S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
ya98
Member

Повідомлення

Калаш от Коршунова слова доброго не стоит. По сути тот же ствол что выпадает из половины жмуров в комуфляже, только перекрашенный. К тому же убитый, даже продать нельзя. В это время на руках есть ствол Валенка, у которого снижена убойность но избавиться от него контрпродуктивно ибо пока нет возможности приобрести прицел для калаша. А когда появится такая возможность, сам калаш потеряет актуальность. Например если после Залесья метнуться на Янов за экзой и прицелом, там уже продаётся более убойный ствол на этот калибр. Так что если кто забыл поднять "комбатант"- не расстраивайтесь, оно того не стоит.
VovaII
Member

Повідомлення

А комусь вдалось попасти на хімзавод Варти? До ремонтника і т.д.?
Cirax
Member

Повідомлення

VovaII: 10.02.2025 00:45 А комусь вдалось попасти на хімзавод Варти? До ремонтника і т.д.?
Да, туда попадаешь по ходу сценария.

Отправлено спустя 53 минуты 11 секунд:
Только нужно Варту выбирать, иначе не попадёшь.
Alligator
Member

Повідомлення

VovaII: 10.02.2025 00:45 А комусь вдалось попасти на хімзавод Варти? До ремонтника і т.д.?
Коли туди полковник прилетить на блакитному гелікоптері та роздасть лящів то вони запрацюють. :shuffle:
VovaII
Member

Повідомлення

Cirax: 10.02.2025 08:14Только нужно Варту выбирать, иначе не попадёшь.
Так я вибрав! Як дали жетон — зразу туди. Думав апгрейди зброї які цікаві там є. А мене навіть на територію не пустили. — Хоче сказали, що із тим жетоном всюди пустять! :mad:
Alligator: 10.02.2025 09:33Коли туди полковник прилетить
Мене зараз в НДІЧАЗ завело. Полковник потім прилетить, чи я вже проскочив? :-/
Cirax
Member

Повідомлення

VovaII
Позже, на химзавод только по сюжету пустят.
Alligator
Member

Повідомлення

VovaII: 10.02.2025 12:51Мене зараз в НДІЧАЗ завело. Полковник потім прилетить, чи я вже проскочив?
Ось якраз після катсцен на НДІЧАЗ
yanadmin
Member

Повідомлення

Що скажу за 324 години проведених у грі. Молодці :super:
Зараз іду на завершення за Скіфа, потім до пройду останні 3 фінала та буду чекати DLC.
Азазелло
Member

Повідомлення

Теж пробував туди зайти...вбивають гади дуже швидко і навіть не бачиш хто по тобі стріляє.
Зате я Залісся врятував-відбились від монолітівців,Батя скликав всіх що вижили і промову сказав:типу,дякуємо тобі Скіфе,якби не ти,то нам кирдик ,ти молодцець і все таке...Вже майже дійшов до дуги-Залісся мовчить,значит у них все норм.
VovaII
Member

Повідомлення

Азазелло: 10.02.2025 15:27вбивають гади дуже швидко і навіть не бачиш хто по тобі стріляє.
По мені із вежі. Дуже високо. Ховався за будівлями і тікать. По трубах через тин.
Відповісти