ASML скаржиться на відсутність замовлень від європейських виробників мікросхем

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Inqizitor2022: ↑ 29.09.2026 17:39В Союзе так и было в отличии от.
Совкова геронтократія сама себе і завалила :laugh:
Inqizitor2022
Member

Scoffer: ↑ 29.09.2026 17:43 Inqizitor2022
Пф, нічого подібного в совку і близько не було. Хіба що в лозунгах :laugh:
Пфф, даже в 90-е и 2000-е оставалось, завод Малышева, например и Протон обеспечивали работников всем необходимым и медосмотры каждые полгода.
Shepard1985
Member

Inqizitor2022: ↑ 29.09.2026 19:02
Пфф, даже в 90-е и 2000-е оставалось, завод Малышева, например и Протон обеспечивали работников всем необходимым и медосмотры каждые полгода.
Медогляд у доктора Айболіта! У совку медицини взагалі не існувало! Ви про що взагалі верзете?!
Inqizitor2022
Member

Shepard1985: ↑ 29.09.2026 19:05Медогляд у доктора Айболіта! У совку медицини взагалі не існувало! Ви про що взагалі верзете?!
:insane: Как бы был на предприятиях и в вузах обязательный медосмотр каждые полгода. Я лично проходил эти медосмотры, были и диспанцеризации при необходимости, мне так аппендицит сразу после медосмотра удалили очень вовремя, например в 90-е. Завод Малышева был очень солидной конторой и многое для сотрудников делал и Протон тоже.
dead_rat
Member

Inqizitor2022: ↑ 29.09.2026 19:02
От би вони ще й зарплатою забезпечували..
Shepard1985
Member

Inqizitor2022: ↑ 29.09.2026 19:52
Shepard1985: ↑ 29.09.2026 19:05Медогляд у доктора Айболіта! У совку медицини взагалі не існувало! Ви про що взагалі верзете?!
:insane: Как бы был на предприятиях и в вузах обязательный медосмотр каждые полгода. Я лично проходил эти медосмотры, были и диспанцеризации при необходимости, мне так аппендицит сразу после медосмотра удалили очень вовремя, например в 90-е. Завод Малышева был очень солидной конторой и многое для сотрудников делал и Протон тоже.
То, про що ви кажете, назвати медициною не можна було. Медогляди і все інше то добре, але відношення до людей було, як до бидла. Ані технологій, ані знань. Більше калічили, ніж лікували. Увесь совок займався самолікуванням. Мене теж мастили всілякою хрінью, ліпили банки на спину, експериментували різними настойками, бо фактично ані ліків, ані лікарів нормальних не було. Та про що ми взагалі, в нас їжі часом не бувало вдосталь, особливо взимку вітамінів 0....
dead_rat
Member

Shepard1985
Що ж ви про вітаміни не дбали? Треба було варення закатувати
Shepard1985
Member

dead_rat: ↑ 29.09.2026 20:14 Shepard1985
Що ж ви про вітаміни не дбали? Треба було варення закатувати
Так у варенні вітамінів обмаль через те, що варення треба варити при високій температурі) У компотах так само. А ось фруктів не було взагалі. Можливо десь завалялося зморщене яблуко, або груша. Згадайте, як зберігали картоплю у совку у колхозпах)
Inqizitor2022
Member

Shepard1985: ↑ 29.09.2026 20:04То, про що ви кажете, назвати медициною не можна було. Медогляди і все інше то добре, але відношення до людей було, як до бидла. Ані технологій, ані знань. Більше калічили, ніж лікували. Увесь совок займався самолікуванням. Мене теж мастили всілякою хрінью, ліпили банки на спину, експериментували різними настойками, бо фактично ані ліків, ані лікарів нормальних не було. Та про що ми взагалі, в нас їжі часом не бувало вдосталь, особливо взимку вітамінів 0....
Как раз совсем наоборот, это сейчас медицина уровня - через месяц приходите, когда место будет на хелси, ага. А тогда могли в этот же день в риалтайме в больничку госпитализировать. Тогда медицина была на порядок более высоком уровне, во всяком случае у нас в Харькове, может в каком-то селе и плохо было.
Scoffer
Member

Inqizitor2022: ↑ 30.09.2026 22:57сейчас медицина уровня
Зараз медицина рівня "вночі телефонуєш на гарячу лінію страхової і кажеш: половина обличча болить що на стіну лізти хочеться, ніякі колеса не допомагають; а тобі відповідають: на 8 ранку до нервопатолога, ніяких черг." І дійсно, приходиш одразу до профільного лікаря, кажеш шо голова і просто болить часто окрім очевидного лицевого нерва, вона тебе на мртшечку в той же день, на енцифалограму, і вже години за дві після приходу в аптеці при лікарні тобі видають пакет з більш потужними, рецептурними колесами, ширялки всякі і т.п., юзаєш і біль як рукою знімає.
А залишки совкової медицини я теж застав, хоч вже і не при совку: занесло мене після універу попрацювати в кб деякий час, де на території сидить місцевий терапевт, вся функція котрого це відправити до цехового терапевта в поліклініку, там відсидіти чергу півдня з бабками і тоді тебе може відправлять нарешті до профільного лікаря, тижня через два. Дякую, якось не хочеться більше.
divinity
Member

Scoffer
це про яку країну річ, а то неясно
Scoffer
Member

divinity
Не знаю де ви шаритесь, а я живу в Україні.
Ответить