Автотема: всё из мира авто-мото

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Engineer_1988: 10.01.2024 10:021,6-1,9т особо не потолкаешь)
Всё там толкается, главное хоть как-то в нейтраль поставить, что на совсем дохлой машине нереально :gigi:
SergN
Member

До речі, в тему якраз сьогоднішній відос від одного з (місцевих? :) ) "ухилянтів", де на прикладі БМВ показано, що вже певні електромобілі навіть між сусідніми областями можна ганяти в мороз :)
Scoffer
Member

SergN
Між Кременчуком і Світловодськом? :D
SergN
Member

Scoffer: 10.01.2024 22:25 SergN
Між Кременчуком і Світловодськом? :D
не знаю, де це. Сусідніх сіл між кордонами областей можна знайти багато, але мова була насамперед про обласні центри. Тобто з Дніпра в Запоріжжя, з Луцька в Рівне вже можеш з'їздити. :D Проте на дистанції Київ-Полтава (теж начебто області мають контакт) вже є ризики відморозити собі дещо. Або ж їхати на возику з повністю зарядженою 100+кВт*год батарейкою.
Scoffer
Member

SergN
Я визнаю електрички тільки коли в них можна буде електрику з каністри залити.
penetrator
Member

Хоррор стори из Швеции:
В дополнение к забастовкам механиков теслы (тесла послала их с профсоюзом), высоченным ценам на ээ и 30-40 градусным морозам на севере, с нового года налог на бенз снижен на ~6% и дизель на ~25%.
Владельцы тесл в шоке :laugh:
Я свой PHEV за год заряжал раз 5, тк бенз уже тогда был дешевле, а сейчас стал еще дешевле. Владельцы дизеля вообще в экстазе.
zmax
Member

penetrator і скільки зараз літра соляри в неблагополучній Швеції?
anyname
Member

Scoffer: 10.01.2024 23:04 SergN
Я визнаю електрички тільки коли в них можна буде електрику з каністри залити.
Йдіть в армію B-) . Там ще за часів СРСР з цеберки в РЛС "ізлученіє" заливали.тільки цеберки потрібно брати з кришкою , щоб "ізлученіє" передчасно не випарувалася. :rotate:
penetrator
Member

zmax
SEK 18.39 - EUR 1.63 - UAH 67.89
Scoffer
Member

Пригоди збоченця гурмана на електричкі
спойлер
В цілому нічого неочікуваного, кожні 100 км шукаєш нову зарядку чисто на всякий випадок. І возиш з собою мільярд різних шнурків, котрі ще й глючать.
zmax
Member

Scoffer
саме в Х2 опційно є мотоциклетний моторчик, на випадок всякого разного дальнього
Scoffer
Member

zmax
В і3, і навіть з дирчиком там заявлено 320км максимум. Машина ж не поїде тільки від того дирчика коли закінчиться заряд, все одно доведеться десь стати і почекати поки підзарядиться, якщо воно взагалі вміє стоячи заряджатись, бо я не в курсі. Там якісь електонні запобіжники що на двс не може їздити далі ніж на батарейкі, інакше це вже не електромобіль.
zmax
Member

Scoffer
wow, помилився. Не в Х2, а в і2. Там мотоциклетний моторчик на 400 кубов, їхати буде стільки, скільки заправлятимеш.
Scoffer
Member

zmax
А точно поїде? В і3 оно бак фізично 9 літрів, а логічно їде на 7 і всьо, заряджайся :rotate:

Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
Нє, я розумію що завжди можна прошивку перебити, але з завода все не так просто.
Ray2000gt
Advanced Member

Scoffer: 12.01.2024 17:34 zmax
В і3, і навіть з дирчиком там заявлено 320км максимум. Машина ж не поїде тільки від того дирчика коли закінчиться заряд, все одно доведеться десь стати і почекати поки підзарядиться, якщо воно взагалі вміє стоячи заряджатись, бо я не в курсі. Там якісь електонні запобіжники що на двс не може їздити далі ніж на батарейкі, інакше це вже не електромобіль.
Так і3 з ДВЗ і не є електромобілем, це гібрид. Зверни увагу, що вони є як на електричних номерах, так і на звичайних.
Малий запас ходу, бо маленький бак. Але заправивися і далі поїхав.
Взагалі, як на мене, це оптимальна концепція. Окрім і3 ще у Volt так реалізовано, там теж ДВЗ не має прямого зв'язку з колесами.
zmax
Member

Ray2000gt: 12.01.2024 21:11Так і3 з ДВЗ і не є електромобілем, це гібрид
не згоден
Ray2000gt: 12.01.2024 21:11Окрім і3 ще у Volt так реалізовано,
ви тут порівняли 1,5л волта з 0,4 у бмв. Вольт це гибрид, а ось БМВ це все ж електричка, там паче бензомотор там опція.
Ray2000gt
Advanced Member

zmax: 13.01.2024 02:16
Ray2000gt: 12.01.2024 21:11Так і3 з ДВЗ і не є електромобілем, це гібрид
не згоден
:dontknow:
Загляніть в техпаспорт і3 з ДВЗ, там написано доволі однозначно.

Отправлено спустя 1 минуту 4 секунды:
zmax: 13.01.2024 02:16 там паче бензомотор там опція.
З опцією - гібрид, без опції - електромобіль.
zmax
Member

Ray2000gt
c сайта bmw.com
спойлер
Изображение
что пишут наши барані в кабинетах не интересует
SergN
Member

zmax: 14.01.2024 12:17что пишут наши барані в кабинетах не интересует
Податки при розмитненні будеш платити згідно класифікації, як сказали "наши барані в кабинетах"(с), а далі нікого вже "не интересует", чим ти вважатимеш цей возик, хоч зорельотом.
Scoffer
Member

В БМВ не додумались зробити дирчика з'ємним :D
Ответить