Фотки системников сюда

Модификации любого компьютерного оборудования
Ответить
Автор
Member

Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит

Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее

Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Последний раз редактировалось gehka3 17.09.2013 21:44, всего редактировалось 3 раза.
Sanьka
Member

ГрафКіїв, що ти несеш :facepalm:
Наче вже не 16 років, але......
assasko
Junior

Vovchic_jrc: 20.06.2025 16:28 Дотюнив систему, як хотів:
  • приїхала мишка у кращому кольорі
  • замінив мат плату на Gigabyte B550I AORUS Pro AX
  • не дуже сподобалось, як виглядає на коруcі антена-плавник, тож додав поруч трохи декору. Вийшов такий собі куточок із Horizon :gigi:
спойлер
20250620_151249.jpg
20250620_151055.jpg
20250620_150904.jpg
99.jpg
Вау, дуже гарно вийшло.
Stray
Member

MSiAventador: 20.06.2025 16:58 Колір шкільних туалетів срср. :laugh:
о, бидло поціновувач радянських туалетів :gigi:
MSiAventador: 24.06.2025 12:05 Ну тоді шукай і відяшку Caribbean Blue (у японців такі бувають для дівчаток :gigi:)
ще й маскулінний який - вау :lol:
MSiAventador
Member

Vovchic_jrc + Sanьka Міцна блакитна Caribbean Blue родина вже 10 років - це строк. :laugh:
Vovchic_jrc
Advanced Member

MSiAventador
Не переймайся. Тебе теж хтось колись полюбить ... можливо :gigi:
TepH
Member

Після переходу з десктопу на міні ПК (MinisForum 780XTX + Razer Core X з RTX 3070Ti) через півтора року знову вирішив повернутись на десктоп. Ну як десктоп, оце:
photo_5980852572723990511_y.jpg
спойлер
photo_5980852572723990513_y.jpg
photo_5980852572723990515_y.jpg
photo_5980852572723990516_y.jpg
photo_5980852572723990517_y.jpg
ЗІ: Остання фотка - це одна з вершин китайського генія. Рамка для вайфай карти впирається в кулер і закручується з іншої сторони. Встановлення карти можливе тільки зі зняттям материнки. Я про це знав і був готовий, але замовив Intel BE200 WiFi7. Виявилось, що в карти вендор лок і вона не працює на АМД. Довелось повторно знімати плату і ставити AX200 :facepalm:
ЗІЗІ: після 3070Ti низькопрофільна 5060 виглядає іграшковою.
Melofon
Member

TepH

Единственное что тут вышел даунгрэйд видеокарты бо 5060 чуть слабее в чем 3070ти, а по процу да апгрэйд нормальный по сравнению с 7840НХ , а так симпатичный пкашик :super:
TepH
Member

Melofon
На папері так, на ділі не дуже. ПК як і був, так і залишається хобі, проте я майже перестав грати в ігри. Комплект з міні ПК + коробка з відеокартою на полиці, яка виймається "на свята" виглядав добре. Я очікував нижчу продуктивність RTX 4070 Ti Thunderbolt 3 vs Oculink vs PCIe , проте я не очікував постійні просадки. Продуктивність була дуже не стабільна з сильними стрибками. На практиці, 5060 у своєму рідному PCIe 5 x8 це небо і земля у порівняні з тим що було. Поки що я дуже задоволений переїздом як з точки зору процесора так і відеокарти.
Igoretc
Member

TepH: 02.07.2025 00:15 Melofon
На папері так, на ділі не дуже.
Майже перестав грати в ігри.
Не очікував постійні просадки. Продуктивність була дуже нестабільна з сильними стрибками.
Багато люду наступали на схожі граблі, які б я назвав "компроміс зі зменшенням розмірів ігрового ПК"
Liquidator
Member

TepH: 28.06.2025 22:26 .........замовив Intel BE200 WiFi7. Виявилось, що в карти вендор лок і вона не працює на АМД. Довелось повторно знімати плату і ставити AX200 :facepalm:
ЗІЗІ: після 3070Ti низькопрофільна 5060 виглядає іграшковою.
Тре було не поскупится і взяти WiFi 7 QCNCM865 - мене дуже порадував стабільними дровами і роздачею вафлі з точки доступу, або можна взяти навіть втричі дешевший MT7925 WiFi 7 - зара вбудований у мамку мою - теж доволі стабільно без розривів роздає вафлю по хаті ..... інтелівські вафлямодулі мене розачурували ще у виконанні AX200\AX210 (у ноуті таке гімно стояло під WIF 6 - і навіть точку розадти не могло, шоб підключені прилади не відключалися рандомно - кожен новий драйвер і новий прикол вилазить....після заміни на квалкомівський QCNCM865 - я одлин раз налаштував точку і забув) їх кривими дровами з обмеженнями по регіонах і т.п., тому BE200 навіть не розглядав бо сміття :gigi:
Melofon
Member

TepH: 02.07.2025 00:15 Melofon
На папері так, на ділі не дуже. ПК як і був, так і залишається хобі, проте я майже перестав грати в ігри. Комплект з міні ПК + коробка з відеокартою на полиці, яка виймається "на свята" виглядав добре. Я очікував нижчу продуктивність RTX 4070 Ti Thunderbolt 3 vs Oculink vs PCIe , проте я не очікував постійні просадки. Продуктивність була дуже не стабільна з сильними стрибками. На практиці, 5060 у своєму рідному PCIe 5 x8 це небо і земля у порівняні з тим що було. Поки що я дуже задоволений переїздом як з точки зору процесора так і відеокарти.
А ну так то да, я не учел что у вас старая карта была через бокс подключена, а новая на прямую.
Tim_wo_Pum
Member

Дійшли руки нарешті поділитися.
Дякую хлопцям, що підказали глянути в бік jonsbo d41. Задоволений повністю :super:
спойлер
Изображение
Доречі, додатковий вент на вдув позаду погоди для процу майже не робить ~до двох градусів виграє. Принаймні в моїй конфігурації
Комплектний корпусний монітор вивів на стіл під основний
Изображение
Він, як на мене, не те щоб кілер-фітча, але дійсно корисний аксесуар. Наівіть в роботі трохи поюзав :)
feniks_tm
Member

Tim_wo_Pum: 07.07.2025 21:50 Доречі, додатковий вент на вдув позаду погоди для процу майже не робить ~до двох градусів виграє.
Ну, 2 градуси для проца під здоровою вежею це теж нічо собі, особливо враховуючи, що це амуде.
0kie
Member

Tim_wo_Pum
Сенсорная панель родная Аиды или стороннюю нарыл? Ближе фото сделай или её скриншот.
Tim_wo_Pum
Member

0kie: 07.07.2025 21:55 сделай или её скриншот.
Потягнув звідси та під себе трохи переробив
спойлер
Изображение
0kie
Member

Tim_wo_Pum
Свою панель тоже оттуда дёрнул и тоже под себя переделал. ;)
Gsomoneone
Junior

Усім доброго :beer:
Закину і свій, поки, наче остаточний сетапчик.
Наївся RGB і захотів чогось стриманого, але глухий корпус без скла подобається тільки у форматі SFF.
В результаті вийшов такий скромний монокольоровий малюк.
спойлер
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
CPU: AMD Ryzen 7 5700X3D
GPU: RTX 3080 Founders Edition
MB: Gigabyte B550M Aorus Elite
SSD: Samsung 990 PRO 1TB
PSU: Seasonic G12 GM-850W
RAM: 2x16 Exceleram 3600 cl18
AIO: ID-Cooling Dashflow 240
Case: Jonsbo D32 PRO
Fans: Xilence XF039 120 x4
PCIE To USB 3.2 Expansion Card for Desktop Front Type C
3.5 Inch USB Type-C IPS Secondary Screen
Coolmoon Y360 ARGB
Coolmoon ARGB Led Strip 400mm

Display: GIGABYTE AORUS FI32Q
Sound: Edifier R1600T III
Headset: Sony Inzone Buds
Keyboard: RZTK Bifrost Rainbow Light Kailh Red
Mouse: 2E Gaming HyperSpeed Lite RGB Retro White
daesz
Member

Gsomoneone
мій улюблений мАТХ корпус, дуже файно :up:

якщо не важко - можна знімок екранчика ззаду? Бачу їх на алі по 500-600 грн, але стало цікаво як він кріпиться і взагалі що собою представляє задня стінка :)
alumem
Member

Gsomoneone
Екранчик реально имба, а влезет ли он с длинной видюшкой?
Gsomoneone
Junior

alumem: 11.07.2025 23:04 Gsomoneone
Екранчик реально имба, а влезет ли он с длинной видюшкой?
В моєму випадку він закріплений на кожуху блока живлення, за ним купа місця, відеокарта з ним не контактує ніяк :D

daesz: 11.07.2025 21:19
якщо не важко - можна знімок екранчика ззаду? Бачу їх на алі по 500-600 грн, але стало цікаво як він кріпиться і взагалі що собою представляє задня стінка :)
Я його на чорний двосторонній скотч закріпив, тому зняти сфоткати трохи проблемно.
Ось посилання, там у відгуках були фото. Я брав із кутовим перехідником тайп-С.
спойлер
https://www.aliexpress.com/item/1005005589924830.html
Ответить