Выбор корпуса для ПК + FAQ

Корпуса и источники питания
Відповісти
Автор
Повідомлення
siruf
Advanced Member

Повідомлення

Данная тема предназначена для выбора и обсуждения конкретных моделей компьютерных корпусов.

Похожие темы, которые могут Вам помочь:
спойлер
Моддинг
Выбор БП
Вентилятор в БП. Выбор обсуждение

Вентиляторы + FAQ. Выбор, обсуждение
Системы воздушного охлаждения + FAQ. Выбор, обсуждение
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо.
Панели управления и регуляторы (aka реобас) + FAQ
Прежде чем задать свой вопрос в теме, пожалуйста, ознакомьтесь с FAQ

Зображення

Если Вам лень читать FAQ, но Вы желаете задать вопрос по выбору корпуса, пожалуйста, укажите в вопросе:

1. Конфигурацию системы
2. Сумму денег на покупку корпуса
3. Ваш приоритет: А) максимально возможное охлаждение всех компонентов или Б) минимальный уровень шума от всей системы в целом.

Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем

Игнорирование правил конференции наказывается
Востаннє редагувалось 28.08.2012 16:34 користувачем siruf, всього редагувалось 9 разів.
Mixx
Member

Повідомлення

mult
Якраз приїхав сьогодні Montech AIR 1000 Premium, з польщі по акції вийшло 3600грн з доставкою автобусом через знайомих, у нас ніде нема в принципі, завтра буду розпаковувати і перезбирати в ньому, потім відпишусь, що вийшло.
Yurius
Member

Повідомлення

Mixx: 18.01.2025 21:52 mult
Якраз приїхав сьогодні Montech AIR 1000 Premium, з польщі по акції вийшло 3600грн з доставкою автобусом через знайомих, у нас ніде нема в принципі, завтра буду розпаковувати і перезбирати в ньому, потім відпишусь, що вийшло.
а що в ньому цікавого ,щоб його тягнути за 3600 з Польщі?виглядає трохи застарілим.
Mixx
Member

Повідомлення

Yurius
Просто дешевший аналог корсара 4000д, гарний продув і при цьому не акваріум, котрі я терпіти не можу, дизайн тут спірно, мені таке заходить, гарна комплектація (3х140 аргб, 1х120аргб, контролер, резинки, дверцята, ті самі нейлонові фільтра на швидкозйомах), за свою ціну - дуже непогано, з ним по ціна/якість може конкурувати тільки Cougar Uniface/Duoface Pro в повній комплектації, решта адекватних корпусів - мінімум +2к грн доплати.

Ну, корсар випустив лінійку ейрфлоу 3 роки тому, тоді ж її і почали копіювати, я би не назвав цю концепцію застарілою, просто еволюція корпусів з класичною компоновкою. Якщо людина не хоче акваріум, і вибачте, але "по***тися" з сфф, або всякими жонсбо з продувом знизу-вгору, при цьому як у мене - є кілька котів з яких шерсть аж лізе, тобто нормальні фільтра необхідні - вибір дуже обмежений.

Можна було взяти той самий кугуар, або корсар/ліан лі+фільтри/біквайт дорожче, ну ось вибір пав на таку диковинку.
Відповісти