Відеокарта AMD Radeon RX 9070 XT стала беззаперечним лідером за популярністю серед читачів PC Games Hardware

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Scoffer: 10.08.2026 23:14Ну і скільки наварили на твоєму одному моніторі що через два тижня їх в продажі нуль? Точно покриє банківські витрати?
Маячню не верзи. У нас тут не амазони.
Він був не один, бо після мого замовлення висів ще тиждень. Складські залишки одні на всіх, хто перший продав, а в даному випадку Розетка, того і тапки.
Patruletz
Member

стало цікаво про ціни в розстрочку та ціну в магазині, поліз на мономаркет rtx 5080 trio на моно її продає клік за 86904, в самому клік вона 87200 але можна скинути 5% кодом але чи можна потім взяти розстрочку хез.. впринципі моно+магаз зароблять 5% точно :gigi:
Scoffer
Member

kairo: 10.08.2026 23:18Він був не один
Два? :laugh: Чи може навіть три. Тиражі ж то які. Без розтермінування ніяк не продадуться :rotate:
kairo
Member

Scoffer: 10.08.2026 23:23Два? Чи може навіть три. Тиражі ж то які. Без розтермінування ніяк не продадуться
Продався він за рахунок розтермінування. Ті магазини, які його поставили без розтермінування, не продали і не заробили, а Розетка заробила. Це ринок.

Я все пояснив, далі не вважаю доцільним продовжувати дану дискусію.
Scoffer
Member

kairo
Не було ніяких тих магазинів. Ти купив в одному-єдиному, котрий наварився не тільки сам, а ще і дозволив заставив тебе наваритись банку. Те що ти цього не розумієш - твої особисті проблеми. Теж мені комерсанти срані, котрі 20 років в бізнесі і не можуть купити якийсь там телек на здачу від зарплати :laugh:
ArmagedoonZergs
Member

Scoffer: 10.08.2026 23:08
kairo: 10.08.2026 23:02Комісію платить магазин
Striker: 10.08.2026 23:03Маячня - це те, що ви тут пишете. Я вже років 6 активно користуюсь продуктами банків і навіть заробляю інколи. Наприклад, тільки з двух кредитних карток я маю за рахунок % по 800+ грн доходу в місяць, на рівному місці. Якщо не розумієте, про що говорите, то краще мовчіть.
Ну от розуміння фінансів нульове просто. :facepalm: По вашому звідки магазин бере гроші для того щоб заплатити комісію? І за обслуговування кредиту. Святим духом генерує? З вас і бере. Все включено в вартість. Щоб ви на радощах "економили" :lol:
Я ору, вони тебе ще і мінусують, ахахахха.

Відправлено через 1 хвилину 41 секунду:
Striker: 10.08.2026 20:34
Hells Angels: 10.08.2026 20:17платоспроможність це не розстрочка, це прийти і притулити карточку до терміналу де списується не кредитний кеш
Фігню пишете. В мене десь близько 500к кред лімітів, у дружини десь 400к. Тільки і робимо, що купуємо все в розстрочку. Бо так просто вигідніше, коли вся інша сума лежить в ОВДП під %.
коли вся інша сума лежить в ОВДП під %.
Ааааа
Пощади, я чаєм клаву залив, хіба так можна.

Ладно, а ти взагалі читав що таке ОВДП і з яких доходів тобі держава платить ці ОВДП? Ти хоч приблизно вдупляєш що відбувається чи ні?
kairo
Member

Scoffer: 10.08.2026 23:41Ти купив в одному-єдиному, котрий наварився не тільки сам, а ще і дозволив заставив тебе наваритись банку. Те що ти цього не розумієш - твої особисті проблеми.
Цей монітор з'явився одночасно в декількох магазинах(приїхала нова партія на склади). На ноунейм магазинах він вартував 49500 грн. Плюс доставка та комісія за переказ коштів. На Розетці він вартував 53800 грн і немає різниці оплатиш ти його повністю чи візьмеш розтермінування.
Теж мені комерсанти срані, котрі 20 років в бізнесі і не можуть купити якийсь там телек на здачу від зарплати
Пан Скоффер, ну куди ж мені до твого рівня експертності))
Олег963
Member

kairo: 10.08.2026 23:03
Олег963: 10.08.2026 22:58На 4000-5000 грн за готівку можна взяти дешевше.
В сіровозів. Плюс доставка та комісія за переказ коштів.
Безкоштовна доставка, оплата готівкою ціна 50300 і гарантія чим цей сайт сірий + 1600 грн на бонуси наступні покупки. За готівку завжди дешевше . . https://www.itbox.ua/ua/product/Monitor ... pZEALw_wcB
Последний раз редактировалось Олег963 10.08.2026 23:51, всего редактировалось 2 раза.
kairo
Member

Олег963: 10.08.2026 23:49Безкоштовна доставка, оплата готівкою ціна 50300 і гарантія чи цей сайт сірий https://www.itbox.ua/ua/product/Monitor ... pZEALw_wcB
Ви про цей монітор?))
https://hard.rozetka.com.ua/ua/msi-9s6- ... NzEALw_wcB
Filabatya
Member

Олег963
в комфі на нього гарантія 3 роки за цю ж суму і розетці теж)
ArmagedoonZergs
Member

kairo: 10.08.2026 23:49
Scoffer: 10.08.2026 23:41Ти купив в одному-єдиному, котрий наварився не тільки сам, а ще і дозволив заставив тебе наваритись банку. Те що ти цього не розумієш - твої особисті проблеми.
Цей монітор з'явився одночасно в декількох магазинах(приїхала нова партія на склади). На ноунейм магазинах він вартував 49500 грн. Плюс доставка та комісія за переказ коштів. На Розетці він вартував 53800 грн і немає різниці оплатиш ти його повністю чи візьмеш розтермінування.
Теж мені комерсанти срані, котрі 20 років в бізнесі і не можуть купити якийсь там телек на здачу від зарплати
Пан Скоффер, ну куди ж мені до твого рівня експертності))
Так він правий. Халяви не буває.
Якщо магазин продає товар який умовно коштує 50к, під 0% оплатою частинами, ти з вірогідністю 100% можеш їм подзвонити і отримати знижку 3-5% від ціни.
Бо магазину теж не дуже хочеться звязуватись з банками платити комісію страховки і так далі.

А ти ці 5% комісії оплатив, більше того, ти ще і ризикуєш "влетіти" на % від банку якщо щось піде не так і платити буде нічим. Я надіюсь ти не настільки безумний як чувак вище який "вклався в овдп" але все ж.

Ну і ще, далі буде не приємно.
Купувати іграшки в кредит - тупа ідея сама по собі. Якщо не вистачає на іграшку - вкладай в себе щоб була вище зп і це не була серйозна сума для тебе.
Знову ж таки, твоє життя роби що хочеш. Але розповідати про дурнички і халяву "оплати частинами" не варто, бо її нема.

Відправлено через 3 хвилини 25 секунд:
Yurius: 10.08.2026 20:34
dead_rat: 10.08.2026 20:29А чого? Банку ваші 5к$ це не гроші
Ну хочаб тому що зараз такі часи цікаві,що спати ти лягав однією людиною ,а зранку проснувся з заблокованими рахунками виконавчою службою .... я утрирую звичайно ,але посил такий.
І що ти пропонуєш? тримати вдома в квартирі умовні 200-300к долларів? ти здурів чи що?
kairo
Member

ArmagedoonZergs: 10.08.2026 23:53Так він правий. Халяви не буває.
Якщо магазин продає товар який умовно коштує 50к, під 0% оплатою частинами, ти з вірогідністю 100% можеш їм подзвонити і отримати знижку 3-5% від ціни.
Бо магазину теж не дуже хочеться звязуватись з банками платити комісію страховки і так далі.
Я кожен місяць плачу комісію за розрахунки клієнтів терміналами і не те, щоб в захваті. Але або так, або втратити частину клієнтів, які хочуть розрахуватись терміналом. Для клієнта ціна все одно буде та сама. На рахунок знижки, дуже сумніваюсь в тому, що вам так по дзвінку якась мережа дасть знижку, хіба якийсь місцевий магазинчик.
А ти ці 5% комісії оплатив, більше того, ти ще і ризикуєш "влетіти" на % від банку якщо щось піде не так і платити буде нічим.
Так в тому й фішка усіх цих grace period, розрахунок на тих, хто провтикає вчасно внести платіж і попаде на відсотки, так банки в усьому світі працюють. Ну так треба мати фінансову дисципліну і не втикати.
ArmagedoonZergs
Member

kairo: 10.08.2026 23:59
ArmagedoonZergs: 10.08.2026 23:53Так він правий. Халяви не буває.
Я кожен місяць плачу комісію за розрахунки клієнтів терміналами і не те, щоб в захваті. Але або так, або втратити частину клієнтів, які хочуть розрахуватись терміналом. Для клієнта ціна все одно буде та сама. На рахунок знижки, дуже сумніваюсь в тому, що вам так по дзвінку якась мережа дасть знижку, хіба якийсь місцевий магазинчик.
А ти ці 5% комісії оплатив, більше того, ти ще і ризикуєш "влетіти" на % від банку якщо щось піде не так і платити буде нічим.
Так в тому й фішка усіх цих grace period, розрахунок на тих, хто провтикає вчасно внести платіж і попаде на відсотки, так банки в усьому світі працюють. Ну так треба мати фінансову дисципліну і не втикати.
А ти заради цікавості спробуй. Дають. Тобі це не буде нічого коштувати.
А магазини які возять "сіряки" (умовний Ябко) то він прямо пише в ціну - ціну комісії за розстрочку.
dead_rat
Member

ArmagedoonZergs: 10.08.2026 23:57 Купувати іграшки в кредит - тупа ідея сама по собі. Якщо не вистачає на іграшку - вкладай в себе щоб була вище зп і це не була серйозна сума для тебе.
Це ти мабуть з 2019-го нам пишеш.
Коли ІТ квітло, збільшувався відсоток жирів у маслі.

На 5й рік війни навіть не будучі в Україні я нормально розумію чого б людина купила іграшку в кредит. Особливо якщо дітей нема.
ArmagedoonZergs
Member

dead_rat: 11.08.2026 00:00
ArmagedoonZergs: 10.08.2026 23:57 Купувати іграшки в кредит - тупа ідея сама по собі. Якщо не вистачає на іграшку - вкладай в себе щоб була вище зп і це не була серйозна сума для тебе.
Це ти мабуть з 2019-го нам пишеш.
Коли ІТ квітло, збільшувався відсоток жирів у маслі.

На 5й рік війни навіть не будучі в Україні я нормально розумію чого б людина купила іграшку в кредит. Особливо якщо дітей нема.
Я якраз в Україні, я розумію чому люди "живуть на всі гроші", але блін. Мені дико купувати цяцьки в кредити. Моя думка особиста.
Нікому не навязую.
kairo
Member

ArmagedoonZergs: 11.08.2026 00:00А магазини які возять "сіряки" (умовний Ябко) то він прямо пише в ціну - ціну комісії за розстрочку.
Ябко, розтермінування через Моно, жодної комісії
спойлер
Screenshot 2026-08-11 000304.png
ArmagedoonZergs
Member

kairo: 11.08.2026 00:04
ArmagedoonZergs: 11.08.2026 00:00А магазини які возять "сіряки" (умовний Ябко) то він прямо пише в ціну - ціну комісії за розстрочку.
Ябко, розтермінування через Моно, жодної комісії
спойлер
Screenshot 2026-08-11 000304.png
А ти на 6 місяців тикни.
Геральт
Active Member

dead_rat: 11.08.2026 00:00 На 5й рік війни навіть не будучі в Україні я нормально розумію чого б людина купила іграшку в кредит. Особливо якщо дітей нема.
Ем-м, так без дітей тим легше купити не в кредит. Кредити - зло.
kairo
Member

ArmagedoonZergs: 11.08.2026 00:08А ти на 6 місяців тикни.
Я в них в магазині купував Гармін за готівку і мені продавець 10 хвилин намагався нав'язати їхні доп опції за гроші, тут те саме. Це особливість даного сіровоза. З власного досвіду, не рекомендую.
ArmagedoonZergs
Member

kairo: 11.08.2026 00:10
ArmagedoonZergs: 11.08.2026 00:08А ти на 6 місяців тикни.
Я в них в магазині купував Гармін за готівку і мені продавець 10 хвилин намагався нав'язати їхні доп опції за гроші, тут те саме. Це особливість даного сіровоза. З власного досвіду, не рекомендую.
Я теж не рекомендую ябко, шарага ще та.
Поінт в тому що без розстрочок - завжди дешевше. Або прямо або можна домовитись.
Ответить