Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

Nutbar: 13.12.2023 16:21 Сам досі користуюсь S10 як додатковим телефоном, залишу назавжди
у тебе три телефони і постійно трьома користуєшся? носиш з собою?

я тут місяць походив з двома і задовбався — напрягає, а тут аж три. ні, лижу G7+ я свою звичайно залишив, навіть віддав на заміну батареї та корпусу (такий собі рефчик зроблю поки запчастини є, цікаво що з цього вийде). ну щоб був недорогий і компактний телефон на випадки коли не хочеться брати айфон. але так щоб паралельно двома користуватись це щось зовсім для мене виявилось складно.

Відправлено через 12 хвилин 54 секунди:
7mindfields: 13.12.2023 10:31але дуже великі сумніви, що вони змогли підтягнути автономність в 3-4 рази (хіба що ти просто як годинником будеш користуватися, але тоді немає сенсу)
потестую відпишусь.

у мене наразі режим десь такий: постійно носиш і спиш з ним, заводиш будильник, трекаєш тренування і прогулянки, дивишся сповіщення, погоду, пошту, керуєш музикою, інколи відповідаєш на дзвінки, платиш в магазі. тобто, мабуть, не зовсім "просто як годинником". цікаво, скільки проживе. три дні було б дуже добре.
Donate
Member

DuckRider: 13.12.2023 18:59 Столкнулся с тупейшей проблемой на пикселе.
Я в инженерном меню отрубил обновления, но телефон стабильно раз в неделю просит обновиться окном на весь экран, где рассказывает мне об устаревшей системе. Сначала предлагал отложить, теперь уже спрятал кнопку эту и заставляет обновиться на 2гб (ага, ща, без интернета домашнего). Как убрать этот анальный зонд с обновлениями?
Found you :laugh:
Изображение
https://www.reddit.com/r/Pixel6/comment ... ic_update/
0F
Member

Evgen88: 13.12.2023 21:08 я сам в этой теме плохо разбираюсь я пользователь
То есть, даже звона нет, правильно? Где что-то слышал, но утверждать не могу? Я как непосредственно пользователь G32 заявляю, что больше никогда никаких сяоми в моей жизни не будет.
Камера - ожидать от смартфона за 150 долларов камеры уровня флагмана глупо. АКБ - понятия не имею о чём речь, хватает на целый день, если просто лежать в кровати и тупить в него. Что с экраном не так - понятия не имею, после AMOLED хотя бы глаза не вытекают. Габариты - не лопата, но и не iPhone 8. Поддержка - позавчера обновился до А13, А14 может и не завезут, но класть, потому что начиная с А11 принципиальных изменений в ОС нет.
Чисто бюджетная балалайка, да, звонит, интернетит, фотографирует, гарантированно держит с раннего утра до поздней ночи.

Итого: так что не так с G32?
7mindfields
Member

0F: 14.12.2023 00:17
То есть, даже звона нет, правильно? Где что-то слышал, но утверждать не могу? Я как непосредственно пользователь G32 заявляю, что больше никогда никаких сяоми в моей жизни не будет.
Камера - ожидать от смартфона за 150 долларов камеры уровня флагмана глупо. АКБ - понятия не имею о чём речь, хватает на целый день, если просто лежать в кровати и тупить в него. Что с экраном не так - понятия не имею, после AMOLED хотя бы глаза не вытекают. Габариты - не лопата, но и не iPhone 8. Поддержка - позавчера обновился до А13, А14 может и не завезут, но класть, потому что начиная с А11 принципиальных изменений в ОС нет.
Чисто бюджетная балалайка, да, звонит, интернетит, фотографирует, гарантированно держит с раннего утра до поздней ночи.

Та нормальний телефон, ми такий теж нещодавно купували, нажаль на червоного кольору :-/ Він вірить тільки рандомам, які на розетці відгуки залишають, і всяким продажним «техноблогерам», які нахвалюють ксяомі з покофонами, бо критичне мислення відсутнє повністю, нажаль
DuckRider
Member

Donate: 14.12.2023 00:11
DuckRider: 13.12.2023 18:59 Столкнулся с тупейшей проблемой на пикселе.
Я в инженерном меню отрубил обновления, но телефон стабильно раз в неделю просит обновиться окном на весь экран, где рассказывает мне об устаревшей системе. Сначала предлагал отложить, теперь уже спрятал кнопку эту и заставляет обновиться на 2гб (ага, ща, без интернета домашнего). Как убрать этот анальный зонд с обновлениями?
Found you :laugh:
Изображение
https://www.reddit.com/r/Pixel6/comment ... ic_update/
Я не присоединялся к бете
Donate
Member

Але на 2 гіга нічого не прилітало... За грудень була на 413 мб :laugh:
DuckRider
Member

Donate: 14.12.2023 00:46
DuckRider: 14.12.2023 00:41
Я не присоединялся к бете
Screenshot_20231214-004612.png
Номер сборки не бетовский
Donate
Member

DuckRider: 14.12.2023 00:47
Donate: 14.12.2023 00:46
Ну так А14 прилітіла ще на початку жовтня :laugh: 2 місяці минуло :laugh:
А у вас взагалі патч безпеки за червень :lol:
DuckRider
Member

Donate: 14.12.2023 00:49
DuckRider: 14.12.2023 00:47
Ну так А14 прилітіла ще на початку жовтня :laugh: 2 місяці минуло :laugh:
А у вас взагалі патч безпеки за червень :lol:
Короче, по бете мимо. В другом чем-то дело
спойлер
Screenshot_20231214-005014.png
Отправлено спустя 3 минуты 52 секунды:
Обновы отключены тут
спойлер
Screenshot_20231214-005354.png
Обнова на 2гб - это а14
спойлер
Screenshot_20231214-005439.png
Может есть ещё пункты, которые я должен был вырубить, чтоб не получать обновы?

Судя по реддиту, всё смешнее чем кажется. Автоустановку обнов на пихеле отключить можно, но это не значит, что он не будет предлагать эти обновы поставить :lol:
Последний раз редактировалось DuckRider 14.12.2023 01:07, всего редактировалось 1 раз.
Nutbar
Member

leif: 13.12.2023 22:09 у тебе три телефони і постійно трьома користуєшся? носиш з собою?

я тут місяць походив з двома і задовбався — напрягає, а тут аж три. ні, лижу G7+ я свою звичайно залишив, навіть віддав на заміну батареї та корпусу (такий собі рефчик зроблю поки запчастини є, цікаво що з цього вийде). ну щоб був недорогий і компактний телефон на випадки коли не хочеться брати айфон. але так щоб паралельно двома користуватись це щось зовсім для мене виявилось складно.
Так. Основний самс Flip - його ношу з собою. Дуже зручно в кишені, в авто кудись кинув і не переживаєш за екран і таке інше. Інші два це S10 і 12 mini - майже стаціонарні, можна назвати їх робочими + всі апки з ключами. З собою навіть два тягати то звісно дичина :) Вдома в принципі два можна мати, але три просто так то точно зайве.
leif
Member

Nutbar
Згоден.

А який фліп? Скільки часу в користуванні? Як враження від нього? Плюси-мінуси?
DuckRider
Member

leif: 14.12.2023 01:29 Nutbar
Згоден.

А який фліп? Скільки часу в користуванні? Як враження від нього? Плюси-мінуси?
Мінуси - відвалюється плівка заводська, та без якої екран дохне. У всіх фліпів, книжок і т.д. Далі можеш плюси не шукати
leif
Member

DuckRider
Через скільки відвалюється? По гарантії міняють, якщо білий купити?
DuckRider
Member

leif: 14.12.2023 01:46 DuckRider
Через скільки відвалюється? По гарантії міняють, якщо білий купити?
В кого як, але відвалюється. По гарантії одна чи дві безкоштовні заміни. Не потрібно воно тобі, це всрата технологія
Nutbar
Member

leif
Flip 3, близько двох років. Повністю погоджуюсь за плівку. Відвалюється десь через 6-8 місяців користування, заводська може зовсім трошки довше. Виглядає це жалюгідно, тож треба бігти одразу міняти. Оригинальна коштує досить дорого, але є купа альтернативних варіантів на ринку. Переклеїти її власноруч трохи складніше через те, що навколо екрана є рамки. Не вважаю це великою проблемою, на кожному телефоні доводиться її міняти, можливо не так часто.
Плівку по гарантії не міняють (брав офіційний в самсунгшоп). АЛЕ на всі фліпи була (не знаю як зараз) розширена гарантія з можливістю заміни всього екрана. Запитав чи поставлять мені безкоштовно новий екран з заводською плівкою, якщо я зламаю свій - відповіли що так. Логіка? - покинула чат. Тим не мешн, ламати я не став.

Якихось прям критичних мінусів нема, є незручності і особливості:
Слабка камера - через те що корпус тонкий поставили модуль і оптику десь з S8 (серйозно).
Відсутність DEX - декілька разів прям треба було скористатися, я не розумію чому його нема.
На зовнішньому екрані нотифікації відображаються у вигляді однієї крапочки. Типу як колись світлодіод окремий був. Чому не показувати іконки відповідних додатків я не розумію, місця там повно.
NFC модуль розташований в нижній частині телефону, тож при розрахунку телефон доводиться прокручувати в руці і підносити вниз головою (чи ногами вперед).
І в закритому стані оплата не спрацьовує навіть якщо телефон розблоковано.
Наче все, більше нічого не згадаю.

Але плюси від такого форм-фактору досить цікаві. На додачу до того що писав раніше, зручно покласти на стіл в напівзігнутому вигляді і щось листати і/чи дивитись. Або ж знімати без штатива, поклавши на будь-яку поверхню. Я так досить часто ним користуюся. І як беру звичайний телефон, то вже якось не так зручно. Скажімо, щоб щось полиститати треба вже чи в руці тримати, чи нависати над екраном.

Чи замінив би я його на Flip 5? - Ні. Мені подобається менший зовнішній екран, він не має бути великим, якби ж іще реалізували нормально. Замкнений третій в чохлі буквально як черепаха, а п'ятий виходить нічим не покритий трохи менше ніж повністю. Батарейка всьго на 10% більша, камера краща та й все. І декса так само нема. Може шостий цікавіше буде.
DuckRider
Member

Про те що, на экрані можна залишити сліди навіть ногтем, ніхто не згадав
Nutbar
Member

DuckRider
В теорії можна. А на практиці... може не було чим, але мені не вдалося залишити жодних слідів користування на самому екрані :) Як можна згадати про проблему, якої не існує, чи принаймні з якою не довелося стикнутись за досить довгий час користування?
Evgen88
Member

0F: 14.12.2023 00:17
Мне он просто не приглянулся и все.
Я поздравляю Вас, с тем что Вы владелец этого смартфона, рад что у Вас все хорошо и оно Вам приносить счастья и радость, а не муки!
Надо было Ваше мнение написать раньше, если он у Вас давно, люди спрашивали тут не раз, и могли понять что-то для себя!
Еще раз пишу все индивидуально! Я не за Сяоми мне он тоже даром не нужен, у меня его никогда не было правда, но мне он так же не приглянулся.
Хотя советовали под бренд покупать я не купил.
Все индивидуально, одному понравилось, другой будет проклинать, только собственный опыт и покупки продажи дадут понять что лучшее!

7mindfields: 14.12.2023 00:21 Та нормальний телефон, ми такий теж нещодавно купували, нажаль на червоного кольору :-/ Він вірить тільки рандомам, які на розетці відгуки залишають, і всяким продажним «техноблогерам», які нахвалюють ксяомі з покофонами, бо критичне мислення відсутнє повністю, нажаль
Привожу тебе пример, недавно ради спорт-интереса полез почитать про товар отзыв на Розетке, 54 отзыва ВСЁ ОТЛИЧНЫЕ МИНУСЫ- не виявленно!
Пошел заказал купил, пришло, (меньше чем обычно чисто производитель халтурит), качество расхвалили чудо прямо, такого увы не было, простой средний товар, цена космос переплата, вот тебе и дорогие товары покупать, без минусов мог 2 товара купить которые всегда покупаю, а ты пишешь отзывы читаю, не читаю особенно, а если и читаю покупаю и сам свой делаю. Но почитать можно, для понятия хоть!
Да уже оговорили что не смотрю я техноблогеров, зачем мне им просмотры накручивать, они сами с эпл ходят, понт то в их рекламе.
Ладно, на остальное отвечать не буду.
Dmytro1511
Member

Evgen88: 13.12.2023 15:14 27mindfields

Вот тебе еще раз доказательство что разным людям побоку оригинал, реф, копия, подлинник. Один будет рыть копать, волноваться, а другой никогда обетом и не задумается и не полезет.
Все индивидуально, а самое знаешь что главное что бы человек остался доволен, и все эти штуки приносили удовольствие и радость!
Рефы это лотерея. У кого то может быть все круто классно, а у кого-то может отойти крышка. Там процент брака немаленький, это в конце концов не полноценная фабрика
Evgen88
Member

Dmytro1511: 14.12.2023 11:55 Рефы это лотерея. У кого то может быть все круто классно, а у кого-то может отойти крышка. Там процент брака немаленький, это в конце концов не полноценная фабрика

Я это понимаю, еще раз пишу согласен с Вами!
Но есть люди которым побоку, они не придирчивые и буду просто пользоваться, вы это понимаете, несмотря не на что, уже когда поломается окончательно выкинут.
Ответить