Молодий хлопець у кафе п"є каву і дивиться на красиву дівчину за сусіднім столом.Нарешті вирішує підійти.
-Дівчино вас можна пригостити кавою?
Дівчина голосно:
-Та не буду я з тобою спати!
Усі відвідувачі кафе почали стиха сміятися.Хлопець почервонівши повернувся до свого столика.За декілька хвилин до нього підходить та ж сама дівчина і каже:
-Ви звичайно вибачте,але я психолог і пишу десертацію на тему"Поведінка різних типів людей у неадекватних ситуаціях".Тому я так і вчинила..
Хлопець раптово голосно каже:
-Що?!200 доларів?!
Добавлено через 9 минут 10 секунд:
Дружина готує яєшню на сніданок.Раптом на кухню вбігає чоловік:
-Обережно,-каже він,-поклади більше масла!Боже мій! ти смажиш дуже багато яєць одразу!Забагато!Переверни їх!Переверни їх негайно!Потріно більше масла!Обережно!Я сказав обережно!Ти ніколи мене не слухаєш,коли робиш яєшню!Ніколи!Переверни їх!Швидко!Та ти що,що ти робиш?!Ти зовсім з глузду з"їхала?! Не забудь посолити!Ти завжди забуваєш посолити!Використовуй сіль ,а не приправу!
Дружина не витримує і запитує чоловіка:
-Та що з тобою сьогодні?!Ти думаєш ,я не в змозі приготувати яєшню?
Чоловік спокійно відповідає:
-Я хотів ,щоб ти відчула те,що я відчуваю ,коли ти даєш вказівки ,коли я керую автомобілем!
Добавлено через 4 минуты 28 секунд:
Впіймав чоловік Золоту рибку.
-Відпусти мене!-каже рибка.-Я три твоїх бажання виконаю!Але май на увазі:те ,що ти попросиш, отримає і твоя теща,але втричі більше!
Подумав чоловік і каже:
-Мільйон доларів!
-Ти добре подумав?У тещі буде три?
-Так а друге бажання-останню модель "Мерседеса"
-Ти добре подумав у тещі буде три?
-А третє моє бажання -легенький інфарктик
Добавлено через 3 минуты 15 секунд:
Дзвонить телефон.Трубку піднімає батько трьох дочок.Не встиг він відкрити рот,як голос у трубці ласкаво запитав:
-Це ти моє жабенятко?
-Ні,-відповів він,-говорить власник ставка.
Добавлено через 2 минуты:
Телефонний дзвінок:
-Алло лікарю,допоможіть!У моєї дружини голова болить і температура.
-Висока?
-Так,метр вісімдесять п"ять!