Новости
Последние статьи и обзоры
World of Tanks
-
EvgA
Member
Андрій
Wonderboy
спасибо
охота на мышаке "погонять", в смысле поползать. Ну и на остальных ногебаторах
Wonderboy
спасибо
охота на мышаке "погонять", в смысле поползать. Ну и на остальных ногебаторах
-
pavelstalker
Member
а форум че заDOSили ?
-
EvgA
Member
-
Rupeklis
Junior
Не примите за оффтоп, но какую ветку лучше качать - советскую, или немецкую? Сперва решил советскую, так как там быстрее всех тяжелый танк - КВ можно взять. Взял его, но как то напряжно, средние немцы и тигры выносят за нефиг
Конечно можно перетерпеть чуток, пока не прокачаю, но может кто качал обе ветки - какая все таки лучше?
-
EvGaS
Member
Rupeklis
Американская.
З.Ы. Не стоит гоняться только за тяжами - они мееедленные и ненамного крепче СТ.
Так же в африке хорошо известно, что скорость иногда спасает жизнь.
Американская.
З.Ы. Не стоит гоняться только за тяжами - они мееедленные и ненамного крепче СТ.
-
CooLeR*OK
Member
Rupeklis
Качаю дві гілки. НА СССР - легше грати, на німцях - цікавіше
Добавлено спустя 39 секунд:
Сьогодні візьму тигра і порівняю з ИС
Качаю дві гілки. НА СССР - легше грати, на німцях - цікавіше
Добавлено спустя 39 секунд:
Сьогодні візьму тигра і порівняю з ИС
-
EvGaS
Member
CooLeR*OK
Тигр - сверхточно, стр. дёшево(250), картонно(бронь), медленно, пожарно.
ИС - рикошетно(бронь), стр. дорого(1000), слабо против высоких уровней (-25 к пробиваемости
)
Тигр - сверхточно, стр. дёшево(250), картонно(бронь), медленно, пожарно.
ИС - рикошетно(бронь), стр. дорого(1000), слабо против высоких уровней (-25 к пробиваемости
-
Eurofighter
Member
Вчора грав в команді з Маусом....ну і трохи розпитав "наездника"
, щоб одержати Маус він жалівся що без прем. акаунту відгримів 803....матчі на КТ Порш......питав про слабкість в бою на , що отримав відповідь :
"без артилерії знищити Мауса неможливо"
-
Андрій
Member
Один на один, то да, але коли залишається 5 танків , то з гаслом "Бери вазелин, толстый" за пару хвилину він труп. А для арти- це взагалі, жирний, дуже прибутковий фраг. Буратіно при вдалому попаданні знімає 25-30%.Eurofighter:Вчора грав в команді з Маусом....ну і трохи розпитав "наездника", щоб одержати Маус він жалівся що без прем. акаунту відгримів 803....матчі на КТ Порш......питав про слабкість в бою на , що отримав відповідь :
-
CooLeR*OK
Member
EvGaS
Це я знаю, але хочеться, так сказати, самому все перевірити і зрозуміти що "моє". Тигр - снайпер, ИС - штурмовик...можна і затесатися в компанію СТ поганяти по флангу
Eurofighter
Це найшвидший злив 3200хр який я бачив.
Це я знаю, але хочеться, так сказати, самому все перевірити і зрозуміти що "моє". Тигр - снайпер, ИС - штурмовик...можна і затесатися в компанію СТ поганяти по флангу
Eurofighter
Може на тапку? Декілька днів назад на пустельній карті маус з команди злився рівно за 3,5хввідгримів 803....матчі на КТ Порш
-
klepalov
Member
Андрій
буратино?
Добавлено спустя 58 секунд:
понял с51
буратино?
Добавлено спустя 58 секунд:
понял с51
-
CooLeR*OK
Member
klepalov
РУс. арта С-51
До-речі хто на ній воював? Мені залишилось 20к досвіду щоб її відкрити...Досвід на арті - біля 50 боїв, але впринципі з основами знайомий. Без према в мінуса не піде?
РУс. арта С-51
До-речі хто на ній воював? Мені залишилось 20к досвіду щоб її відкрити...Досвід на арті - біля 50 боїв, але впринципі з основами знайомий. Без према в мінуса не піде?
-
Андрій
Member
CooLeR*OK
Я вже писав, в мінус дуже рідко і то сток. На топові мінус був тільки один раз через суперкоманду нубів на чолі з Іс-7, коли не встиг навіть норрмально на позицію стати. А так від 10 тисяч чистими. І ще одне, на арті дуже зручно використовувати серверний приціл через капслок+0. Промахів стає суттєво менше.
Я вже писав, в мінус дуже рідко і то сток. На топові мінус був тільки один раз через суперкоманду нубів на чолі з Іс-7, коли не встиг навіть норрмально на позицію стати. А так від 10 тисяч чистими. І ще одне, на арті дуже зручно використовувати серверний приціл через капслок+0. Промахів стає суттєво менше.
-
Rupeklis
Junior
Дык я заметилEvGaS:Rupeklis
Наверное так же обе и буду качать, и по ходу сравнивать для себя - что лучше.
-
Андрій
Member
Rupeklis
Топовий КВ в пісочниці смерть усьому, що рухається. В серйозних боях може дуже боляче покусати. В німецькій гілці мені поки що найбільше подобається ВК3601 і Штуг.
Топовий КВ в пісочниці смерть усьому, що рухається. В серйозних боях може дуже боляче покусати. В німецькій гілці мені поки що найбільше подобається ВК3601 і Штуг.
-
Eurofighter
Member
Андрій
А ,що за "серверний приціл капслок+0"??? і доречі артилерія може стріляти прямою наводкою через оптичний приціл???
Щодо Маусу.....тут згоден можна злити......за той бій можу сказати що Маус розібрав ис-7 і два топа важковаговиків вже не памятаю яких саме...... з легкістю в пустелі навіть ГВ Тигр та інша крупокаліберна артилерія не врятувала супостатів від мишонка......розібрав усіх..
з 46%ХП навіть обєкти не врятувалися 
А ,що за "серверний приціл капслок+0"??? і доречі артилерія може стріляти прямою наводкою через оптичний приціл???
Щодо Маусу.....тут згоден можна злити......за той бій можу сказати що Маус розібрав ис-7 і два топа важковаговиків вже не памятаю яких саме...... з легкістю в пустелі навіть ГВ Тигр та інша крупокаліберна артилерія не врятувала супостатів від мишонка......розібрав усіх..
-
IceKeeper
Member
По какой логике ПТ стреляет и пробивает броню хуже ТТ??? О.о
ой, аж надоело.. третий день как в танковый ад попал.. не более одного танка подбиваю со своим СУ-85Б и 85 мм пухой... 8(
ой, аж надоело.. третий день как в танковый ад попал.. не более одного танка подбиваю со своим СУ-85Б и 85 мм пухой... 8(
-
Rupeklis
Junior
У меня такой вот ад начался с покупки КВIceKeeper:По какой логике ПТ стреляет и пробивает броню хуже ТТ??? О.о
-
Андрій
Member
Eurofighter
Це той приціл, куди полетить снаряд, адже все розраховується у них на серваку. При швидкому переміщенні різниця між тим куди направлений твій приціл і куди серверний може відрізнятися. Але для арти важливо те, що ти можеш побачити, чи залетить твій снаряд за укриття, чи ні. Прямою наводкою теж можна стріляти, якщо танк у прямій видимості.
IceKeeper Потерпи ще трішки, далі буде набагато легше.
Це той приціл, куди полетить снаряд, адже все розраховується у них на серваку. При швидкому переміщенні різниця між тим куди направлений твій приціл і куди серверний може відрізнятися. Але для арти важливо те, що ти можеш побачити, чи залетить твій снаряд за укриття, чи ні. Прямою наводкою теж можна стріляти, якщо танк у прямій видимості.
IceKeeper Потерпи ще трішки, далі буде набагато легше.
-
EvgA
Member
вот картинки прицела - синенькие фиговинки

что-то я не заметил чтоб стало более точно.
Пробовал стрелять по нему - фиг вам, стреляет в обычный кружок

что-то я не заметил чтоб стало более точно.
Пробовал стрелять по нему - фиг вам, стреляет в обычный кружок