Новини
Останні статті і огляди
Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?
-
b_andriy
Member
Говорим здесь о всем, совсем о всем!!! НЕ ЗАБЫВАЯ О ПРАВИЛАХ КОНФЫ
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
-
leif
Member
Sanьka:рукы з дупы
сперечався трохи з колегою і махав руками для надання власним аргументам більшої ваги, а пивце не сховав... от і маю тепер
у мене була на таких в 2016му році і не сподобаласьSanьka:Бери на Роммерах! Они шикарны.
дивлюсь ще у сяомі нормальна клава: PBT Keycaps, стабілізатори. правда чері ред, ну то таке, можна спробувати за 1400 грн
-
_clawfinger_
Member
Так само. У мене логітеч на ромерах. Мені подобається. Для м'якого натискання, та більшої швидкості, саме те що лікар прописав. Правда треба звикнути, але після цього на іншу не захочеться. Ще я дуже не люблю ргб, підсвітка ок, але ргб цеleif:у мене була на таких в 2016му році і не сподобаласьзанадто м'який хід, як на мене, чогось не вистачало саме тактильно. вони шось змінили за ці роки чи так само?
-
WakeMe
Member
leif
Красные и туда же черные свичи впринципе хороши, но они не особо ощущаются тактильно и не кликают. Просто обычные хорошие кнопки, в разы лучше мембраны. Я вот синие взял, это пушка. Каждое нажатие свой клик, музыка для ушей и проклятие для того, кто кроме тебя в комнате правда
Красные и туда же черные свичи впринципе хороши, но они не особо ощущаются тактильно и не кликают. Просто обычные хорошие кнопки, в разы лучше мембраны. Я вот синие взял, это пушка. Каждое нажатие свой клик, музыка для ушей и проклятие для того, кто кроме тебя в комнате правда
-
leif
Member
для мене навпаки: через м'якість втрачається швидкість, пальці трошки в'язнуть у такій клаві на відміну від свічів з більш чітким кліком і віддачею._clawfinger_:Так само. У мене логітеч на ромерах. Мені подобається. Для м'якого натискання, та більшої швидкост
з будь-якого РГБ можна зробити м'якеньке підсвічування одного кольору, хоч білого, якщо не подобається різнобарвність_clawfinger_:Ще я дуже не люблю ргб, підсвітка ок, але ргб це
Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
у мене залита клава була на аналогах brown свічів, оце, як на мене, оптимально. але синіх вдома ніколи не було, цікавоWakeMe:Я вот синие взял, это пушка. Каждое нажатие свой клик, музыка для ушей и проклятие для того, кто кроме тебя в комнате правда
-
Scoffer
Member
А мені подобаються сині. У мене хепі хакінг на топре і роккат на синіх. Сині прикольні
Хоча топре значно тихіші.
-
WakeMe
Member
Там даже лучше. Можно на каждую нужную игру сделать профиль и при включении игры автоматом подсвечиваются только нужные кнопки нужным цветом. В полной темноте бимба, никогда не промажешь, ради этого только и взял для доткиleif: можна зробити м'якеньке підсвічування одного кольору, хоч білого, якщо не подобається різнобарвність
-
leif
Member
на гучність мені практично пофіг, головне щоб клацало прикольно
я 97% часу за компом сиджу один в кімнаті і під музичку
я 97% часу за компом сиджу один в кімнаті і під музичку
-
WakeMe
Member
leif
В брейне на витрине есть разные механики, я перед покупкой ходил поклацать. Во Львове есть магазы, может и там есть, стоит проверить.
В брейне на витрине есть разные механики, я перед покупкой ходил поклацать. Во Львове есть магазы, может и там есть, стоит проверить.
-
odessitmws
Member
теперь клаву спиртом угощайleif:залив клаву пивом вчора
-
leif
Member
залита razer таке автоматом робила під всі популярні іграшки, в овервотчі дуже прикольно, навіть індікація по клаві є, коли ульт накопичився. я перший раз коли побачив був такий:WakeMe:Можно на каждую нужную игру сделать профиль и при включении игры автоматом подсвечиваются только нужные кнопки нужным цветом.
- спойлер

-
_clawfinger_
Member
Люди різні, відповідно й руки з пальцями різні, тож й потреби різні. Комусь підходить, комусь ні. Це таке.leif:для мене навпаки: через м'якість втрачається швидкість, пальці трошки в'язнуть у такій клаві на відміну від свічів з більш чітким кліком і віддачею.
Можна, але треба софт ставити. Я мінімаліст, волію інструмент який підключив й працюй. Бісить, софт для клави, для миші, для тел, для мамки. Купа всілякої барахла. Знаю що в комплекті до моєї теж софт є, як й до миші. Не ставив взагалі. Комплектні драйвера ОС працюють й добре. В мене клава має білу підсвітку, я лише яскравість регулюю хоткеями.leif:з будь-якого РГБ можна зробити м'якеньке підсвічування одного кольору, хоч білого, якщо не подобається різнобарвність
-
Sanьka
Member
Вряд ли изменили. Но та клава что ты хочешь вроде вообще на Редах. Реды же без тактильного отклика.leif:. вони шось змінили за ці роки чи так само?
Роммеры чем то похоже на Бровны, только тише и более приятный звук чпока.
У роммеров можно сказать идеал.leif:пальці трошки в'язнуть у такій клаві на відміну від свічів з більш чітким кліком і віддачею.
Более жесткие Блушки. Но они капец какие шумные.
Блеки это вроде жесткие но без тактильного отклика. Читай более жесткий вариант Реда если не ошибаюсь. Давно просто интересовался этой темой.
Топре это сугубо печатная машинка. Но в своей категории лучшие.Scoffer: Хоча топре значно тихіші.
Блин, так Роммеры это самое близкое что есть к Бровнам.leif:у мене залита клава була на аналогах brown свічів, о
Ты точно юзал Роммеры?
Опять Роммеры вне конкуренцииleif: головне щоб клацало прикольно
Romer-G vs Cherry MX Brown
-
HappyBird
Member
Как же бесят иногда тимейты у которых Клаву слышно громче самих тимейтов 
-
Makc1968UA
Member
Почти год пользуюсь клавиатурой Logitech G910 Spectrum. Привык к ней довольно быстро, поначалу промазывал и нажимал G клавиши. Клавиатура идеальная. Мне подошла в самый раз. Фирменный софт стоит, использую как подсветку нужных клавиш в играх, так и для настройки RGB в обычных неигровых задачах. Проблем с ним не испытываю. Мышка Logitech G102 - был глюк с дабл-кликом, но потом прошёл также неожиданно, как и появился. Видать, что-то попало под кнопку.
-
leif
Member
Sanьka
G910 Orion Spark була, продав десь через пів року. брауни (і їхня версія від разер) в принципі влаштовують повністю і не міняв би, але вже коли трапилась така халепа, то спробую щось новеньке, скоріше і правда на блу-свічах, але ще піду спробую за порадою WakeMe
G910 Orion Spark була, продав десь через пів року. брауни (і їхня версія від разер) в принципі влаштовують повністю і не міняв би, але вже коли трапилась така халепа, то спробую щось новеньке, скоріше і правда на блу-свічах, але ще піду спробую за порадою WakeMe
-
Maxhope
Member
Там РДР2 на Пк анонсировали 
-
leif
Member
о, класно, ще й несподівано скоро
(5 листопада)
-
jimbo
Member
ну а фигли, если оно изначально под x86 написано былоleif:о, класно, ще й несподівано скоро
-
WakeMe
Member
Только хотел в сторе на скидках занести денег им, но прийдется подождать и напиратить на ПК 
-
HappyBird
Member
WakeMe
Розбійник! Юзаю торрент только глянуть шо оно там чтоб потом не париться с возвратом средств
Розбійник! Юзаю торрент только глянуть шо оно там чтоб потом не париться с возвратом средств