Ти вже раз 20 разів розповів де і за скільки її купив. Це мені нагадує деяких політичних діячів які сидять на броні і розповідають народу як не соромно ухилятись від призову.Enjthesilence: ↑ 06.03.2025 10:49так логічно, бо я опираюсь на ціни в наших магазинах і порівнюю їх між собою. я не порівнюю свою карту за 58к з такою самою за 73 і не буду комусь розповідати, що живу в Польші, тому мені начхати на ціні в Україні на українському форумі. я мав змогу придбати дешевше і скористався такою, це не робить карту дешевшою в наших реаліях.Kyro: ↑ 06.03.2025 10:27
Тобто ти сам купив в Данії але "логічно обговорювати прайси в Україні" і розводити страждання з приводу того що ми цін не знаємо або вони зависокі.
Отправлено спустя 1 минуту 38 секунд:
До війни було вигідніше бо завозили по Duty free упирі з малого прикордонного руху.
і так мені цікаво подивитись на різницю в прайсі в Україні між 5070ті, яку вже можна взяти за 50к не в сіровозів так 9070хт, яка є в дуже великій кількості і мсрп значно менший.
Завжди так приємно розмірковувати кому варто що купити коли сам маєш можливість отримати це дешевше.
Так скажімо "піклуватися про народ зі сторони".