Таке комусь цікаве: Micro Star MS-6178 ?
Знято з ще робочого компа (відносно нещодавно), поліковано пара електролітів.
Фото не моє, просто для наглядності (бо не бачу, як сюди завантажувати фото)

Внизу окна сообщения слева есть вкладочка маленькая *вложения*.И чтобы потом спрятать под спойлер,там правее будет надпись *вставить в текст сообщения*Потом вставленный ьтекс выделяете и нажимаете значок сверху *спойлер*.Vovk_Z: ↑ 25.04.2023 19:53 (бо не бачу, як сюди завантажувати фото)
Дякую! Треба спочатку натиснути "Стандартна відповідь", бо в мене одразу показується "швидка відповідь".Бумик: ↑ 25.04.2023 20:46 Внизу окна сообщения слева есть вкладочка маленькая *вложения*.И чтобы потом спрятать под спойлер,там правее будет надпись *вставить в текст сообщения*Потом вставленный ьтекс выделяете и нажимаете значок сверху *спойлер*.
Ще не знаю. Буду ритися в кладовках, поступово.
Это чудо из чудес,что такие платы до сих пор в работе используютVovk_Z: ↑ 25.04.2023 21:46 [Одна здається є, але вона використовується в (спеціалізованому) робочому ПК![]()
Луганська областьБумик,Кому нужна Радеон 9550
А с чего он взял,что это Палит?Радеонов от Палит,насколько помню,не было от слова совсем.Они клепали жефорсы,что и до сих пор делают.А была фирма Xpert Vision,впоследствии поглощенная Палитом и превратившаяся в Zotak,типа дочерняя фирма или партнер,для расширения рынк сбыта..И у Зотака тоже Радеонов нет,только жирафы.Теория заговора типа.Так вот,у Xpert Vision были Радеоны,в частности помню 1950 и вроде 2600.Возможно,где то ошибаюсь,поправьте.Vlad Tepec-Dracula: ↑ 25.04.2023 19:04 radicalЭто пользователь с форума продает - nummus777 memberlist.php?mode=viewprofile&u=55602Palit Radeon 9550 128 Mb
Подробнее: https://izi.ua/p-50653620-videokarta-pa ... gp-test-ok
Ну как бы многие PСI устройства можно юзать и в более - менее современных конфигах,рано им ретро быть.Хотя зависит от конкретного экземпляра.Есть такие,что максимум вин 98 или ХР(у меня Азтеч 168 звуковуха,проверял на ХР,думал нерабочая,но на Вин 98 работает).А ТВ-тюнер на чипе филипс саа 7133 он только ХР максимум,но поставил провод- перемычку в нужном месте и заработал на вин 7.А сейчас в компе на Вин 10 стоит для дверного видеоглазка и прекрасно работает.offece-trader: ↑ 25.04.2023 23:34 "ретро" или это таки уже новая эра ?
То була жесть - що ставити, що знімати такі кулери.Бумик: ↑ 26.04.2023 10:23А много таких было на сокет А,что только скоба-выемка
Цей виробник відкрив мені двері у світ тихого ПК, правда модель трохи інша була. Придурки що збирали мені комп'ютер, встановили циліндр Acorp з двома міліпіздрами на 5к обертів кожна, а материнка не регулювала оберти взагалі. Уявіть собі експіріенс користування цим компом...ApostolCV: ↑ 26.04.2023 10:15 Правильний Кулер, з правильним кріпленням. І в стані New Stock Old
- спойлер
- image9.jpg
Нє, ну скотиняка канєшно
Ви ще врахуйте що з кожним не ідеальним монтажем, був ризик зламати зубці, а також постійно по шматочку відламувати частини тих зубців.Васильович: ↑ 26.04.2023 10:39 То була жесть - що ставити, що знімати такі кулери.
Яскравий приклад економії "на сірниках".
Я завжди ще й відеокарту знімав, щоб такий кулер для чистки зняти хоча б з мінімумом зручностей![]()
Особисто я жодного так не зламав.spoglyadach: ↑ 26.04.2023 12:09Ви ще врахуйте що з кожним не ідеальним монтажем, був ризик зламати зубці, а також постійно по шматочку відламувати частини тих зубців.
Я також, але бачив таке, також якось придбав материнку під 462, де было зламано сокет всередині, при чому кулер стояв бокс який ніхто не знімав (заводська паста).Васильович: ↑ 26.04.2023 12:20 Особисто я жодного так не зламав.
Але колись принесли на ремонт з такою проблемою - то замінив на кулера, який на три зубці чіпляється (ну, там вже лишилося лише два крайніх, але прокатило).
А шо делать? Надо продолжать запасаться железяками, пока еще что-то можно купить. Цены и так уже космос. А этот радик был куплен за 100грн года 3 или 4 назад
Відкрию секрет, якщо не купувати за цей космос то вони будуть нормальні, заліза подібного ще добряще по шафах валяється. Дійсно, є реально унікальні речі у штучних екземплярахї, але це не Radeon 9800 Pro або 1650 Pro яких були десятки тисяч. А ті що розказують про ібей, нехай там поторгують трохи, а потім показують лоти що лежать місяцями за прайс "бай іт нау" Бо я там багато чого купую вже 15 років і дещо продавав, знаю багато нюансів та тонкощівZakarul: ↑ 26.04.2023 15:52 А шо делать? Надо продолжать запасаться железяками, пока еще что-то можно купить. Цены и так уже космос. А этот радик был куплен за 100грн года 3 или 4 назад![]()