Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
QFlash
Member

Повідомлення

StTechnik
Треба нормальний мікрофон.
Є тєлєфони андроїди які пишуть норм.
Востаннє редагувалось 28.07.2026 17:19 користувачем QFlash, всього редагувалось 1 раз.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Z440_User
Я тобі кидав відос, як чувак гарно пише, писав би ти так. На стійці до АС, стійку, впевнений, найдеш, від тарілки та ізолента.
У любому випадку потрібно б спробувати
QFlash
Member

Повідомлення

Z440_User
Дивися я приводив графічну характеристику для чого? Так, щоб було видно. Бо так розумію всі бачать добре, лише я "чувак-пірат"
Почути спів на оцифрованому - нереально.
Чуваки-аудіофіли і особо опасні то така тема шо тріндєц.

Чому ніхто не перевірив моїх графіків і сказав що це повна дурня?
Навіщо говорити про те чого не знаєш?

Я багато повторював, зробіть краще і покажте - це технічний форум.

Z440_User
Дякую. ТОБІ.

Відправлено через 44 хвилини 36 секунд:
Моя система з середини. Не всі провідники укладені по шуйфену.
Але грає як хулєра. :gigi:
IMG_8320.JPG
Z440_User
Member

Повідомлення

StTechnik: 28.07.2026 16:58 Понятное дело, что где то внутри себя ты спрашиваешь
Саме так. Першочергово власна цікавість. На скільки отой весь ланцюжок після Flac-файлу спотворює сигнал. Разом з кімнатою і всім іншим.
StTechnik: 28.07.2026 16:58 Но кроличья нора слишком глубока, и ты это знаешь. Бюджеты, изменения, муки выбора и т.д.
Саме так. Купити цяцьку для однократного заміру та задовольнити свого черв'чка - сенс?
Після колупання зі смартфоном - прийшло розуміння повного нерозуміння як реалізувати свою хотєлку з виміром аудіосистеми разом з приміщенням. :laugh: Тому брати у знайомого вимірювальний мікрофон немає сенсу.
Radio Bay: 28.07.2026 17:04
Z440_User: 28.07.2026 16:36Optonica SO-9100+SX-9100 + Fisher STE-1150
Середина люто сторчить, лупить по вухах, низа не завезли
Z440_User: 28.07.2026 16:36Optonica SM-7100 + Естонія 35АС-021
Поліпше, з'явився низ, але воно кричить, а не легко грає з запасом. Тяжко йому, напряжно слухати неприємно. У RoMiLiUs система з матеріалом справляється легко, ніхто не кричить, воно просто грає, просто слухаєш, хоча стиль і не мій, але нічого не дратує
Питання всі ті ж самі що і у мене. Плюс розмір приміщення і об'єм де може розігнатися звук зо-о-о-о-овсім різний, + я написав що 85-90дБ трошки забагато для мікрофону, вин там на межі кліпінгу працює. Але в першу чергу об'єм приміщення.
Ну і рівень апаратури :gigi:
Може проблеми запису та кімнати
І це теж. Виявляється записати апаратуру+кімнату одним мікрофоном то задання із зірочкою :laugh:
Тому і відклав ідею з вимірювальним мікрофоном.

Але ця спроба вже хочаб трошки ближче до реального звуку ніж інші, тож я здався. :shuffle:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Z440_User: 28.07.2026 18:13Але ця спроба вже хочаб трошки ближче до реального звуку ніж інші, тож я здався
Спробував, виклав, сам послухав та послухав відгуки, зробив висновки.
Тут тільки так, респект
Востаннє редагувалось 28.07.2026 18:20 користувачем Radio Bay, всього редагувалось 1 раз.
Z440_User
Member

Повідомлення

StTechnik: 28.07.2026 17:11 Я очень допускаю, что микрофон все таки какашка.
Ну воно ж в першу чергу для балачок та диктофону, а не аудіоапаратуру писати...
Radio Bay: 28.07.2026 17:18 Z440_User
Я тобі кидав відос, як чувак гарно пише, писав би ти так. На стійці до АС, стійку, впевнений, найдеш, від тарілки та ізолента.
У любому випадку потрібно б спробувати
Ну як би трошки не те що я хочу. Він і не тільки - пишуть з відстані 0.5-1м від АС, звук беруть з зони між СЧ/ВЧ або НЧ/ВЧ. В такому розкладі максимально можливо відсутня кімната в запису і мікрофон находиться в оптимальній зоні АЧХ для захвату звуку.
А я хотів саме те що чую з місця прослуховування, на відстані майже 5 метрів від АС. :dontknow:
Відповісти