Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

mumu:Їх там взагалі не мало бути. Вони займали всю смугу(десь було відео, як вони тією дорогою їхали, але без моменту з ауді). Автомобілі їдуть там всі 110 і більше км/годину.
Те що їх там не мало бути це адміністративне правопорушення. Штраф 51 чи щось біля того гривень. Побачив що хтось таке робить — подзвони в поліцію.

А скоєння ДТП, залишення місця ДТП, створення небезпечної для життя ситуації та нищення майна — це все вже на кримінал тягне. Я 100% уявляю що у цього чудака на букву "м" було в голові "О, опять эти хрустики ******, ща я им покажу, **** *******".
Последний раз редактировалось 3-14 28.03.2021 23:17, всего редактировалось 1 раз.
leif
Member

mumu:десь було відео, як вони тією дорогою їхали, але без моменту з ауді
я б подивився це відео, бо Богдан достатньо авторитетна людина і якщо він каже, що їхали нормально компактно, а чувак почав їх щемити і негарно себе поводити, вдаривши велосипедиста дзеркалом, я цілком схильний повірити в першу чергу йому ніж нарваному "топ манагєру" на тачилі за 100к+ баксів.
mumu:коли вся туса почне бити автомобіль, водія і його пасажирів з невідомими наслідками.
щось я сильно сумніваюсь, що якщо б він вийшов поговорити з ними, його б почали одразу толпою місити прям на місці. Clockwork Orange прям якийсь :lol:

Відправлено через 3 хвилини 7 секунд:
mumu:пропонувала запровадити водійські курси, тести, посвідчення для велосипедистів.
що поганого у цих пропозиціях? хочеш їздити по дорогах — покажи що знаєш ПДР. в чому конкретно з цим проблема?
mumu
Member

Те, що ви пишете, ніде не зафіксовано, тільки зі слів зацікавлених осіб. Я поки не побачив конкретно відео наїзду, також думав, що то водій чудак.
Ціна авто і статус власника у деяких ще й створює упереджене ставлення. Це також використовують в своєму піарі велосипедисти-учасники.

Переоцінили свої сили, але не тут то било. Виявляється автомобіль міцніший і за дорогі веліки, і за его спортсменів з їх тушками.
leif:що поганого у цих пропозиціях? хочеш їздити по дорогах — покажи що знаєш ПДР. в чому конкретно з цим проблема?
так вони самі їх порушують. Зухвало і на камеру
курс ПДР є в школі. принаймні у мене був. І більше ніде в світі такого не вимагають.
Последний раз редактировалось mumu 28.03.2021 23:23, всего редактировалось 2 раза.
Hotspur
Member

murzik:в каком?
в матери городов русских :D

Отправлено спустя 2 минуты 12 секунд:
Dark-seer:100кг, мощность нет
ну супер лайт не надо из ободов. и спицы 2-1.8-2 а не 2-1.5-2. а покрышки настолько легкие насколько денег хватит :gigi: . и ротора легкие
3-14
Member

mumu:Їх там взагалі не мало бути. Вони займали всю смугу(десь було відео, як вони тією дорогою їхали, але без моменту з ауді). Автомобілі їдуть там всі 110 і більше км/годину.
Доречі, рух велосипедів заборонено на автострадах. Обухівська траса це не автострада. А там де рух не заборонено, там рух дозволено. Формально порушенням було лише те, що вони їхали парами, але в цьому плані ПДР України просто відстає від ПДР країн ЕС, де такий рух дозволено. Наприклад в тій-же Німеччині така колона взагалі мала б пріорітет. Наприклад якщо передня пара в'їжджає на перехрестя, то вся колона має право проїхати це перехрестя незважаючи на сигнали світлофора. Коротше, Україна в цьому плані, нажаль, повне дно.

Відправлено через 1 хвилину 53 секунди:
Hotspur:ну супер лайт не надо из ободов. и спицы 2-1.8-2 а не 2-1.5-2. а покрышки настолько легкие насколько денег хватит . и ротора легкие
опа, очень хочется послушать, как вес колес, или вес вообще чего-бы то ни было, влияет на скорость велосипеда :laugh: особенно если речь не идет о подьемах.
leif
Member

mumu:Ціна авто і статус власника у деяких ще й створює упереджене ставлення.
а то я на марсі живу, а не в Україні. я достатньо поспілкувався з такими великими цабе, це в 99% наглухо відморожені люди. саме тому я вже більше 4х років взагалі не працюю з українцями, без жодних виключень.

якщо обирати кому вірити тій велодвіжусі чи цьому чуваку на ауді, то я б схилився до перших. але я не суддя і не виношу ніяких оцінок., це чисто суб'єктивне сприйняття ситуації. не розумію твого хейту взагалі просто.

Відправлено через 49 секунд:
3-14:как вес колес, или вес вообще чего-бы то ни было, влияет на скорость велосипеда
наша пісня гарна й нова починаймо її знову :laugh:
3-14
Member

mumu:Те, що ви пишете, ніде не зафіксовано, тільки зі слів зацікавлених осіб. Я поки не побачив конкретно відео наїзду, також думав, що то водій чудак.
Ох уж ці злі велосипедисти. Будуть брехати всі як один під присягою, аби тільки очернити вельможного Пана. :weep:
leif
Member

mumu:так вони самі їх порушують. Зухвало і на камеру
ну то нехай буде законодавча база, щоб притягати до відповідальності.
але яким чином це пов'язано з вимогами велосипедистам, що виїжджають на дорогу, знати ПДР?
вивчив -> склав іспит -> несеш відповідальність. все логічно, порушують вони чи ні.
3-14
Member

leif:але я не суддя
Доречі про суд. Вельможний Пан так злякався злих велосипедистів, що не з'явився навіть в суд :) Хоча тут тобі і відео, і гроші на адвокатів, здавалося-б, виграшна справа.
Dark-seer
Member

ну по всей инфе что я читал в инете, пишут что облегчение велосипеда нужно начинать именно с колеса, легкий обод+легкая покрышка+безкамерка дают ощутимый прирост в ваттах
3-14
Member

leif:наша пісня гарна й нова починаймо її знову
Просто хотспур реально вводить в оману людей. Відверто і без жодних проблем із сумлінням

Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
Dark-seer
В горы много ездишь? Замена покрышки либо чего-бы то ни-было другого не даст никакого прироста в ваттах, потому что ватты генерирует ездун. ;)
Последний раз редактировалось 3-14 28.03.2021 23:35, всего редактировалось 1 раз.
leif
Member

Dark-seer:ощутимый прирост в ваттах
це скільки? 10вт? 20вт?
3-14
Member

leif:це скільки?
на це питання вміє відповідати https://www.bicyclerollingresistance.com/ тільки треба розуміти що це дані отримані зі сферичних покришок у вакуумі, різниця в реальному житті буде значно менше і буде залежати від типу поверхні по якій їдеш.

Відправлено через 7 хвилин 49 секунд:
Dark-seer:пишут что облегчение велосипеда нужно начинать именно с колеса
смотри, обьясню на пальцах. Ты писал, что весишь 100 кг. Добавим 10 кг на велосипед. Допустим, заменой колес и покрышек ты выиграешь по весу 1 кг. 1 кг это 0.9% твоего общего веса с велосипедом. Округлим до 1%. Предположим, что магическим образом такое облегчение на 1% ускорило тебя на тот-же 1%, фантастический сценарий, но все-же. Тогда твоя средняя выростет с 22 кмч до 22.2 кмч. Стоит ли игра свечь? Если учесть что там абсолютно никогда процентная потеря веса не сконвертируется в такое-же увеличение скорости, то вообще становится смешно.
mumu
Member

3-14:Доречі, рух велосипедів заборонено на автострадах. Обухівська траса це не автострада.
5.3 Дорога для автомобілів застосовується для позначення дороги, призначеної тільки для руху автомобілів, автобусів та мотоциклів, і на якій діють особливі умови дорожнього руху, передбачені розділом 27 цих Правил (за винятком пункту 27.3 цих Правил).

/*це автомобільна дорога поза населеними пунктами з окремими проїзними частинами, що відокремлені одна від одної розділювальною смугою/газоном/відбійником.*/

27.2 На автомагістралях і дорогах для автомобілів забороняється:
a)рух тракторів, самохідних машин і механізмів;
6.6Велосипедисту забороняється:
б)рухатися по автомагістралях і дорогах для автомобілів, а також по проїзній частині, коли поряд облаштовано велосипедну доріжку;

Автомагістраль у нас в Україні тільки одна - Бориспільська траса, бо тільки там є відповідний знак.

Як можна кататись дорогою для автомобілів може розказати подружня пара, яка вночі(навіть з блимавками) їхала узбіччям житомирської траси(дорогою для автомобілів) і яку збив автомобіліст. Тільки вони не розкажуть, бо вже згнили/догнивають в могилі.
3-14
Member

mumu
капець ти смішний, прочитай свою цитату ще раз, за твоєю логікою по проїзній частині також рухатися не можна :lol:
mumu:6.6Велосипедисту забороняється:
б)рухатися по автомагістралях і дорогах для автомобілів, а також по проїзній частині, коли поряд облаштовано велосипедну доріжку;
Hotspur
Member

3-14:Те що їх там не мало бути це адміністративне правопорушення. Штраф 51 чи щось біля того гривень. Побачив що хтось таке робить — подзвони в поліцію.

А скоєння ДТП, залишення місця ДТП, створення небезпечної для життя ситуації та нищення майна — це все вже на кримінал тягне. Я 100% уявляю що у цього чудака на букву "м" було в голові "О, опять эти хрустики ******, ща я им покажу, **** *******".
согласен. петров и его гоп компания наездила на мелкую административку. а директор Рошена на уголовку и он тупое быдло. боишся ? 4 машини автоматчиков у мвД закажи и БТР. все законно только дорого. а тут он просто показал какое он гавно
3-14
Member

mumu
Чувак, просто вивчи ПДР, реально корисна штука. :beer:
leif
Member

mumu:Як можна кататись дорогою для автомобілів може розказати подружні пара, яка вночі(навіть з блимавками) їхала узбіччям житомирської траси(дорогою для автомобілів) і яку збив автомобіліст. Тільки вони не розкажуть, бо вже згнили/догнивають в могилі.
такими примітивними пересмикуваннями ти тільки мурзіка з хотспуром можеш налякати і відправити в ліс багно місити, але вони вже і так з тобою згодні :laugh:

як можна стояти на зупинці громадського транспорту можуть розказати люди яких збила та харківська клуша? а скільки пішоходів збили за рік на пішохідних переходах?

210 людей, що загинули на велосипедах в 2020 в Україні це багато, безумовно. але з іншого боку в Україні просто на дорогах гине дуже багато учасників руху на чому б вони не їхали чи навіть як пішоходи стояли на зупинці. тут або ти приймаєш цей факт і ризик або сидиш вдома і не вилазиш на дороги ні в якому вигляді.

Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
mumu:б)рухатися по автомагістралях і дорогах для автомобілів, а також по проїзній частині, коли поряд облаштовано велосипедну доріжку;
а якщо не облаштовано велодоріжку, то відповідно що? :laugh:
mumu
Member

3-14
ти ж написав, що не можна їхати по автомагістралі, я ж кажу, що в нас, в Україні, є ще поняття дороги для автомобілів, де велосипедисту рухатись заборонено. На такій дорозі дозволена швидкість 110км на годину + 20 за які не притягують до відповідальності. Обухівська траса, де сталась пригода, - дорога для автомобілів, бо вона поза населеними пунктами, має два напрямки руху, які розділені бетонним відбійником. Велосипедної дорожки чи смуги там немає. тому велосипедистам там прямо заборонено пересуватись.

просто заборонено пересуватись. крапка. шукайте інші дороги, де дозволено. або велосипедні доріжки чи смуги.
leif
Member

mumu:Велосипедної дорожки чи смуги там немає. тому велосипедистам там прямо заборонено пересуватись.
та ні, не можна їхати по дорозі, коли є велодоріжка поруч чи полоса громадського транспорту. а якщо немає велодоріжки — можеш їхати.
Ответить