Разгон Xeon E5

Обсуждение всего, что связано с CPU
Відповісти
Автор
Повідомлення
Vettel
Member

Повідомлення

Мне кажется, что должны быть инженерники с разблокированным множителем, для внутренних ткаких-то интелловских тестов.
VetalySd
Member

Повідомлення

есть такие) только 6-ядерные...
TheBlackFox
Member

Повідомлення

Vettel
Есть - я покупал, он у меня вобще не работал, хотя люди пишут, что у них работает.
OFFF
Member

Повідомлення

TheBlackFox
VetalySd
У меня работает Е5 ES аналог 3930k.
Но тут какаето непонятная совместимость нужна, тот что у меня работает на ASUS Rampage BE и MSI B-B II
http://forum.overclockers.ua/viewtopic. ... 6&t=147976
Fetjoy
Member

Повідомлення

Всім привіт) Є e5-2670 в звязці з Alienware Aurora R4 (X79). Будь який системний моніторинг (CPU-Z, AIDA64 і т.д) показує однакову але абсолютну дику напругу на проц в районі 1,38-1,4В постійно. В простої напруга так і лишається хоча множник падає...Питання у всіх так? Проблема в тому що материнка в біосі не моніторить напруги...Проц не гріється, стандартно 56 градусів під перформою.
TheBlackFox
Member

Повідомлення

OFFF
4600 как то многовато ИМХО.
Vettel
Member

Повідомлення

Fetjoy:Всім привіт) Є e5-2670 в звязці з Alienware Aurora R4 (X79). Будь який системний моніторинг (CPU-Z, AIDA64 і т.д) показує однакову але абсолютну дику напругу на проц в районі 1,38-1,4В постійно. В простої напруга так і лишається хоча множник падає...Питання у всіх так? Проблема в тому що материнка в біосі не моніторить напруги...Проц не гріється, стандартно 56 градусів під перформою.
Активуйте енергозберігайлівки: EIST та C1E
Якщо є можливість, поставте вольтаж в офсет.
Fetjoy
Member

Повідомлення

Vettel:
Fetjoy:Всім привіт) Є e5-2670 в звязці з Alienware Aurora R4 (X79). Будь який системний моніторинг (CPU-Z, AIDA64 і т.д) показує однакову але абсолютну дику напругу на проц в районі 1,38-1,4В постійно. В простої напруга так і лишається хоча множник падає...Питання у всіх так? Проблема в тому що материнка в біосі не моніторить напруги...Проц не гріється, стандартно 56 градусів під перформою.
Активуйте енергозберігайлівки: EIST та C1E
Дякую за пораду.
В біосі параметрів енергозберігалок EIST та C1E ніде немає :(
Вольтаж в офсет це параметр Dynamic CPU VCore Offset в мінімімальне значення 1,13В? Я правильно зрозумів?

Я його вже ставив, в моніторингу нічого не міняється, хоча значення VID в HWMonitor при CPU VCore Offset в AUTO постійно скаче в нормальних діапазонах від 0,86 в простої до 1,16В в нагрузці
Vettel
Member

Повідомлення

Fetjoy:
Vettel: Активуйте енергозберігайлівки: EIST та C1E
Дякую за пораду.
В біосі параметрів енергозберігалок EIST та C1E ніде немає :(
Вольтаж в офсет це параметр Dynamic CPU VCore Offset в мінімімальне значення 1,13В? Я правильно зрозумів?

Я його вже ставив, в моніторингу нічого не міняється, хоча значення VID в HWMonitor при CPU VCore Offset в AUTO постійно скаче в нормальних діапазонах від 0,86 в простої до 1,16В в нагрузці
Не знаю, чи це Ваш системник, але мені видається, що лише зміною Dynamic CPU VCore Offset можна спробувати зменшити напругу без навантаження.
http://downloads.dell.com/manuals/all-p ... _en-us.pdf" target="_blank
TheBlackFox
Member

Повідомлення

У кого там не работал разгон по автомату на p9x79 смотрите, что делаете не так - у меня всё работает.
ЗображенняЗображення

Добавлено через 17 минут 10 секунд:
ЗображенняЗображення
Fetjoy
Member

Повідомлення

Vettel: Не знаю, чи це Ваш системник, але мені видається, що лише зміною Dynamic CPU VCore Offset можна спробувати зменшити напругу без навантаження.
Так, це мануал від моєї материнки, але зміна цього параметру Dynamic CPU VCore Offset навіть в мінімальне значення 1,13В нічого не дає, напруга по моніторингу в простої не скидується...втім схиляюся до того, що це все ж глюк моніторингу, бо по шині 12В також моніторить аж 16,5В...Ще думаю, якби в нагрузці подати на проц 1,4В, то температури ядер були значно вищі за 56 градусів. :spy:
sensey
Member

Повідомлення

Fetjoy
А не простіше і надійные поміряти мультиметром? ;)
Fetjoy
Member

Повідомлення

sensey:Fetjoy
Надійніше звісно, але от не простіше, бо на дроселях живлення проца стоїть приблуда з вентилятором ;)
Востаннє редагувалось 08.04.2016 00:19 користувачем Fetjoy, всього редагувалось 1 раз.
sensey
Member

Повідомлення

Fetjoy:
sensey:Fetjoy
Простіше звісно, але на дроселях живлення проца стоїть приблуда з вентилятором ;)
Та ну тільки на дроселях можна мірять?
Fetjoy
Member

Повідомлення

sensey: Та ну тільки на дроселях можна мірять?
на шимці ще можна, туплю наніч :lamer:
Vettel
Member

Повідомлення

Мне кажется, что с разгоном Е5-2670 все уперлись в предел 107,4 по шине. Вот тут я и подумал, если обвал цен на Е5-2670 случился в январе сего года, то бишь спустя четыре года после его дня рождения, то, учитывая интелловские темпы, можно спокойненько просидеть на нем до третьего квартала 2017 года, когда за те же 70 баксов можно будет купить десятиядерный Е5-2670v2
TheBlackFox
Member

Повідомлення

Vettel
Что то про него инфы мало 2011 не 3, 20 потоков?
interactivprimar
Member

Повідомлення

Vettel:Мне кажется, что с разгоном Е5-2670 все уперлись в предел 107,4 по шине. Вот тут я и подумал, если обвал цен на Е5-2670 случился в январе сего года, то бишь спустя четыре года после его дня рождения, то, учитывая интелловские темпы, можно спокойненько просидеть на нем до третьего квартала 2017 года, когда за те же 70 баксов можно будет купить десятиядерный Е5-2670v2
Кстати да, хорошая идея, спасибо за подсказку :beer:
Greeder
Member

Повідомлення

в компьютерной индустрии так всегда было - подожди 3 годика, и возьмёшь себе намного МОЩНЕЕ\ДЕШЕВЛЕ! (ну, это раньше прогресс оч быстро бежал)

Но при этом проходит ЖИЗНЬ и упускаются возможности.
Да, я не отвечу, где взять денег на: еду, коммунальные........ компьютеры
pawelt
Member

Повідомлення

Фигня весь этот разгон по шине.

На этой самой шине висит и звуковуха, и видяха, и память. Вот тут и начинаются все прелести разгона по шине.
Відповісти