Покупка б/у видеокарты: стоит-ли и прочие вопросы

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Mozdev
Member

Повідомлення

ну в мене є зараз відкладенні 15к грн біда на них знайти щось нормальне.
Filabatya
Member

Повідомлення

в ідеалі сірякову, або б у 9060 хт 16 гіг з олх, але не в новорега :lol:
спойлер
але вона вже близько до 4070, вічна гонка :facepalm:
Востаннє редагувалось 15.07.2026 21:04 користувачем Filabatya, всього редагувалось 1 раз.
Mozdev
Member

Повідомлення

Щоб було зрозуміло 1080ti, я брав вже в умовному б/в стані, десь у середині 18 року( пропрацювала майже до кінця 25 року).
Де зараз є ок ціни і щоб з гарантійкою не як в асуса, на майже будь-який чих, це не гарантійний випадок, ремонт якщо можливий за ваш кошт?

Б/В я може би і взяв би, але як я це розумію це маже завжди лотерея, в ідеалі знайти 4070 за 17к, але то нереально, а ось 9060 TX 16Gb та за 17к, я би взяв, але ж це теж нереально.
sdbndfgn
Member

Повідомлення

Що оптимальніше брати - 6900xt за 17.5к чи вже брати нове 9070/9070xt?
Граю на вихідних в сюжетки ААА, інді в 1440р, моя профільна 3060 вже сильно не тягне, а грошей зайвих ~20к (ну ще додати з продажу 3060 потім).
Rex
Member

Повідомлення

sdbndfgn
Та який сенс брати 6900, якщо овно стари і не буде підтримуватися новими дровами для нових ігор і не має сучасних технологій типу променів і генерації/апскейла?? Може по "грубій" продуктивності воно і норм буде в проектах тих років, але як воно буде працювати в сучасних проектих і нових, в перспективі 1-2 роки - це питання. Ну і ще питання - наскільки вона буде "живою".
Звісно що 9070 краще буде. Просто тому що воно нове.
sdbndfgn
Member

Повідомлення

Rex
банально: є бажання зекономити, бо граю не часто і без всяких фср-длсс-фг. але дякую за пораду. не вперше чую це.
Відповісти