подделка RTX 2080 TI ?!

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

Kronus:Не она ли?
https://m.olx.ua/obyavlenie/asus-rog-st ... KlIx0.html
Поинтересуйтесь, кому не лень.
уже неактивно
Kronus
Member

KimRomik:уже неактивно
Пишет, что пользователь заблокирован.
А это, между прочим, была Антонина из Харькова. И аккаунт с 2013-го года. И были другие объявления помимо карты, вроде шмоток. Но, цена 12500 грн за rtx2080ti и модель карты смущали.

P.S. Я ни на кого не жаловался и не знаю почему аккаунт заблокирован. Возможно, достал/достала он/она всех со своей картой.
Либо, нашла эта карта своего любителя халявы и опять куда-то едет. :gigi:
Nuclear World
Member

zhekaice
О чем речь то?
zhekaice
Member

Nuclear World: 02.06.2021 14:32 zhekaice
О чем речь то?
Ви всю тему читали?
Там на початку викладають відео, де чоловік знмає роботу карти, серійник, карту і т.д.

Я дав посилання на чоловіка, що продає іншу карту, але суть ТАКА Ж САМА! Стиль такий самий.
yupi
Member

zhekaice
Ты пишешь тупость какую-то.
zhekaice
Member

yupi: 02.06.2021 21:00 zhekaice
Ты пишешь тупость какую-то.
Обоснуй
nikgor27
Junior

Мне этот обрыган тоже ее присылал) если бы не был таким стеснительным - насрал бы ему на почте в коробку вместо видеокарты. А шакальному олху плевать на жалобы, он там так и торгует
scolger2
Junior

Йшов 2026 рік а я, лошара, таки купився на цей розвод і тільки потім знайшов цю тему!
Отже, приїхало невідомо шо замість 2080Ti. Те, що там один роз'єм 8пін я побачив в момент встановлення в корпус.
Запустився - мертвяче. Мігає LED, крутить пропеллери і все.
Карта виглядає так:
Изображение

Изображение

Изображение

Продаван на прохання викласти результати тестів на гуглдрайв сказав, що не може, запропонував закинути відео в телегу.
Відео виглядало нормальним, ціна нижче ринку. Продаван сказав, що може навіть відправити наложкою без передплати.
Потім весь вечір писав то в телегу то в чат ОЛХ, що він відправив, що завтра буде, а наступного дня писав, що іже на відділенні. Нетерплячка, коротше.
Приїхала добре запакована, вичишена до блиску ляля. Особливо я на неї не дивився, поглядів на серійник. Варто було дивитись в окулярах, бо GAMNNING це якось зовсім китайською.
Одразу після отримання, продаван потер чат в телеграмі і викинув мене з контактів. Я б його навіть не знайшов, але чат був відкритим на момент отримання, тож ось цей херой

Изображение

Ось профіль продавана в ОЛХ. одиницю в рейтингу вліпив йому я.

Изображение

А ось його дані від НП:

Изображение
Убайдулоев Игорь Александрович
+380981540282

Розумію, що гроші пропали. Розумію, що схема буде працювати й далі. Розумію, зо пан Убайдулоєв - скоріш за все якийсь підзаборний бомж на побігеньках.
Вірю, що гроші щастя йому не принесуть, дякую Богові що грошима.
Хай мій досвід когось зупинить.
Hotspur
Member

scolger2: 30.03.2026 16:56Отже, приїхало невідомо шо замість 2080Ti. Те, що там один роз'єм 8пін я побачив в момент встановлення в корпус.
ну на це треба було дивитись :weep:
FoX_UA
HWBOT OC Team

GAMNNING - мало б теж насторожити
scolger2
Junior

Вскритіє показало, що під радіатором лежить чіп gp104-200-a1 та пам'ять Micron. Скоріш за все це ASUS ROG 1070, присутній DVI-порт.
Відео ніяк не детектиться (пробував UEFI/Legacy в біосі) і навіть не гріється, зовсім.
Мабуть, продам на запчастини, щож...
Пана шахрая Убайдулоева ОЛХ забанив, далі тільки cyberpolice. Навряд, але... :)
Hotspur
Member

scolger2: 30.03.2026 22:11Навряд, але...
вони цим займатись не будуть, вони .........
shnok
Member

Відео виглядало нормальним, ціна нижче ринку
скупий платить двічі. Загалом тільки ціна повинна була насторожити , але то таке, справа кожного, але GAMNNING :(
Filabatya
Member

реєстрація теж була цього місяця аккаунта?
scolger2
Junior

Filabatya: 31.03.2026 00:41 реєстрація теж була цього місяця аккаунта?
Реєстрація була 2023 року, в продавця було 3 успішних ОЛХ-доставки (включаючи мою, ага) і відсутній рейтинг.
Фото карти були реальні, але не надто детальні щоб зрозуміти шахрайство.

Сумний факт. Поліз подивитись, за скільки можна продати дохлу 1070 на запчастини, знайшов схожу обїяву. Продаван пише, що продає відеокарту після шахрайства щодо нього.
От вже й думаю: продам на запчастини - знову ця карта до якогось лоха поїде. Зроблю їй нетоварний вигляд - ніхто й даром не візьме.
Моральна ділема.
Buldozer.
Member

Ну а вы говорите у Бульдозера среднерыночные цены, и это ДОРОГО.... :shuffle:

На олх покупать видеокарты у людей, у кого меньше 50ти отправок (а рейтинг 2-5 доставок зеки и кидалы делают сами себе продаючи копеешный товар) потом в зависимости от дороговизны продаваемого товара будет тот профиль что не жалко спалить (для карты за 5 тыс грн берут пару сделок) а если продают 3090,то у них там есть профиля и с 20 успешных олх (самим себе)

да и делов-то :)

А продавцы с 100+ доставок и окейными реальными отзывами все торгуют по одной + - цене.

Итог-видяха не та вещь,где стоит и можно сьэкономить
Alexsandr
Member

scolger2: 31.03.2026 08:17 Сумний факт. Поліз подивитись, за скільки можна продати дохлу 1070 на запчастини, знайшов схожу обїяву. Продаван пише, що продає відеокарту після шахрайства щодо нього.
От вже й думаю: продам на запчастини - знову ця карта до якогось лоха поїде. Зроблю їй нетоварний вигляд - ніхто й даром не візьме.
Моральна ділема.
Мне отсылай. продавать точно не буду, а пару кондеров может выколупаю. Я так думаю, там чипу хана? Я бы даже принял что-то типа старых 8500+ на ремонт 775 сокета. Ибо нет смысла туда что-то покупать.
Ответить