Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?

Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

Sanьka:рукы з дупы
:laugh:
сперечався трохи з колегою і махав руками для надання власним аргументам більшої ваги, а пивце не сховав... от і маю тепер :D
Sanьka:Бери на Роммерах! Они шикарны.
у мене була на таких в 2016му році і не сподобалась :-/ занадто м'який хід, як на мене, чогось не вистачало саме тактильно. вони шось змінили за ці роки чи так само?

дивлюсь ще у сяомі нормальна клава: PBT Keycaps, стабілізатори. правда чері ред, ну то таке, можна спробувати за 1400 грн
_clawfinger_
Member

Повідомлення

leif:у мене була на таких в 2016му році і не сподобалась :-/ занадто м'який хід, як на мене, чогось не вистачало саме тактильно. вони шось змінили за ці роки чи так само?
Так само. У мене логітеч на ромерах. Мені подобається. Для м'якого натискання, та більшої швидкості, саме те що лікар прописав. Правда треба звикнути, але після цього на іншу не захочеться. Ще я дуже не люблю ргб, підсвітка ок, але ргб це :insane: В очах рябить й сильно відволікає.
WakeMe
Member

Повідомлення

leif
Красные и туда же черные свичи впринципе хороши, но они не особо ощущаются тактильно и не кликают. Просто обычные хорошие кнопки, в разы лучше мембраны. Я вот синие взял, это пушка. Каждое нажатие свой клик, музыка для ушей и проклятие для того, кто кроме тебя в комнате правда :laugh:
leif
Member

Повідомлення

_clawfinger_:Так само. У мене логітеч на ромерах. Мені подобається. Для м'якого натискання, та більшої швидкост
для мене навпаки: через м'якість втрачається швидкість, пальці трошки в'язнуть у такій клаві на відміну від свічів з більш чітким кліком і віддачею.
_clawfinger_:Ще я дуже не люблю ргб, підсвітка ок, але ргб це
з будь-якого РГБ можна зробити м'якеньке підсвічування одного кольору, хоч білого, якщо не подобається різнобарвність ;)

Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
WakeMe:Я вот синие взял, это пушка. Каждое нажатие свой клик, музыка для ушей и проклятие для того, кто кроме тебя в комнате правда
у мене залита клава була на аналогах brown свічів, оце, як на мене, оптимально. але синіх вдома ніколи не було, цікаво :)
Scoffer
Member

Повідомлення

А мені подобаються сині. У мене хепі хакінг на топре і роккат на синіх. Сині прикольні :rotate: Хоча топре значно тихіші.
WakeMe
Member

Повідомлення

leif: можна зробити м'якеньке підсвічування одного кольору, хоч білого, якщо не подобається різнобарвність
Там даже лучше. Можно на каждую нужную игру сделать профиль и при включении игры автоматом подсвечиваются только нужные кнопки нужным цветом. В полной темноте бимба, никогда не промажешь, ради этого только и взял для дотки :D ну и просто для текста в темноте да один цвет поставил и поехал, когда полное РГБ это вырвиглаз, только понты гонять и все
leif
Member

Повідомлення

на гучність мені практично пофіг, головне щоб клацало прикольно :gigi:
я 97% часу за компом сиджу один в кімнаті і під музичку B-)
WakeMe
Member

Повідомлення

leif
В брейне на витрине есть разные механики, я перед покупкой ходил поклацать. Во Львове есть магазы, может и там есть, стоит проверить.
odessitmws
Member

Повідомлення

leif:залив клаву пивом вчора
теперь клаву спиртом угощай :beer:
leif
Member

Повідомлення

WakeMe:Можно на каждую нужную игру сделать профиль и при включении игры автоматом подсвечиваются только нужные кнопки нужным цветом.
залита razer таке автоматом робила під всі популярні іграшки, в овервотчі дуже прикольно, навіть індікація по клаві є, коли ульт накопичився. я перший раз коли побачив був такий:
спойлер
Зображення
_clawfinger_
Member

Повідомлення

leif:для мене навпаки: через м'якість втрачається швидкість, пальці трошки в'язнуть у такій клаві на відміну від свічів з більш чітким кліком і віддачею.
Люди різні, відповідно й руки з пальцями різні, тож й потреби різні. Комусь підходить, комусь ні. Це таке.
leif:з будь-якого РГБ можна зробити м'якеньке підсвічування одного кольору, хоч білого, якщо не подобається різнобарвність
Можна, але треба софт ставити. Я мінімаліст, волію інструмент який підключив й працюй. Бісить, софт для клави, для миші, для тел, для мамки. Купа всілякої барахла. Знаю що в комплекті до моєї теж софт є, як й до миші. Не ставив взагалі. Комплектні драйвера ОС працюють й добре. В мене клава має білу підсвітку, я лише яскравість регулюю хоткеями.
Sanьka
Member

Повідомлення

leif:. вони шось змінили за ці роки чи так само?
Вряд ли изменили. Но та клава что ты хочешь вроде вообще на Редах. Реды же без тактильного отклика.
Роммеры чем то похоже на Бровны, только тише и более приятный звук чпока.
leif:пальці трошки в'язнуть у такій клаві на відміну від свічів з більш чітким кліком і віддачею.
У роммеров можно сказать идеал.
Более жесткие Блушки. Но они капец какие шумные.
Блеки это вроде жесткие но без тактильного отклика. Читай более жесткий вариант Реда если не ошибаюсь. Давно просто интересовался этой темой.
Scoffer: Хоча топре значно тихіші.
Топре это сугубо печатная машинка. Но в своей категории лучшие.
leif:у мене залита клава була на аналогах brown свічів, о
Блин, так Роммеры это самое близкое что есть к Бровнам.
Ты точно юзал Роммеры?
leif: головне щоб клацало прикольно
Опять Роммеры вне конкуренции
Romer-G vs Cherry MX Brown
HappyBird
Member

Повідомлення

Как же бесят иногда тимейты у которых Клаву слышно громче самих тимейтов :lol:
Makc1968UA
Member

Повідомлення

Почти год пользуюсь клавиатурой Logitech G910 Spectrum. Привык к ней довольно быстро, поначалу промазывал и нажимал G клавиши. Клавиатура идеальная. Мне подошла в самый раз. Фирменный софт стоит, использую как подсветку нужных клавиш в играх, так и для настройки RGB в обычных неигровых задачах. Проблем с ним не испытываю. Мышка Logitech G102 - был глюк с дабл-кликом, но потом прошёл также неожиданно, как и появился. Видать, что-то попало под кнопку.
leif
Member

Повідомлення

Sanьka
G910 Orion Spark була, продав десь через пів року. брауни (і їхня версія від разер) в принципі влаштовують повністю і не міняв би, але вже коли трапилась така халепа, то спробую щось новеньке, скоріше і правда на блу-свічах, але ще піду спробую за порадою WakeMe :beer:
Maxhope
Member

Повідомлення

Там РДР2 на Пк анонсировали :super:
leif
Member

Повідомлення

о, класно, ще й несподівано скоро :up: (5 листопада)
jimbo
Member

Повідомлення

leif:о, класно, ще й несподівано скоро
ну а фигли, если оно изначально под x86 написано было :)
WakeMe
Member

Повідомлення

Только хотел в сторе на скидках занести денег им, но прийдется подождать и напиратить на ПК :D
HappyBird
Member

Повідомлення

WakeMe
Розбійник! Юзаю торрент только глянуть шо оно там чтоб потом не париться с возвратом средств :gigi:
Закрито