Выбор роутера

Локальные сети и Интернет
Відповісти
Автор
Повідомлення
grezet
Junior

Повідомлення

да, цікаво було б спробувати gl.inet. Особливо мені сподобалась модель mt3000 у якої встановлений кулер на радіаторі. B-)
Васильович
Member

Повідомлення

0F: 25.12.2024 23:09варто фільтрувати вебсайти по юзер-агенту, а то шо це, заходити на сайт, який працює через nginx-проксі
Не варто ототожнювати opensource проект з комерційним продуктом, за який платяться податки та отримується дохід його руснявими бенефіціарами ;)
Dremjke
Member

Повідомлення

vltk
есть теория, что проектировкой Кинетиков руководил лично Сталин, с подачи Берии, само собой. С Мао Цзэдуном выпили бутылку, послушали песенок Кобзона и так родился бренд Кинетик. Оттуда ноги и растут. В шапочке из фольги зимой не холодно ;)
Foxgl
Member

Повідомлення

mult: 25.12.2024 23:14 А що на цей флінт 2 ціни так різняться? У одних 5-6 тисяч у інших 10.
Є різні моделі цього флінту чи то суто ціна залежить від жадності продавця?
Ніяк, я брав 2 шт для євроринку, різниця у перехідниках з комплекту
TECHNOSMAK
Junior

Повідомлення

grezet: 26.12.2024 08:53 да, цікаво було б спробувати gl.inet. Особливо мені сподобалась модель mt3000 у якої встановлений кулер на радіаторі. B-)
спробувати можна і на чомусь більш доступному. Наприклад на GL-В3000.
Avenger80
Member

Повідомлення

TECHNOSMAK
О, прикольно. Это ваш канал?
спойлер
https://www.youtube.com/@TechnoSmak
Tesseract
Member

Повідомлення

mult
Спочатку варто подивитись, чи є на ваш роутер якась опенсорсна прошивка, типу OpenWRT. Усі стандартні функції там реалізовані достатньо просто, головне щоб ваше залізо підтримувалось.
mult
Member

Повідомлення

Tesseract
Можна в принципі спробувати цей опен сорс і на своєму роутері.
Я ще це не вивчав.
Знаю що такі прошивки можна на багато звичайних роутерів поставить
Holdyfolds
Member

Повідомлення

Avenger80: 26.12.2024 16:22 TECHNOSMAK
О, прикольно. Это ваш канал?
спойлер
https://www.youtube.com/@TechnoSmak
Ага. Той самий клоун, який заспамив відгуки в багатьох популярних роутерах на aliexpress. Ще буває постить свої помийні відгуки по декілька разів в одному товарі, типу ці відгуки залишають різні люди)
спойлер
Зображення
Bender911
Member

Повідомлення

Foxgl: 26.12.2024 14:13
mult: 25.12.2024 23:14 А що на цей флінт 2 ціни так різняться? У одних 5-6 тисяч у інших 10.
Є різні моделі цього флінту чи то суто ціна залежить від жадності продавця?
Ніяк, я брав 2 шт для євроринку, різниця у перехідниках з комплекту
Якщо купляти на Алі ти сам обіраєш яка вилка і там так само буде б/ж з правильною вилкою, до європейської ще англійський модуль йде.
Відповісти