Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
WalkMan
Member

Повідомлення

DarkJoney:МУЖИКИ!

Что за зверь https://www.sf-express.com/? Посылки доезжают?
viewtopic.php?p=2842788#p2842788
murzik
Member

Повідомлення

У кого там затримки. :gigi:
Вкладення
Screenshot_2020-01-22-08-55-24-405_com.google.android.youtube.png
kilroy
Junior

Повідомлення

Такой вопрос, у кого ехала (или едет) посылка с Китая с треком AEPD***NPI , поделитесь информацией кудой она у вас ехала? А то сейчас едет посылка с таким треком и что-то очень уж медленно (ещё и в Таиланде трекнулась), хотя вот делал заказ на два дня раньше чем этот, и посылка приехала за 9 дней, но трек был AENM***NPI
TomMass
Member

Повідомлення

Kosdnepr:Кто-то заказывал с alibaba.com? Можно там купить не оптом, а 1-2 шт.? Посоветуйте проверенного и недорогого посредника.
Тоже интересует. Нашли что-либо?
WalkMan
Member

Повідомлення

kilroy
теж попав на подібний трек, перший раз бачу подібне. Можливо є якісь сліди, що це за магістральний перевізник? Можливо DPD?
kilroy
Junior

Повідомлення

WalkMan в інтернеті щось взагалі мало інформації по трекам НП Інт., так що незрозуміло хто перевізник з Китаю до України. Да і де не відслідковуєш, всюди отримує інформацію з сайту НП і Cainiao, можливо, що є ще один трек, за яким НП отримує статуси, але де його взяти (якщо він є) невідомо. В мене посилка має бути невеликого розміру, так що дізнатися чи був ще один трек не вийде, бо скоріше за все НП заліпить наліпку перевізника і її акуратно не відірвеш.
На сайті ГдеПосылка читав відгуки і щось жодного відгуку з треком AEPD***NPI не має, або не помітив просто. Але судячи з цифр в треку, не дуже часто відправляють з таким треком ******7101 (проти ****636636 у AENM).
WalkMan
Member

Повідомлення

kilroy
Крч, оновив інфу за моїм треком. Нічого не помінялось, магістральний перевізник, той самий як зазвичай, Yanwen. А AEPD - це можливо просто серія (як в паспорті чи на номерах автомобіля) відправлень, можливо, щось помінялось і потрібно ввести нову серію. Заціни мій «козирний» трек :super:
спойлер
AEPD0000011111NPI
kilroy
Junior

Повідомлення

WalkMan ну Yanwen начебто тільки по Китаю возить, з Китаю вже хтось інший. Не знаю що насправді означає, але однозначно означає, що доставка більш дешевша і повільніша. Бо було три замовлення з треками AENM і вони приїжали досить швидко, хоч і статус не дуже часто оновлювався до приїзду в Україну, а тут аж в Таїланді трекнулась + Cainiao "бачить" коли літак вилетів, коли приземлився (з треками AENM таких статусів не було ні разу).
У мене майже такий самий був :D
спойлер
AENM0000444441NPI
Serg2112
Member

Повідомлення

kilroy:трек был AENM***NPI
У меня такой тоже в Таиланд уехал :gigi: Правда такой же получил на прошлой недели, 17 дней шло
спойлер
Зображення
kilroy
Junior

Повідомлення

Serg2112:
kilroy:трек был AENM***NPI
У меня такой тоже в Таиланд уехал :gigi: Правда такой же получил на прошлой недели, 17 дней шло
спойлер
Зображення
Странности какие-то, одни посылки не получают такие статусы, другие получают :-/ Я тоже на прошлой неделе (15 числа) получил AENM***NPI, приехало ко мне за 9 дней и никаких Таиландов не было. В том году (в декабре) ещё 2 AENM***NPI были, обе тоже без Таиландов и за 12 дней доехали. А эту как-будто черепаха у себя на панцере несёт.
torny
Member

Повідомлення

TomMass:
Kosdnepr:Кто-то заказывал с alibaba.com? Можно там купить не оптом, а 1-2 шт.? Посоветуйте проверенного и недорогого посредника.
Тоже интересует. Нашли что-либо?
Я раньше покупал. Там такие же люди, как и на алиэкспрессе. Общаешься, договариваешься. У некоторых нельзя в розницу, у некоторых можно. У некоторых даже изготоваить продукцию по индивидуальному заказу и с небольшим количеством можно.
Семпл и бесплатно получить можно. Я выбирал поставщика в прошлом году, многие предлагают бесплатно образцы своей продукции.

Но так же там можно купить и подделки/нерабочее. И вернуть деньги сложнее, чем на алиэкспрессе.
tw-r
Advanced Member

Повідомлення

torny
чарджбек в допомогу.
Алі зараз по одному замовленню "думає", бо 70 днів посилка як начебто відправлена, але за межами китаю не трекнулась досі. 28/11 остання подія.
Дефектну планку пам'яті без кількох контактів прислали - відмова в поверненні коштів, оскільки розпаковки мало, треба було її в мат.плату вставити (щоб і материнку спалити). Чарджбек.
WalkMan
Member

Повідомлення

Myp4uk_psx
А ти хоч раз проходив цю процедуру? Це ж не просто махнути рукою!? Та й вартість «модуля пам'яті з Китаю» не потягне на чарджбек – смішно.
EvilEye
Junior

Повідомлення

Угораздило меня сделать заказ с алика 30 декабря :D

3 товара тремя треками едут и со всеми какая-то непонятка:
№1 (15$) - Почта Китая - 1 января покинула страну и всё, видимо пешком покинула и заблудилась где-то в степях Монголии
№2 (8$) - China EMS - 1 января покинула сортировочный центр, тоже пешком в неизвестном направлении
№3 (15$) - NPI - 10 января отправка отменена и продавец продлил срок защиты :spy:

Что подскажете по своему опыту по посылкам №1 и №2? И что делать с №3, открывать спор и просить возврат денег?
WalkMan
Member

Повідомлення

1 - за ≈2 місяці повинна приїхати (в Україну 45-65 днів)
2 - зазвичай за місяць доходить до України
3 - відкривати диспут, щоб пізніше не провтикати
tw-r
Advanced Member

Повідомлення

EvilEye продавей верещить про блекаут "Укрпошти", при цьому ні слова про епідемію і карантин в самому Китаї, Алі заморожує диспут (диспут доходить до загострення, Алі ставить статус "докази недійсні" і в такому статусі диспут висить у мене уже 20 днів). Поки не закінчився строк захисту, треба вимагати від прода продовжити його максимально. Алі зараз плює на свої правила про автоматичне повернення коштів, якщо диспут відкрито з причини, що 30 днів не змінюється статус треку.
WalkMan тикати будеш татові. Проходив не раз і не два.
У "Приват" чарджбек виконується за 15 хвилин на суми до 25 доларів, як і гарантує VISA. Найдовше - два тижні вирішували, бо сума була суттєва. У "Ощада" - довше, але реально. Зіткнувся з "Моно" - це некомпетентність і намагання зарані наобманути клієнта. Не раджу нікому чарджбек через "Моно" починати, так само як і оплачувати покупки - захисту від банку 0. З картками МастерКард більше геморою, там захист слабший, ніж у VISA.
З досвіду, краще платити VISA і через "Приватбанк".
WalkMan
Member

Повідомлення

Myp4uk_psx
https://privatbank.ua/refund/820252#refund_table :super: 4 місяці тьорок промайнули, як «15 хвилин» :laugh:

Та про які 15 хв може бути мова, якщо повернення робиться не в односторонньому порядку, а із залученням мерчанта, що фізично неможливо зробити за 15 хв.
спойлер
і при чому тут батько? ти ж зовсім не малолітній прищавий школотрон, щоб опускатись до рівня середньостатистичного «любителя мамок», охолонь :rotate:
kostyany4
Junior

Повідомлення

Да нет, просто обычно к незнакомым людям на "вы" обращаются. Даже если не из-за уважения- а потому что есть такое понятие как этика и эстетика. А то так недалеко и к быдлу опуститься.
Я не прав?
evrial
Member

Повідомлення

kostyany4
В интернетах только бумеры требуют к себе обращения на "Вы" и могут включать обиженок
kilroy
Junior

Повідомлення

Кто-то заказывал недавно с Али что-то? У всех продаванов теперь обработка заказ 16 дней (в связи с эпидемией что-ли?) или мне так повезло с двумя продавцами? :D
WalkMan у вашої AEPD***NPI є якийсь рух? А то мій як потрапив у Таїланд 22 числа так і глухо до цих пір :D
Відповісти