Останні статті і огляди
Новини
Выбор роутера
-
grezet
Junior
да, цікаво було б спробувати gl.inet. Особливо мені сподобалась модель mt3000 у якої встановлений кулер на радіаторі.
-
Васильович
Member
Не варто ототожнювати opensource проект з комерційним продуктом, за який платяться податки та отримується дохід його руснявими бенефіціарами0F: ↑ 25.12.2024 23:09варто фільтрувати вебсайти по юзер-агенту, а то шо це, заходити на сайт, який працює через nginx-проксі
-
Dremjke
Member
vltk
есть теория, что проектировкой Кинетиков руководил лично Сталин, с подачи Берии, само собой. С Мао Цзэдуном выпили бутылку, послушали песенок Кобзона и так родился бренд Кинетик. Оттуда ноги и растут. В шапочке из фольги зимой не холодно
есть теория, что проектировкой Кинетиков руководил лично Сталин, с подачи Берии, само собой. С Мао Цзэдуном выпили бутылку, послушали песенок Кобзона и так родился бренд Кинетик. Оттуда ноги и растут. В шапочке из фольги зимой не холодно
-
Foxgl
Member
Ніяк, я брав 2 шт для євроринку, різниця у перехідниках з комплектуmult: ↑ 25.12.2024 23:14 А що на цей флінт 2 ціни так різняться? У одних 5-6 тисяч у інших 10.
Є різні моделі цього флінту чи то суто ціна залежить від жадності продавця?
-
TECHNOSMAK
Junior
спробувати можна і на чомусь більш доступному. Наприклад на GL-В3000.grezet: ↑ 26.12.2024 08:53 да, цікаво було б спробувати gl.inet. Особливо мені сподобалась модель mt3000 у якої встановлений кулер на радіаторі.
-
Avenger80
Member
TECHNOSMAK
О, прикольно. Это ваш канал?
О, прикольно. Это ваш канал?
-
Tesseract
Member
mult
Спочатку варто подивитись, чи є на ваш роутер якась опенсорсна прошивка, типу OpenWRT. Усі стандартні функції там реалізовані достатньо просто, головне щоб ваше залізо підтримувалось.
Спочатку варто подивитись, чи є на ваш роутер якась опенсорсна прошивка, типу OpenWRT. Усі стандартні функції там реалізовані достатньо просто, головне щоб ваше залізо підтримувалось.
-
mult
Member
Tesseract
Можна в принципі спробувати цей опен сорс і на своєму роутері.
Я ще це не вивчав.
Знаю що такі прошивки можна на багато звичайних роутерів поставить
Можна в принципі спробувати цей опен сорс і на своєму роутері.
Я ще це не вивчав.
Знаю що такі прошивки можна на багато звичайних роутерів поставить
-
Holdyfolds
Member
Ага. Той самий клоун, який заспамив відгуки в багатьох популярних роутерах на aliexpress. Ще буває постить свої помийні відгуки по декілька разів в одному товарі, типу ці відгуки залишають різні люди)
- спойлер
-
Bender911
Member
Якщо купляти на Алі ти сам обіраєш яка вилка і там так само буде б/ж з правильною вилкою, до європейської ще англійський модуль йде.Foxgl: ↑ 26.12.2024 14:13Ніяк, я брав 2 шт для євроринку, різниця у перехідниках з комплектуmult: ↑ 25.12.2024 23:14 А що на цей флінт 2 ціни так різняться? У одних 5-6 тисяч у інших 10.
Є різні моделі цього флінту чи то суто ціна залежить від жадності продавця?