Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
RoMiLiUs
Member
Те, що було під рукою
-
S0N1C
Member
чуваки, реально, коли кабелі коштують дорожче колонок - то шось в голові не вистачає 
-
RoMiLiUs
Member
Це називається консигнація. Там ще стоять поряд Sonus Faber Elipsa, Gauder Akustik Berlina RC7. А то я просто під'єднав свої Голди, щоб погратись.S0N1C: ↑ 20.07.2026 16:29чуваки, реально, коли кабелі коштують дорожче колонок - то шось в голові не вистачає
Jadis JD1 Pro MK2 - transport with dedicated power supply
Jadis JS1 MK3 - DAC with dedicated power supply
Jadis JPL - Preamp
Jadis DA7 Luxe - Amp
Speakers - Gauder Akustik Berlina 7
Speaker cables - Nordost Tyr2
Все записано на iPhone 7
Востаннє редагувалось 20.07.2026 16:35 користувачем RoMiLiUs, всього редагувалось 1 раз.
-
S0N1C
Member
What is the acoustic effect of the ASR active magic cord?
The simplest description is: It sounds more “analog”! The sound image gains in spatial resolution and depth, harshness disappears, the finest details are better worked out, the inner dynamics of the music expand, you can listen to music for a very long time, even at higher levels, completely relaxed.
The residual currents via the mains ground are reduced, which means that the effect of correct plug polarity is reduced.
The ASR active magic cord is designed for loads up to 2500 watts.
-
RoMiLiUs
Member
S0N1C
Ці кабелі просто були під рукою, на консигнації. Простими словами - на зберіганні/перепродажу. Тому й підключив ними:)
Так само як і Nordost-и.
Ці кабелі просто були під рукою, на консигнації. Простими словами - на зберіганні/перепродажу. Тому й підключив ними:)
Так само як і Nordost-и.
-
S0N1C
Member
але ж хтось їх купив 
-
QFlash
Member
Система має працювати ідеально. У мене АС не витягує ідеалу.
Будь-яке джерело - аудіокасети, mp3, flac - має працювати ідеально. Чути кожну деталь та об'єм звучання - бас веде звукову картину.
Жодна аудіокарта такого не зробить. Вони просто не вміють співати. Всю роботу має виконувати amplifier/
Будь-яке джерело - аудіокасети, mp3, flac - має працювати ідеально. Чути кожну деталь та об'єм звучання - бас веде звукову картину.
Жодна аудіокарта такого не зробить. Вони просто не вміють співати. Всю роботу має виконувати amplifier/
-
RoMiLiUs
Member
В загальному сенсі -ні , це виставкой зразок, він валявся у дистрибутора, тому і дали в нагрузку, авось комусь продадуться) Я вже не пам'ятаю всю їх історію, але цілком ймовірно що і дистрибутору вони додались в нагрузку)S0N1C: ↑ 20.07.2026 16:38але ж хтось їх купив
А в цілому для комутацій я надавав перевагу кабелям Kubala Sosna та Acoustic Revive.
Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
Яку ж пургу ти несеш. Підсилювач отримує те, що йому надасть попередній підсилювач, а тому в свою чергу транспорт/звукова карта/DAC. Завжди працює правило $hit in = $hit outQFlash: ↑ 20.07.2026 16:40Жодна аудіокарта такого не зробить. Вони просто не вміють співати. Всю роботу має виконувати amplifier/
Востаннє редагувалось 20.07.2026 16:44 користувачем RoMiLiUs, всього редагувалось 1 раз.
-
S0N1C
Member
касети співають а аудіокарти - ніQFlash: ↑ 20.07.2026 16:40 Система має працювати ідеально. У мене АС не витягує ідеалу.
Відправлено через 3 хвилини 50 секунд:
хоча може то якась DAT аудіокасета
-
QFlash
Member
Авжеж. Джерело то просто потік інформації. Всю роботу виконує amplifier/S0N1C: ↑ 20.07.2026 16:44касети співають а аудіокарти - ні
Саме на ньому сидять фізичні чипаки.
-
Filabatya
Member
там макінтош справжній знизу 
-
QFlash
Member
Яке у тебе рішення? Покажи хоч щось.RoMiLiUs: ↑ 20.07.2026 16:58Не бачу сенсу тобі щось пояснювати
У Тебе є напрацювання в області звукотехніки чи елетроніки.
Чи то секрет фірми?
Я запропонував реальні речі які працюють.
-
RoMiLiUs
Member
Я тобі вже все пояснив і показав. З тобою неможливо і немає сенсу спілкуватись, бо в тебе немає базового розуміння як працює аудиосистема. ти просто несеш пургу нон-стоп, ось і все.QFlash: ↑ 20.07.2026 17:04У Тебе є напрацювання в області звукотехніки чи елетроніки.
Чи то секрет фірми?
Відправлено через 20 секунд:
Ти запропонував пургуQFlash: ↑ 20.07.2026 17:04Я запропонував реальні речі які працюють.
Я вже мовчу, що яке твій потік підсвідомості має відношення до обговорюваної теми?
-
QFlash
Member
Це технічний форум. Шукаємо компроміси чи цікаві ідеї.
Я запропонував рішення яке розроблено інженерами Mac/
Реалізувати рішення може кожен.
Я запропонував рішення яке розроблено інженерами Mac/
Реалізувати рішення може кожен.
-
S0N1C
Member
в чому саме були технічні рішення? були поставлені китайські підсилювачі, ще наче якось налаштовані - але яким чином шось я не бачив, може пропустив серед всіх тих простирадлів 
-
QFlash
Member
Налаштувати графік-контроль як зробили інженери Мас. Є даташити для детальної інформації, чи має піднести все на тарілочці?S0N1C: ↑ 20.07.2026 17:19в чому саме були технічні рішення? були поставлені китайські підсилювачі, ще наче якось налаштовані - але яким чином шось я не бачив, може пропустив серед всіх тих простирадлів
Вибачте, але без науки ніхто нічого не досяг.
-
S0N1C
Member
зрозуміло, шось налаштував, але шо і як - нікому не скажу і не покажу, тайна 
Відправлено через 58 секунд:
але всім буду розповідати шо співає
Відправлено через 58 секунд:
але всім буду розповідати шо співає
-
RoMiLiUs
Member
А ти яке маєш відношення до науки? Де ти, а де наукаQFlash: ↑ 20.07.2026 17:21Вибачте, але без науки ніхто нічого не досяг.
-
QFlash
Member
Не правильно поставлене питання. Для кожного апарата є графік-контроль який працює або не працює.S0N1C: ↑ 20.07.2026 17:26зрозуміло, шось налаштував, але шо і як - нікому не скажу і не покажу, тайна
Розробники приховують інформацію, графіки я наводив для драної Ромашки бо маю цю систему і систему Mac/
Якщо розглядати інші апарати там є свої моменти, не можу відчитувась за інші системи.
Але принцип той самий для всіх amplifier/
Саме основне питання - налаштувати графік-конторль, щоб витягнути тонкорекцію в область резонансу 20-30Hz максимально вгору по dB відносно точки перегину + симетрія.
Звісно в положені "ТК вимкнена" АЧХ має прямувати до рівної кривої та мінімальна шумова поличка.