Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
Scoffer
Member

Повідомлення

QFlash: 27.08.2026 10:06Клас D нормальний, якщо нормальний.
Клас Д робити нормальним можна, але дорого. І от на цьому пункті постає питання "а нафіга козі баян" якщо основна перевага класу Д є саме дешевизна.
Так-то в класі Д можна взагалі прибрати вхідний цап і подавати одразу цифру якщо реалізувати його самого через дельту-сігму, але це зникаюча меншість конструкцій.
QFlash
Member

Повідомлення

Scoffer: 27.08.2026 10:33Клас Д робити нормальним можна, але дорого.
Звісно можна. І воно буде тягнути потужні АС, але...
Віддаю перевагу AB. Класика жанра.

Відправлено через 31 хвилину 55 секунд:
Вибрати найкраще і найпростіше серед класів і загнати в єдиний апарат. Мая мрія.

Відправлено через 42 хвилини 46 секунд:
Я тому тягнув догори отой бісів графік. Оскільки акустика не витягне. Це при роботі тонкорекції мається на увазі.
Деякі речі можна тягнути, а деякі проблемні.

Відправлено через 1 годину 32 хвилини 3 секунди:
Тут якось.
Поки не знайшов TCA730 в Україні. Львіські магазини морозяться. Як і решта, чого і очікував.
TCA740, яка формує АЧХ звичайним еквалайзером чудово, але якщо я знайду і поставлю TCA730 - буде шедевр в плані тонкорекції.
Совок круто К174УН12 - воно норм. Але я хочу ще більшого підйому по НЧ. Щоб вікна позлітали :lol: :lol: :lol: Для особливо небезпечних :D
Жартую! :)
Для тих що в мене є всяких Only Music_3.0, самопальних та ін. потужності транса бракує.
Відповісти