Відправили в майстерню за хх грн доробляти велосипед вартістю хх грн?leif: ↑ 08.04.2021 18:00я йому саме це написав ще на попередній сторінці, тут у людини інша метаGavri1a: ↑ 08.04.2021 17:58не вижу проблемы... купи простые шатуны под дабл + манетку)![]()
Новости
Последние статьи и обзоры
Вело овери?
-
murzik
Member
-
3-14
Member
Там еще легче, типчик что продает вел, как я понял делал апгрейд на 1х и имеет на руках все, что снял с вела, и готов отдать в нагрузку. Т.е. нужно тупо поставить обратноGavri1a: ↑ 08.04.2021 17:58не вижу проблемы... купи простые шатуны под дабл + манетку)
-
Gavri1a
Member
3-14
тем более))
тем более))
-
Hotspur
Member
даmurzik: ↑ 08.04.2021 18:01Відправили в майстерню за хх грн доробляти велосипед вартістю хх грн?
-
Sphinx
Member
Смазку положить ещё может проканает, старая внутри шатуна спасет. А вот спутать педали стороной, ушатав резьбу шатуна или просто криво закрутить -иэто запросто 
Отправлено спустя 3 минуты 2 секунды:
murzik
Катай на сингле, не нужено спереди 2-3 нигде, кроме Карпат. Да и в Карпатах не надо, если не лететь вниз с горы по асфальту как сотона, а потом медленно по грунту ползти вверх по крутому долгому склону.
Отправлено спустя 3 минуты 2 секунды:
murzik
Катай на сингле, не нужено спереди 2-3 нигде, кроме Карпат. Да и в Карпатах не надо, если не лететь вниз с горы по асфальту как сотона, а потом медленно по грунту ползти вверх по крутому долгому склону.
-
3-14
Member
а что, для замены одной звезды на две звезды на одном и том-же шатуне нужно шатуны снимать на МТБшных шатунах?Sphinx: ↑ 08.04.2021 19:02Смазку положить ещё может проканает, старая внутри шатуна спасет. А вот спутать педали стороной, ушатав резьбу шатуна или просто криво закрутить
Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
секретные западные технологии
-
Sphinx
Member
Вот не знаю, 22 звезду может не получится натянуть, оно маленькое слишком.
-
3-14
Member
омг, 22 звезда... там судя по фото где-то 36-40 сзади. это типа 22х40 будет передача?Sphinx: ↑ 08.04.2021 19:12Вот не знаю, 22 звезду может не получится натянуть, оно маленькое слишком.
-
murzik
Member
у тої меріди було 34 і 24. зараз схоже 34. 34/42 більше ніж у мене на геко 26/34. або у меріди замінити на 30-32
а ні, меріда 32. значить сама легка передача як зараз на геко
Отправлено спустя 13 минут 19 секунд:
а ні, меріда 32. значить сама легка передача як зараз на геко
Отправлено спустя 13 минут 19 секунд:
в сингле придется мирится с фактом износаAlligator: ↑ 08.04.2021 17:35было 3х9, по факту использовалась 2 и только часть средних, а в очень редких случаях первая и последняя.leif: ↑ 08.04.2021 17:25 murzik
найголовніше, що тобі зараз треба знати: це реально і зовсім не складно, але не так щоб дешево.
далі у тебе 2 сценарії:
купуєш велосипед -> катаєшся на 1х розумієш нарешті, що 1х це абсолютно комфортно навіть якщо твоя фізуха зовсім слабка, навіть якщо тобі треба різко підіймати передачі на 5 зірок в гору і.т.д., вже забув, що там ти собі ще натеоретизував.
або купуєш велосипед -> розумієш, що нічого анонімуси на форму гарного не порадять і 1х це повна лажа-> йдеш до гарного механа і там тобі запропонують оптимальний варіант такої трансформації.
але в будь-якому випадку, основне це купити велосипед![]()
сейчас 1х11 и если честно то бывает не хватает, но комфортно, не спорю, не нужно думать какая там где звезда, чтоб перекоса не было![]()
-
Hotspur
Member
вниз да не надо. а вверх я в Киеве только на 12ск заеду и только при 30 передней звездеSphinx: ↑ 08.04.2021 19:02Катай на сингле, не нужено спереди 2-3 нигде, кроме Карпат. Да и в Карпатах не надо, если не лететь вниз с горы по асфальту как сотона, а потом медленно по грунту ползти вверх по крутому долгому склону.
-
mumu
Member
лол. в свій час і в кримських горах катав, закарпаття, дністровський каньйон майже всюди, подільські товтри, трахтемирів, пд поділля (хмельницька, рівненська, вінницька бласть) і ще багато де. чи всі гори в Польщі знаходяться?3-14: ↑ 08.04.2021 17:52то в тебе гірок не було нормальних,
-
Sphinx
Member
Hotspur
Слабый просто
Отправлено спустя 4 минуты 27 секунд:
murzik
Передні китайзірки стоять 300 грн уже в Україні, і вистачає їх на довго. Знос ланцюга і задніх будет такий самий. З твоїми пробігами це раз в 3 роки (а може і 5) міняти касету, ланц і передню зірку. Не так воно вже і дорого. Можна ще і китайські касети ставити, за весь комплект 1000 грн. буде.
Слабый просто
Отправлено спустя 4 минуты 27 секунд:
murzik
Передні китайзірки стоять 300 грн уже в Україні, і вистачає їх на довго. Знос ланцюга і задніх будет такий самий. З твоїми пробігами це раз в 3 роки (а може і 5) міняти касету, ланц і передню зірку. Не так воно вже і дорого. Можна ще і китайські касети ставити, за весь комплект 1000 грн. буде.
-
leif
Member
забрав і проїхався по місту на флет бар domane вперше:
це фантастика просто: легкість, швидкість, жорсткість, керованість, комфорт, всі мої очікування було перевершено. не знаю навіть як описати свої враження, це щось неймовірне. правда змерз як собака, у нас зранку ще сніг йшов, але то взагалі дрібниці
ось він у порівнянні з чорним domane, який все ще стоїть на станку бо зима продовжується. він тепер на 105 групі по колу, з ланцюгом ультегра та кермом 42см замість стокових 40см. ну і з 32мм гумою. виглядає прекрасно і на станку відчувається дуже зручно по посадці, але поки на ньому реальний тест драйв не влаштовував.
це фантастика просто: легкість, швидкість, жорсткість, керованість, комфорт, всі мої очікування було перевершено. не знаю навіть як описати свої враження, це щось неймовірне. правда змерз як собака, у нас зранку ще сніг йшов, але то взагалі дрібниці
ось він у порівнянні з чорним domane, який все ще стоїть на станку бо зима продовжується. він тепер на 105 групі по колу, з ланцюгом ультегра та кермом 42см замість стокових 40см. ну і з 32мм гумою. виглядає прекрасно і на станку відчувається дуже зручно по посадці, але поки на ньому реальний тест драйв не влаштовував.
-
Sphinx
Member
3-14
Ну, смысл больше 1 звезды под вопросом, но тут еще могут быть вариации от условий где ездить. Ставить спереди звезды с близким количеством зубьев (а-ля 34-24) можно конечно, но зачем?
Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:
leif
Пс, пацанчик, дай поганять, верну, чесс слово
Ну, смысл больше 1 звезды под вопросом, но тут еще могут быть вариации от условий где ездить. Ставить спереди звезды с близким количеством зубьев (а-ля 34-24) можно конечно, но зачем?
Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:
leif
Пс, пацанчик, дай поганять, верну, чесс слово
-
Dark-seer
Member
скажи честно чуть не сломал ноги, потомучто не подвесleif: ↑ 08.04.2021 20:54легкість, швидкість, жорсткість, керованість, комфорт
по дороге видел 2 джипа без колес
-
murzik
Member
leif
геко дужу дуже жосрткий і швидкий як газель. нада?
геко дужу дуже жосрткий і швидкий як газель. нада?
-
leif
Member
Sphinx: ↑ 08.04.2021 20:56верну, чесс слово
саме так. і перед кожним бордюром злазив з велосипедаDark-seer: ↑ 08.04.2021 21:01скажи честно чуть не сломал ноги, потомучто не подвес
насправді навіть по львівській бруківці і тріщинах асфальту
до речі, флетбар шифтери тіагра виявились дуже якісними, перемикання чіткі і швидкі, самі манетки з металом у корпусі, приємні. мені навіть здалось, що трохи краще ніж 105 дуали перемикає. катався по схилах Львова (Листопадового Чину, ген. Чупринки, для тих хто знає) 34-28 — норм, але ще треба більше покататись для остаточних висновків, це була коротка покатуха.
Відправлено через 5 хвилин 53 секунди:
я про іншу жорсткість, твій не жорсткий.murzik: ↑ 08.04.2021 21:04дужу дуже жосрткий
не ображайся, але після мого треку він мені буде швидкий хіба що як отака газель:murzik: ↑ 08.04.2021 21:04швидкий як газель
- спойлер

-
murzik
Member
leif
не пробував, а вже висновки
Отправлено спустя 16 минут 9 секунд:
не пробував, а вже висновки
Отправлено спустя 16 минут 9 секунд:
сильно короткий?3-14: ↑ 07.04.2021 23:37
ти краще його запитай, де він виніс нормальний подів. А то він про "укороченный вынос merida" написав наче це якась перевага на кантрійнику![]()
-
3-14
Member
просто той метод, що ти описав, типу заскочити з розгону, підходить тільки для невеличких підйомчиків, для тягунів вже не катить, на тягунах краще навпаки, почати спокійніше і підіймати темп дивлячись на пульс.mumu: ↑ 08.04.2021 19:58чи всі гори в Польщі знаходяться
Відправлено через 1 хвилину 20 секунд:
leif
стоять два таких коні на фоні стулу з юску за 40 баксів
-
leif
Member
саме так
з кріслом це болюче питання, у нас коти знищують комп'ютерні крісла дуже швидко, повна хата кігтеточок, а вони деруть моє крісло