Noveon Noveon:Но не всё так, как было раньше. Крайний раз, когда брал знакомой SS-350ET, он был уже не с японскими ёмкостями, а с Teapo. Так что дешёвый Сисоник уже не тот.
Я дуже погано розуміюся на електроніці, тому мені те фото ні про що не каже. Але я подивився інші моделі SeaSonic приблизно такої ж потужності, та навіть здивувався:
http://hotline.ua/computer-bloki-pitani ... 0gp/?tab=2" target="_blank
В усіх магазинах гаранія 60 місяців! Найцікавіше те, що майже всі інші блокі живлення (точніше, від інших виробників) такою ж потужністю 300-350 Вт коштують набагато дешевше. Я б подумав, що SeaSonic зажерся та дере гроші за відоме ім'я, але більша гарантія ніж на дешевші БЖ такої ж потужності мене переконує, що SeaSonic дере гроші все ж таки за якість. Дуже прошу, поправте мене, якщо я помиляюсь.
Noveon:Вам нужен вертикальный корпус? Или без разницы?
Взагалі не принципово. Це просто був розвиток моїх думок: якщо материнська плата та відеокарта значно менші ніж більш дорогі моделі, то навіщо їм великий корпус. Лише хочеться, щоб габарити не перевищували розумних меж, тобто щоб системний блок не накрив собою півстола та щоб кнопка вмикання не була вище рівня очей. Та ще думаю, що непогано б було бачити, чи не потрібно протерти верх корпусу від пилюки, коли не тільки стоїш над ним, а також ще й коли сидиш за столом.
Noveon:И учтите, что располагая системник на столе, нужно более тщательно подходить к подбору комплектующих, т.к. все эти "настольные" корпуса под низкопрофильные ВК и нестандартные БП SFX/TFX тяжелее сделать тихими. А требования к тишине возрастут, т.к. сидеть возле него целый день.
Якось не думав щодо рівня шуму, та взагалі в тому магазині протягом дня стоїть зовсім не мертва тиша, тому особливих вимог щодо шуму немає, хіба що буде приємно, якщо не деренчатиме як трактор. Але в моєму розумінні комп'ютер, що споживає 300 Вт, не треба дуже потужно охолоджувати, тому й дуже гуркотіти він мабуть не повинен. Можливо буде деренчати в дешевому корпусі з вентиляторами низької якості, але ж я готовий доплатити за якість.
Noveon:Но из-за маленького левого Shift'а, поставил товарищу Microsoft 200, т.к. в играх эта клавиша критична. Только у неё русский шрифт синего цвета (даже тёмно-синего). Так что можно брать любую из этих - не прогадаете.
Це ж таке треба, нюанси навіть в розмірі кнопки! Якщо кажете, що будь-яку з цих двох, то буду обирати по кольору
Noveon:А вот мышу лучше Logitech RX250 - более живучая.
Дякую за пораду!
Ви мене спочатку заразили боротьбою за компактність, потім за рівень шуму, а тепер ще за колір - виявляється, що ця мишка існує не тільки чорного кольору, а ще й білого. То я вже почав шукати білі корпус, монітор та клавіатуру
Та все ж на цьому комп'ютері працювати а не вихвалятися ним перед гостями, то ж буде чорний.
Можна ще раз востаннє Вас помучити? Здається, я знайшов корпус, який мені сподобався до небажання розглядати інші варіанти:
http://hotline.ua/computer-korpusa/xigm ... u01/?tab=2" target="_blank
Ось його огляд:
https://www.overclockers.ua/case/xigmatek-nebula/all/" target="_blank
Як я собі бачу конфігурацію:
- Процесор: i3-4150 або 4160 BOX. Якщо є сенс поставити на нього альтернативний більш тихий кулер, то порадьте такий будь ласка.
- Відеокарта: GeForce GTX 750, 2 GB. Порадьте будь ласка конкретну модель.
- Материнська плата: без поняття, хіба що зрозуміло, що формат mini-ITX.
- Жорсткий диск: порадьте будь ласка SSD на 128 ГБ. HDD не треба, на ноутбуці зараз 320 ГБ, зайнято навіть менше половини.
- Пам'ять: дві шт. DDR3 4GB 1600 MHz MICRON (CT51264BA160B).
- Корпус: Xigmatek Nebula
- Блок живлення: SeaSonic SSR-360GP
Скажіть будь ласка, чи має право на існування?
Кінцева сума грошей не принципова, її середнє значення більш-менш зрозуміло по середніх цінах, десь так я і розраховую. Обгрунтоване збільшення вартості можливе, але бажано в розумних межах.
Моя подяка не має меж! Та дай Бог здоров'я всім, хто підтримує цей форум!