Windows 11

Обсуждение программ
Ответить
Автор
Member

SergiusTheBest: 31.05.2026 10:36Щоб не бути крадієм?
Я щось дуже сильно сумніваюся, що автор планує купити ритейл ключ в офіційного представника MS ;)
Скоріш за все, мова йде про ключ з "чорного ринку", який хоч і буде валідним, але всеодно не буде юридично легальним.
Dremjke
Member

SergiusTheBest: 31.05.2026 10:36Щоб не бути крадієм?
Крадием чего? Виндузы на торренте? Не смеши :gigi: :lol:
QFlash
Member

Dremjke
Miner на торренті :lol:
Ekz0rcyst
Member

Васильович
Пан який підняв цю тему, якщо ви звернули увагу судячи з опису використовує, кастровану недозбірку сумнівного походження, сенсу її активовувати немає взагалі ніякого.
SergiusTheBest
Member

Ekz0rcyst: 31.05.2026 19:12 Пан який підняв цю тему, якщо ви звернули увагу судячи з опису використовує, кастровану недозбірку сумнівного походження, сенсу її активовувати немає взагалі ніякого.
Хіба що для чистоти сумління. З технічної точки зору - так, немає ніякого сенсу.

Для інтересу перевірив, яка ціна на сайті Майкрософт: 139$, що для нашого регіону занадто дорого. На сторонніх сайтах 20$, що в принципі ок, але все одно хотілось би щось в районі 5-10$.
Ekz0rcyst
Member

SergiusTheBest
Думаю тут про сумління мова взагалі не йде.
Для таких випадків є скрипт активації.
А якщо хочеться, щоб і сумління чисте було тобто ліцензійне ПЗ і не платити то є Fedora/Ubuntu/PopOS/Mint.
VladimirV
Member

Вчора почав, сьогодні закінчив, і доставив з нуля на форматований ссд офіційну 25H2, з сайту майків, iso файл на флешку через rufus. З усім "своїм" персоналізованим софтом теж закінчив. Незнаю про яку активацію йдеться, я просто залишаю спосіб входу і активації Віндовс зі своїм акаунтом Майкрософт. І все відразу працює, стає активованим, без жодних питань. Hello, Pin, біометрію і інші способи входу просто вимикаю, як і запит пароля при вході (воно мені не треба, комп домашній).
Диспетчер
Изображение
_FYA_EXel
Member

tablestikus: 30.05.2026 20:43
_FYA_EXel: 29.05.2026 23:53
Продаю - обращайтесь :gigi:
Только у меня не сборка и отжирает 3гб оперативки.
Screenshot 2026-05-29 234543.png
там дійсно щось віджирає, чи то просто кеш вінди?
Ноут просто.
QFlash
Member

Для відключення Recall:
DISM /Online /Disable-Feature /Featurename:Recall
Перевірка стану:
DISM /Online /Get-Featureinfo /Featurename:Recall
зображення_2026-06-01_092308761.png
tablestikus
Member

SergiusTheBest: 31.05.2026 21:06
Ekz0rcyst: 31.05.2026 19:12 Пан який підняв цю тему, якщо ви звернули увагу судячи з опису використовує, кастровану недозбірку сумнівного походження, сенсу її активовувати немає взагалі ніякого.
Хіба що для чистоти сумління. З технічної точки зору - так, немає ніякого сенсу.

Для інтересу перевірив, яка ціна на сайті Майкрософт: 139$, що для нашого регіону занадто дорого. На сторонніх сайтах 20$, що в принципі ок, але все одно хотілось би щось в районі 5-10$.
Я в якомусь українському інтернет-магазині в минулому році брав ОЕМ-ключ для він11 про за $5
0kie
Member

QFlash: 01.06.2026 09:23Для відключення Recall:
Winhance для удаления или восстановления всего "лишнего".
SergiusTheBest
Member

Ekz0rcyst: 31.05.2026 22:23 А якщо хочеться, щоб і сумління чисте було тобто ліцензійне ПЗ і не платити то є Fedora/Ubuntu/PopOS/Mint.
Для себе так і зробив. Бо від Windows нічого такого особливого мені не треба, чого немає на Linux.
QFlash
Member

0kie
Дякую. Дивився. Тримайтеся.
Ekz0rcyst
Member

SergiusTheBest
Ну у мене банальна лінь на домашньому стаціонарному ПК ставити Fedora. Хоча є бекап тому якщо зламається відновлюсь і далі "поїхали".
На ноуті те як працює Fedora 44 в порівнянні із Windows 11 краще не описувати, і швидше і плавніше і гріється менше та й тихіший ноут став. Задачі не змінилось, а от поведінка самої залізяки так.
Donate
Member

SergiusTheBest: 31.05.2026 21:06

Скрипт активації використовуєте або купуєто офіційно. Якщо боєтесь. Зробіть чисте встановленная активуйте скриптом. Почекайте хвилин 5-10, зносіть ОС та ставте заново активація сама підтянеться.

А ті 5-20 баксів собі щось купить, знайомим чи на ЗСУ киньте донатом. Бо пробачте але система ліцензійна по факту купівлі у партнера майкрософт, а не по факту активації злитими ключами :laugh: Такі по інету бігають сотнями :rotate:
0kie
Member

Ekz0rcyst: 01.06.2026 14:18і швидше і плавніше і гріється менше та й тихіший ноут став. Задачі не змінилось, а от поведінка самої залізяки так.
Я Линукс не рассматриваю вообще. Скучен и неинтересен.
Поставил второй системой MacOS Sonoma, установил туда все нужные мне программы, к которым привык на Винде и которых нет или не такие на МакОС. По итогу Винда нужна только для запуска онлайновых игр с античитами. Всё остальное вполне себе отлично работает на МакОС даже в виде Хакинтоша. И таки да - тот же процессор градусов на пять греется меньше, чем на Винде. Не критично, но факт остаётся фактом.
_FYA_EXel
Member

0kie: 01.06.2026 10:04
QFlash: 01.06.2026 09:23Для відключення Recall:
Winhance для удаления или восстановления всего "лишнего".
И не стремно вам юзать гомнопрограмки... :-/
0kie
Member

_FYA_EXel
Есть архив Акрониса - восстановит Винду за 5 минут.
Ekz0rcyst
Member

0kie
Якщо вас влаштовує то чому ні? Радий за вас. :)
VladimirV
Member

_FYA_EXel: 29.05.2026 23:53 Продаю - обращайтесь :gigi:
Только у меня не сборка и отжирает 3гб оперативки.
Screenshot 2026-05-29 234543.png
Ну я теж так можу зробити на офіційній 11, і це без вимкнення Microsoft Store.
спойлер
123.jpg
Ответить