. "Своїми руками" малось на увазі десь в штатах. Але це не в духі компанії, котру тільки урядовими санкціями назад до себе на континент вдалось хоча б частково загнати.
-
SergN
Member
Отож.Scoffer: ↑ 02.04.2024 22:01Вони всі однакові.
Колись давненько підтягнуло відос якогось кацапа (напевно) з китайщини, то він розповідав, що хоче там створити свій бренд, бо індустрія ОЕМ-виробництва вже пропонує "безфабричним" бізнесменам достатній набір у вигляді платформи, бери лише замовляй під себе дизайн та софт.
Тому і розкрученим брендам не треба самому розробляти авто з нуля, а лише монетизувати прихильність фанатської бази до свого бренду за рахунок чужих розробок. Чим, як бачимо, Сяомі і вирішила скористатися.
Тому і кажу, що тут Яблуко пролетіло мимо ласого шматка пирога.
Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
Це вбудована функція пневми - відмовляти ((XAMCTBO: ↑ 02.04.2024 21:54У сабжа вже благополучно відмовляє пневма.
-
leif
Member
а ти смішний) ну якщо тобі однакові то ок, але по оглядах, що я побіжно подивився, не все там так добре (яка несподіванка, я в шоці) і стрітсракєрам може тачка і сподобається, особливо за прайс на локальному ринку, але я б собі таку не взяв. почекаємо наступних ітерацій.Scoffer: ↑ 02.04.2024 22:01Електричка як електричка. Вони всі однакові.
в цілому, щиро бажаю успіху салямі, щоб на тлі їхніх потуг нормальні виробники почали швидше ворушитись, робити кращі авто і знижувати ціни.
-
Scoffer
Member
leif
А тепер відкриваєш огляд якогось електрофорда або електровольви, з реальної експлуатації бажано, і бачиш +/- той же самий стандартний набір косяків. Зарядка не зарядка, стандарти не стандарти, батарейка на морозі половиниться, на жарі перегрівається і оте все. А тесла вміє ще й рандомно газувати з місця комусь в сраку, але маск стверджує що ніхто нічо не доведе
А тепер відкриваєш огляд якогось електрофорда або електровольви, з реальної експлуатації бажано, і бачиш +/- той же самий стандартний набір косяків. Зарядка не зарядка, стандарти не стандарти, батарейка на морозі половиниться, на жарі перегрівається і оте все. А тесла вміє ще й рандомно газувати з місця комусь в сраку, але маск стверджує що ніхто нічо не доведе
-
leif
Member
Scoffer
Косяки з "реальної експлуатації" салямі нам ще тільки прєдстоіт дізнатися
Косяки з "реальної експлуатації" салямі нам ще тільки прєдстоіт дізнатися
-
heidfeld
Member
-
The_Rusik
Member
heidfeld
А немцы автомобили
А немцы автомобили
-
heidfeld
Member
-
Shpoker
Member
-
zmax
Member
-
murzik
Member
у нас що, не має норм щодо шуму корит? курва, таке під вікнами в житловій зоні вигаховує на тазах, думав вже прилетіло щось. ну чому люди такі неадеквати, а країна така законодавча хрінь? європа...та бидло ви, суспільство. лише ломака по голові протрезвить. третій рік війни, а даунів не меншає.
а підеш поговорити, то виявиться військовий або убдшнік, а ти вже ніхто у суспільстві
поліція не працює на побутовому рівні. роки йдуть, на дорогах без змін. курящих, алко і смітящих не штрафують масово
а підеш поговорити, то виявиться військовий або убдшнік, а ти вже ніхто у суспільстві
поліція не працює на побутовому рівні. роки йдуть, на дорогах без змін. курящих, алко і смітящих не штрафують масово
-
SergN
Member
Он як хвилюється про екологію людина, тримає зону вихлопу в чистоті. Про машину, звичайно ж, моваzmax: ↑ 08.04.2024 06:48видимо керхером "промыл"
murzik, не ний.
-
zmax
Member
murzik
если мусора полиция бездействует и "доброе" слово не помогает, то законных методов у тебя и нет. Проблема в любой стране есть, поэтому и живут в цивилизованных странах нормальные люди в нормальных районах, быдло в своих гетто.
если мусора полиция бездействует и "доброе" слово не помогает, то законных методов у тебя и нет. Проблема в любой стране есть, поэтому и живут в цивилизованных странах нормальные люди в нормальных районах, быдло в своих гетто.