Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
Radio Bay
Member
Чую глибокий досвід порівняньQFlash: ↑ 17.08.2026 18:42Ціна того лайна 50000 грн
-
Filabatya
Member
1к євро цап або стрімер коштує в систему, яка класом не дотягує до цього підсилювача 
Це по суті хороше б у авто, якщо скласти з ним б у систему
Звукова асус, яку ви продали давним давно)
Хочеться к15 б у за пів ціни, щоб був відчутний приріст)
Це по суті хороше б у авто, якщо скласти з ним б у систему
Звукова асус, яку ви продали давним давно)
Хочеться к15 б у за пів ціни, щоб був відчутний приріст)
Востаннє редагувалось 17.08.2026 19:02 користувачем Filabatya, всього редагувалось 5 разів.
-
Radio Bay
Member
Filabatya
Так, а що в тебе за джерело?
Так, а що в тебе за джерело?
-
QFlash
Member
На слух Ти не відрізниш двох справних апартів. Я Тобі кажу.Radio Bay: ↑ 17.08.2026 18:55Чую глибокий досвід порівнянь
Але на свої W. Тільки бракує повернути ручки тембру чи гучності - питань нема, різниця буде.
Любого налаштованого апарату Ти не відрізниш. Сліпий тест. Його ніхто не пройде.
Умови однакові мають бути. Лише чуть повернути ручки тембрів і тоді можна.
Звукова карта типу Rачок сучасна - підходить.
Так, Rачки 20 років тому були ніякі.
-
Radio Bay
Member
Ну, то гарне бажання, але вони тільки вишли, не скоро почнуть зливати.Filabatya: ↑ 17.08.2026 18:56Хочеться к15 б у за пів ціни
Тим більше, аудіоринок в Україні зараз не активний — не час.
Взяв би моложшого Шиїта б/в баків за 80-90 і почув би приріст
Казати з нас двох тут можу я, бо в мене є досвід. Усе там відрізняється.QFlash: ↑ 17.08.2026 19:12На слух Ти не відрізниш двох справних апартів. Я Тобі кажу.
Тим більше, коштовні апарати мають свій почерк, і виробник це підтримує, щоб відрізнятися, бо ці покупці підсилювачів за $2K+ ще ті привереди, і привереди досвічені. Знаю я ці гілки на форумах по вибору підсилювачів, що з чим грає, Densen чи NAD до Dynaudio і т.д.
-
QFlash
Member
Ні. Якщо АЧХ не чіпати і колонки.Radio Bay: ↑ 17.08.2026 19:19Усе там відрізняється.
Відправлено через 52 секунди:
Неможливо на слух відрізнити і крапка.
-
Radio Bay
Member
Звідки ж ти можеш це знати, якщо в тебе досвіду як у новонародженого?QFlash: ↑ 17.08.2026 19:23Ні. Якщо АЧХ не чіпати і колонки.
-
Filabatya
Member
Radio Bay
Хочеться щось серйозне, щоб в одній коробці був топовий чіп акм, лінійник і дискретний підсилювач і щоб це не коштувало 1к баксів)
Варіан ще піти вашим шляхом і підсилювач окремо докупити для вух, але тоді крутилки гучності не буде для колонок(
Хочеться щось серйозне, щоб в одній коробці був топовий чіп акм, лінійник і дискретний підсилювач і щоб це не коштувало 1к баксів)
Варіан ще піти вашим шляхом і підсилювач окремо докупити для вух, але тоді крутилки гучності не буде для колонок(
Востаннє редагувалось 17.08.2026 19:33 користувачем Filabatya, всього редагувалось 6 разів.
-
QFlash
Member
Сенсорна система людини не здатна на це. Будь яка.Radio Bay: ↑ 17.08.2026 19:27Звідки ж ти можеш це знати, якщо в тебе досвіду як у новонародженого?
Є межа для порогу для будь якої сенсорної системи. Чого ти не чуєш 21к? Чому не бачиш ультрафіолету, чи рентгенівських променів?
Якщо взяти повний спектр електромагнітних коливань то ми бачим і відчуваємо лише мізер.
Востаннє редагувалось 17.08.2026 19:35 користувачем QFlash, всього редагувалось 1 раз.
-
Radio Bay
Member
Ти цього теж не знаэшQFlash: ↑ 17.08.2026 19:29Сенсорна система людини не здатна на це. Будь яка.
Ну, то можна довго шукати. Заживив би Пресонуси від Шиїта, та чекавFilabatya: ↑ 17.08.2026 19:29Хочетьсч щось серйозне, щоб в одній коробцв був топовий чіп акм, лінійник і дискретний підсилювач і щоб це не коштувало 1к баксів)
-
QFlash
Member
Некоректне питання. Як думаєш для чого прилади?Radio Bay: ↑ 17.08.2026 19:33Ти цього теж не знаэш
Деякі фізичні величини вимірюють опосередковано. Моль наприклад. (Кількість речовини).
Ладно забудь.
Востаннє редагувалось 17.08.2026 19:43 користувачем QFlash, всього редагувалось 1 раз.
-
Radio Bay
Member
Так в тебе їх нема, та нема можливості виміряти різне практично. Тільки балабольство та дурість є.QFlash: ↑ 17.08.2026 19:36Як думаєш для чого прилади?
Такий важливий параметр підсильвача, як демпінг фактор, що відповідає за контроль динаміка (панч, наприклад), ти нічим не виміряєш
-
QFlash
Member
Що є тим і міряю. Звісно немає лабораторії.Radio Bay: ↑ 17.08.2026 19:42Так в тебе їх нема, та нема можливості виміряти різне практично. Тільки балабольство та дурість є.
Такий важливий параметр підсильвача, як демпінг фактор, що відповідає за контроль динаміка (панч, наприклад), ти нічим не виміряєш
-
Radio Bay
Member
Так муйню міряєш .та робиш висновки.QFlash: ↑ 17.08.2026 19:44Що є тим і міряю. Звісно немає лабораторії
Нема лабораторії — мовчи
-
QFlash
Member
Сам динамік відповідає за контроль. Точніше якість матеріалів.Radio Bay: ↑ 17.08.2026 19:42Такий важливий параметр підсильвача, як демпінг фактор, що відповідає за контроль динаміка (панч, наприклад), ти нічим не виміряєш
УНЧ також, але не так яскраво.
Для навушників не буду сперечатись, їх не використовую.
Відправлено через 43 секунди:
Зрозумів.
-
Radio Bay
Member
Капець, мені іноді здається, що ти прикалуєшся. Ну не можна ж таку маячню нести у здравому глуздіQFlash: ↑ 17.08.2026 19:48Сам динамік відповідає за контроль
-
QFlash
Member
Ти ще не бачив дубових динаміків.Radio Bay: ↑ 17.08.2026 19:51Капець, мені іноді здається, що ти прикалуєшся. Ну не можна ж таку маячню нести у здравому глузді
-
Filabatya
Member
То треба взагалі не закусувати і пити відбірне пійло