Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Ответить
Автор
Member

Vpupkin: 19.06.2023 18:41 Вся наша реальность шляпа.
в Европе цена 1200евро - так что не далеко от указанных 55к, дешевле только LG 27GR95QE
Lighthugger
Junior

terminahtor: 15.06.2023 17:47 Хто там хотів Dell G3223Q, їх трохи завезли в Україну, завтра поїду свого забирати.
Интересно, заказал в одной из крупных сетей - перезвонили, сказали, что поставщик "отменил закупку" и в ближайшее время их у нас больше не будет . Во всех крупных магазинах монитор пропал ещё вчера :spy:
Mitax
Junior

Пушкин
Если плохое зрение лучше очки одеть. Я как очки начал носить то мне и 24" стало норм :D до этого пользовался 32" чтобы картинка больше была, но от очков эффект намного больше чем от увеличения диагонали. Теперь думаю чего я мучился и раньше очки не носил ? :)
PushKing
Member

Mitax: 20.06.2023 10:38Пушкин
Если плохое зрение лучше очки одеть.
Моя ситуация очками не лечится - астигматизм.
Dremjke
Member

Lighthugger: 20.06.2023 09:35перезвонили, сказали, что поставщик "отменил закупку" и в ближайшее время их у нас больше не будет . Во всех крупных магазинах монитор пропал ещё вчера
Видимо, ограниченная партия, раскупленная еще предзаказами :)
Lighthugger
Junior

Dremjke
Может быть, а может розетка все скупила - после обеда появился там и висит, заказал, завтра пойду смотреть :D
terminahtor
Member

Lighthugger
Я не знаю хто вам таке сказав, він зараз всюди є. Спеціально звонив в пару магазів - бері ніхачу.

Відправлено через 3 хвилини 32 секунди:
Єдиний момент, що трохи вкурвлює на 4к - це крива робота ТГ, тобто текст сповіщень, зображення в превью якісь костурбаті і рвані і ніяким масштабом не лікується.
Screenshot 2023-06-20 183933.png
типу такого.
aboy
Junior

MSI G27CQ4
Gigabyte G27QC
ASUS VG27WQ
що порекомендуєте для чуттєвих очей

чи попробувати найти - Gigabyte M27Q :-/
Vpupkin
Member

aboy
Всё что угодно окромя asus tuf, они поголовно ущербные.
Dremjke
Member

aboy: 21.06.2023 09:29що порекомендуєте для чуттєвих очей
Убавлять яркость до персонального комфортного уровня, когда не бьёт по глазам и при этом не нужно напрягаться, чтобы рассмотреть изображение. Так же подобрать под себя контраст и резкость изображения. Так же в любом современном мониторе есть режими под разные сценарии использования.
aboy
Junior

Dremjke
:super: дякую за Вашу "мудрую мисль"
п.с.: є такі монітори, які настроював тиждень і віддав назад
Dremjke
Member

aboy: 21.06.2023 10:47дякую за Вашу "мудрую мисль"
Ну, у меня тоже глаза не из лучших с детства, мягко говоря. На личном опыте пришел к выводу, что без тонкой настройки не обойтись.
А что в Вашем понимании "для чуттєвих очей" ?
aboy
Junior

Dremjke
дома є LG IPS237...(вроді так) - лайно, - пів години і очі тру...
а є 27 іяма, на мва матриці (точної назви не пам'ятаю)- питань немає.
на роботі в колеги є асер якійсь v22.... там ні чіткості, ні кольорів, ні темного, ні сірого - взагалі капец, страшний монітор
а у мене також асер, але іншої моделі, - працюю за ним вже півроку, все більш меньш гуд,

п.с.: якось так, не від виробника залежить, а від зображення, від самої панелі (єкрану). І звісно ж під себе завжди кручу яскравість зображення, люблю тускловату картинку
Mitax
Junior

Пушкин
У меня тоже астигматизм, и очень хорошо скоректировалось очками (есть торические линзы для этого). Но возможно у вас другой случай, не буду спорить.
Truchmann
Member

Прошу поради. Шукаю модель монітора 27-49" із
вогнутим екраном,
частота оновлення: від 240 гц та вище
на невигораємій матриці
в межах 500-1500 Євро.
Частоту оновлення шукаю побільш тому, що стомлюються очі, коли довго за монітором сидиш. Ну й щоб підсвітка матриці була відповідно не шкідлива для очей за частотою мигання чи як. OLED, кажуть, вигорає. IPS чи LED навіть. З фотографіями працювати професійно не маю наміру. Якщо буде десь не абсолютно точно кольори давати, це не є бідою. Головне щоб не кидалося в очі.
Melofon
Member

Truchmann

Samsung Odyssey G7 27"/32", отличная изогнутая (радиусом в метр) VA скоростная (240Гц) матрица лишённая проблем этого типа матриц с размытие темных объектов, только брать именно G7, у которой яркость 600кд/м2, есть ещё похожий G6 у которого яркость ниже.
SORBEX
Member

Доброго дня всім. Підскажіть будь ласка, який серед цих моніторів краще обрати під Intel i7-13700K + RTX 4080, IPS, 27 дюймів?
Стосовно частоти оновлення, не принципово, чи 144 Грц, чи 165 Грц:

https://hard.rozetka.com.ua/asus_90lm05 ... 138291057/
https://hard.rozetka.com.ua/gigabyte-g27q/p376833933/
https://hard.rozetka.com.ua/samsung_ls2 ... 332828662/

Поки кращими виглядають Asus i Samsung.
Також буду вдячний за інші варіанти з схожими характеристиками і ціною.

До цього 7 років користувався IPS монітором від Asus, з частотою 59 Грц, 22 дюйми. Ніколи не було з ним проблем, очі не втомлювались. Тільки рік назад з*явилась ледь помітна вертикальна полоса. Наче цілий ряд пікселів частково вигорів і став віддавати жовтим.
Truchmann
Member

Melofon: 22.06.2023 07:43 Truchmann
Samsung Odyssey G7 27"/32", отличная изогнутая (радиусом в метр) VA скоростная (240Гц) матрица лишённая проблем этого типа матриц с размытие темных объектов, только брать именно G7, у которой яркость 600кд/м2, есть ещё похожий G6 у которого яркость ниже.
Полазив по Інтернету та знайшов лише OLED-типу. Чи можете точну назву моделі 32" навести?
odessitmws
Member

QLED это не олед
Melofon
Member

Truchmann: 22.06.2023 15:32
Melofon: 22.06.2023 07:43 Truchmann
Полазив по Інтернету та знайшов лише OLED-типу. Чи можете точну назву моделі 32" навести?
Samsung Odyssey G7 C32G75TQ (LC32G75TQ) https://hotline.ua/ua/computer-monitory ... lc32g75tq/
Ответить