Dell почала оснащувати комп'ютери з відеокартами GeForce RTX механічним фіксатором роз'єму 12V‑2×6

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

oversteve: 12.03.2026 00:46 чесно кажучи важко, бж зараз не під руками
заміряти мілліоми не проблема, а зробити фото на мобільний - проблема? слабенька відмазка, яка ставить під сумнів ваші заміри в тому числі
не суть важливо, предмет спору - деградація роз'єму, отже я все ще чекаю приклад деградації обтиснутого роз'єму
суть важливо і що доведено неодноразово це деградація роз'єму з часом, в т.ч. усілякі приколи із самовільним висовуванням, видумані вами умови - видумані вами умови для зручного victim blaming :dontknow:
таки ваша особиста, ваші технічні аргументи про опір мимо каси, а кількісні не витримують критики, бо сотня випадків на сотні тисяч проданих карт це ні про що :dontknow:
я зробив скрін, як ви просили, чатжпт не мій, так що х з що ви ще хочете :think:
знову повертаємось до шкільної фізики: наведений вами найгірший з можливих опір терміналу для 8pin - лише ставить втрати на рівень найкращого з можливих 12pin.

тому неважливо скільки inno продала карт, якщо 12pin стабільно горить в рази більше ніж 8pin - що і є свідченням дегенеративного (механічного, електричного) дизайну
oversteve
Member

dext: 12.03.2026 10:15
oversteve: 12.03.2026 00:46 чесно кажучи важко, бж зараз не під руками
заміряти мілліоми не проблема, а зробити фото на мобільний - проблема? слабенька відмазка, яка ставить під сумнів ваші заміри в тому числі
ми цю дискусію починали більше ніж тиждень тому, я бачу вам в голову не приходить, що за тиждень цей бж міг опинитися в якомусь пк, який по-перше не під руками, по-друге мені влом розбирати
не суть важливо, предмет спору - деградація роз'єму, отже я все ще чекаю приклад деградації обтиснутого роз'єму
суть важливо і що доведено неодноразово це деградація роз'єму з часом, в т.ч. усілякі приколи із самовільним висовуванням, видумані вами умови - видумані вами умови для зручного victim blaming :dontknow:
раз воно доведено неодноразово, то я все ще чекаю приклад деградації обтиснутого роз'єму, але бачу, що напевно не дочекаюся :dontknow:
таки ваша особиста, ваші технічні аргументи про опір мимо каси, а кількісні не витримують критики, бо сотня випадків на сотні тисяч проданих карт це ні про що :dontknow:
я зробив скрін, як ви просили, чатжпт не мій, так що х з що ви ще хочете :think:
знову повертаємось до шкільної фізики: наведений вами найгірший з можливих опір терміналу для 8pin - лише ставить втрати на рівень найкращого з можливих 12pin.
наведений мною приклад 8пін терміналу - з золотого бж і він повністю відповідає стандарту, на який ви посилалися і який є повністю достатнім, так що не суттєво чи це найгірший, чи не найгірший варіант, маємо різницю в 4+ рази з рандомним 12вхпвр терміналом з алі, отже ваш аргумент з сферичними формулами не канає :dontknow:
dext: 12.03.2026 10:15 тому неважливо скільки inno продала карт, якщо 12pin стабільно горить в рази більше ніж 8pin - що і є свідченням дегенеративного (механічного, електричного) дизайну
важливо, 15 рма на сотні тисяч карт це не та кількість, по якій можна судити про наявність ситемної проблеми
те саме можна сказати по тій інфі чатжпт - 60 з копійками випадків 12вхпвр (з них 1/3 через кабель, і не факт що всі рідні) проти 20 з копійками 8пін - це ні про що на фоні продажів карт, це як взяти 2 лисих мжика, і у одного випадково виріс 1 волос, а у іншого 3 і вони будуть сперечатися, хто з них більш лисий :dontknow:
dext
Member

oversteve: 12.03.2026 12:05 ми цю дискусію починали більше ніж тиждень тому, я бачу вам в голову не приходить, що за тиждень цей бж міг опинитися в якомусь пк, який по-перше не під руками, по-друге мені влом розбирати
аргумент, але не на користь "якісних" терміналів
раз воно доведено неодноразово, то я все ще чекаю приклад деградації обтиснутого роз'єму, але бачу, що напевно не дочекаюся :dontknow:
чекайте, до того часу згорить ще не один 12pin :rotate:
наведений мною приклад 8пін терміналу - з золотого бж і він повністю відповідає стандарту, на який ви посилалися і який є повністю достатнім, так що не суттєво чи це найгірший, чи не найгірший варіант, маємо різницю в 4+ рази з рандомним 12вхпвр терміналом з алі, отже ваш аргумент з сферичними формулами не канає :dontknow:
багато 12pin терміналів теж відповідають стандарту, але одні мають нормальну (плоску) площу контанту, інші погану (з кругляками чи як воно там), одні мають напилення, яке запобігає корозії/деградації (що для 12pin особливо є проблемою), інші не мають.

тож доки ви не навадете фото ваших "якісних" терміналів в золотому БЖ і ми порівняємо їх з моїми, якісними - тут ні про що говорити :dontknow:
важливо, 15 рма на сотні тисяч карт
по-перше, у вас немає кількості продажів, навіть порядку, з відкритих джерел inno займає аж 1% ринку чи щось таке, тому сотні тисяч це про фантазії, а не продажі
по-друге, у вас немає статистики відмов 8pin

тому ви можете собі будь-що вигадувати, але факт залишається: 12pin горять стабільно і значно частіше за 8pin, що говорить виключно про дизайн
leif
Member

dext: 12.03.2026 10:15тому неважливо скільки inno продала карт, якщо 12pin стабільно горить в рази більше ніж 8pin - що і є свідченням дегенеративного (механічного, електричного) дизайну
Изображение

так а дайте відповідь на питання прямо, якщо ви так вмієте: який fail-rate з усіх можливих причин на ваш особисто погляд це ок для роз'єму живлення або ще для якихось елементів/пристроїв/механізмів, які працюють під інтенсивним навантаженням? ви всі речі, якими користуєтесь підбираєте так, що у них рівень відмов нижче ніж "15 згорівших роз'ємів за 2.5 роки продажів 4090 + 5090 в європі від інно3д"? 15 карт нехай на сто тисяч карт, які було продано. порахуєте відсоток браку/проблем? у вас машина більш надійна? пруфанете? побутова техніка? нічого ніколи не ламається з імовірністю 0.015% (а насправді 0.004% а то і менше, але ви почнете знову верещати про "віктімблеймінг")? точно?

пройдіться по вашому будинку/гаражу тощо, подивіться, подумайте, скільки ви накупили "дегенеративного дизайну" (с), про який ви, скоріше за все, навіть не здогадуєтесь, бо про це ж в новинах не написали :lol:

ви просто як нещасний ранімий школотрон не можете визнати, що сформували свою упереджену думку щодо нового роз'єму методом узагальнень і спрощень на тлі роздутого медійного хайпу практично на порожньому місці. а тепер здавати назад і визнавати, що вас розвели як наівного кацапського пенса з дніпровського колл-центру вже не хочеться, ЧСВ постраждає, як же ж з цим жити.

PATHETIC

Відправлено через 41 секунду:
dext: 12.03.2026 16:15по-перше, у вас немає кількості продажів, навіть порядку
це дуже легко гуглиться, навчиться вже користуватись інтернетом. порядок визначити простіше простого
oversteve
Member

dext: 12.03.2026 16:15
oversteve: 12.03.2026 12:05 раз воно доведено неодноразово, то я все ще чекаю приклад деградації обтиснутого роз'єму, але бачу, що напевно не дочекаюся :dontknow:
чекайте, до того часу згорить ще не один 12pin :rotate:
так, чекаю на приклад саме деградації обтиснутого роз'єму :)
багато 12pin терміналів теж відповідають стандарту, але одні мають нормальну (плоску) площу контанту, інші погану (з кругляками чи як воно там), одні мають напилення, яке запобігає корозії/деградації (що для 12pin особливо є проблемою), інші не мають.

тож доки ви не навадете фото ваших "якісних" терміналів в золотому БЖ і ми порівняємо їх з моїми, якісними - тут ні про що говорити :dontknow:
я взагалі не розумію нащо вам здалося фото моїх пінів, добре, нехай вони будуть самі погані які тільки є взагалі, але це не міняє того факту, що вони відповідають стандарту, на який ви наярюєте і при тому мають опір в 4+ рази більше, ніж рандомні термінали 12вхпвр з алі, отже ваші шкільні аргументи про опір не канають :dontknow:

важливо, 15 рма на сотні тисяч карт
по-перше, у вас немає кількості продажів, навіть порядку, з відкритих джерел inno займає аж 1% ринку чи щось таке, тому сотні тисяч це про фантазії, а не продажі
по-друге, у вас немає статистики відмов 8pin

тому ви можете собі будь-що вигадувати, але факт залишається: 12pin горять стабільно і значно частіше за 8pin, що говорить виключно про дизайн
так і ви не можете підтвердити, що вони горять значно частіше, бо немає конкретних цифер і всі ваші заяви - ваші власні фантазії, але ви чомусь їх видаєте за істину останньої інстанції :dontknow:
dext
Member

leif: 12.03.2026 16:21 так а дайте відповідь на питання прямо, якщо ви так вмієте: який fail-rate з усіх можливих причин на ваш особисто погляд це ок для роз'єму живлення
для особистого використання - виключно нульовий
пройдіться по вашому будинку/гаражу тощо, подивіться, подумайте, скільки ви накупили "дегенеративного дизайну" (с), про який ви, скоріше за все, навіть не здогадуєтесь, бо про це ж в новинах не написали :lol:
звичайно що в мене є старі БЖ/МП з поганими контактами, я навіть фото, але це не є критичним для тих систем з потужністю 35-100W на всю систему, на відміну від стероїдних 12pin поробок на 600W :dontknow:
leif
Member

dext: 12.03.2026 17:41для особистого використання - виключно нульовий
Ну тоді треба позбуватися навіть відеокарти з 8пін, логічно?
dext
Member

oversteve: 12.03.2026 16:52 так, чекаю на приклад саме деградації обтиснутого роз'єму :)
чекайте :rotate:
я взагалі не розумію нащо вам здалося фото моїх пінів, добре, нехай вони будуть самі погані які тільки є взагалі
тобто ви навмисно взяли найгірший з можливих результатів для 8pin - і він все одно виявився +/- 12pin за втратами, до чого ж тут дегенеративний дизайн?
так і ви не можете підтвердити, що вони горять значно частіше, бо немає конкретних цифер і всі ваші заяви - ваші власні фантазії, але ви чомусь їх видаєте за істину останньої інстанції :dontknow:
нагадую, що цифри (60 на 20 чи щось таке) навіть ви навели у відповіді ШІ, а розводити демагогію "не всьо так адназначна, всєй правди ми нікогда нє узнаєм" - відомий прийом, щоб замилити неприємну тему, але від цього предмет розмови (стабільно палаючі 12pin) нікуди не зникне, новини будуть :yes:
leif
Member

Частота "стабільного палання" з фактором криворуких юзерів <0.015%, без цього ссзб фактору — в кілька разів менше.

Стабільно :up: катастрофічно :up:

Який робимо висновок за версією альтернативно обдарованих — "неможливо користуватись, в жодному разі не купувати".

Те, що з таким же фейл-рейтом у вас купа інших речей в господарстві — ігноруємо, бо в новинах же не написали про це, значить і проблеми не існує :apes:
dext
Member

leif: 12.03.2026 17:50 Ну тоді треба позбуватися навіть відеокарти з 8пін, логічно?
чому? в мене якісні бж, а відеокарти споживають ~50% від номіналу конекторів, 12pin має сенс до 300W, вище - вище ризик, без жодних переваг
Частота "стабільного палання" з фактором криворуких юзерів <0.015%, без цього ссзб фактору — в кілька разів менше.
о, давайте до початку теми, про поробку від dell: там теж криворукі юзери чи збірники? :rotate:
leif: 12.03.2026 18:00 Те, що з таким же фейл-рейтом у вас купа інших речей в господарстві — ігноруємо, бо в новинах же не написали про це, значить і проблеми не існує :apes:
з яким фейлрейтом, нульовим? так, і особливо це стосується електрики B-)
oversteve
Member

dext: 12.03.2026 17:52
oversteve: 12.03.2026 16:52 так, чекаю на приклад саме деградації обтиснутого роз'єму :)
чекайте :rotate:
отже прикладу деградації обтиснутого роз'єму ви не маєте, тобто тут крити нема чим :dontknow:
я взагалі не розумію нащо вам здалося фото моїх пінів, добре, нехай вони будуть самі погані які тільки є взагалі
тобто ви навмисно взяли найгірший з можливих результатів для 8pin - і він все одно виявився +/- 12pin за втратами, до чого ж тут дегенеративний дизайн?
я взяв ті, які були під руками
спочатку я взяв добротний термінал 8пін з опром в 2+ рази більшим за термінал 12вхпвр, по якому виробник дозволяє ганяти ті самі 100Вт, що і по 12вхпвр, але ви сказали, що так нізя і треба строго по стандарту 50Вт
фіг з ним, тоді я взяв термінал 8пін з золотого бж, який відповідає стандарту, на який ви посилалися і по якому можна пускати 50Вт, опір виявився в 4+ рази більшим
найгірший він чи не найгірший - не має значення, бо він відповідає згаданому стандарту і ним можна користуватися в такому режимі
нагадую, що цифри (60 на 20 чи щось таке) навіть ви навели у відповіді ШІ, а розводити демагогію "не всьо так адназначна, всєй правди ми нікогда нє узнаєм" - відомий прийом, щоб замилити неприємну тему, але від цього предмет розмови (стабільно палаючі 12pin) нікуди не зникне, новини будуть :yes:
ви опреділіться чи є у вас цифри, чи немає
якщо ми вважаємо, шо цифри є, то по сотні випадків на сотні тисяч/мільони проданих карт розводити теревені про якість - от це демагогія
якщо немає - то тим більше

Відправлено через 4 хвилини 44 секунди:
dext: 12.03.2026 18:03 о, давайте до початку теми, про поробку від dell: там теж криворукі юзери чи збірники? :rotate:
поробка від делл, це кришечка, яка тримає провода, що виходять з конектора загнутими на 90 градусів для зручності, щоб вони не впиралися в боковуху корпусу, така сама, як і на любому 90градусному проводі 12вхпвр, тільки виглядає інакше
от схожа кришечка для 8пін, її також напевно робили через те, що з ним є якась проблема (ні), а не для зручності
спойлер
Изображение
leif
Member

тому що за будь-яких умов фейл рейт не дорівнює нулю, duh. чи в вашому марічкосвіті ви реально вважаєте, що експлуатуєте систему буквально з нульовим рівнем імовірності поломки? ок, тоді передавайте привіт єдинорогам, чи що вам там приглючується під тим, що ви споживаєте.
dext: 12.03.2026 18:03з яким фейлрейтом, нульовим?
ні, я стверджую, що ви регулярно користуєтесь речами імовірність виходу з ладу яких вище ніж у ненависного вам роз'єму ( you can take it to the bank!), але ви, очевидно, дуже легко піддаєтесь на маніпуляції в медіа, тому, якщо ваша модель пилососа, скажімо, виходить з ладу з імовірністю 0.05%, але вам про це не напишуть в новинах -- ви будете думати, що фейлрейт вашого пилососа нуль, а якщо напишуть -- станете фонтанувати маячнею про фізику і оце от все. от така ви безграмотна людина. так зрозуміліше?
dext
Member

oversteve: 12.03.2026 18:28 отже прикладу деградації обтиснутого роз'єму ви не маєте, тобто тут крити нема чим :dontknow:
дочекалися :rotate:
спочатку я взяв добротний термінал 8пін з опром в 2+ рази більшим за термінал 12вхпвр, по якому виробник дозволяє ганяти ті самі 100Вт, що і по 12вхпвр, але ви сказали, що так нізя і треба строго по стандарту 50Вт
фіг з ним, тоді я взяв термінал 8пін з золотого бж, який відповідає стандарту, на який ви посилалися і по якому можна пускати 50Вт, опір виявився в 4+ рази більшим
найгірший він чи не найгірший - не має значення, бо він відповідає згаданому стандарту і ним можна користуватися в такому режимі
у підсумку: взяли найгірший з наявних і все одно отримали втрати лише на рівні 12pin. купувати мілліомметр і міряти опор своїх, якісних ерміналів (які мають 3 площини контакту/притиснення до пінів до речі, що виндо на фото) я не буду, просто щоб не псувати ваш і так поганий настрій :rotate:
якщо ми вважаємо, шо цифри є, то по сотні випадків на сотні тисяч/мільони проданих карт розводити теревені про якість - от це демагогія
цифри з відкритих джерел для порівняння є, продажів немає, на додаток нвідіа принципово приховує випадки прогарів 12pin, тому маємо що маємо: 12pin горіли, і будуть горіти в рази частіше за 8pin - що є цілком очікуваним
поробка від делл, це кришечка, яка тримає провода, що виходять з конектора загнутими на 90 градусів для зручності, щоб вони не впиралися в боковуху корпусу, така сама, як і на любому 90градусному проводі 12вхпвр, тільки виглядає інакше
от схожа кришечка для 8пін, її також напевно робили через те, що з ним є якась проблема (ні), а не для зручності
спойлер
Изображение
по-перше, ми про dell та масс-продакшн, а не diy, тож чому dell не використовує подібне для 8pin?
по-друге, кабель від moddiy (яку ви називали підвальною фірмою нещодавно) це 1) кастомний 2) короткий 3) таргетований виключно на SFF-збірки кабель, а не 1) стандартне 2) масс-продакшн рішення :learn:

Відправлено через 7 хвилин 39 секунд:
leif: 12.03.2026 18:42 тому що за будь-яких умов фейл рейт не дорівнює нулю, duh. чи в вашому марічкосвіті ви реально вважаєте, що експлуатуєте систему буквально з нульовим рівнем імовірності поломки? ок, тоді передавайте привіт єдинорогам, чи що вам там приглючується під тим, що ви споживаєте.
це має назву керування ризиками: не купуйте решення, які мають доведено/гарантовано вищій рівень відмов
ні, я стверджую, що ви регулярно користуєтесь речами імовірність виходу з ладу яких вище ніж у ненависного вам роз'єму ( you can take it to the bank!), але ви, очевидно, дуже легко піддаєтесь на маніпуляції в медіа, тому, якщо ваша модель пилососа, скажімо, виходить з ладу з імовірністю 0.05%, але вам про це не напишуть в новинах -- ви будете думати, що фейлрейт вашого пилососа нуль, а якщо напишуть -- станете фонтанувати маячнею про фізику і оце от все. от така ви безграмотна людина. так зрозуміліше?
ви плутаєте ненависть зі зневагою, та електричний рівень захисту мого пилососу на порядки вищий за рівень захисту 12pin у вашій 5090, вартість також порівнювати не будемо :rolleyes:
oversteve
Member

dext: 14.03.2026 10:41
oversteve: 12.03.2026 18:28 отже прикладу деградації обтиснутого роз'єму ви не маєте, тобто тут крити нема чим :dontknow:
дочекалися :rotate:
ви відос взагалі дивилися? де тут саме деградація? Ромчик взагалі сам каже, що не знає що сі стало :dontknow:
у підсумку: взяли найгірший з наявних і все одно отримали втрати лише на рівні 12pin. купувати мілліомметр і міряти опор своїх, якісних ерміналів (які мають 3 площини контакту/притиснення до пінів до речі, що виндо на фото) я не буду, просто щоб не псувати ваш і так поганий настрій :rotate:
у підсумку отримали "втрати" на 8пін в режимі 50Вт більші за 12вхпвр в режимі 100Вт, власне що і вимагалося довести, якщо робити таке неповноцінне порівняння, на якому ви так наполягали, повідомлень про масові прогари подібних бж не було, отже 12вхпвр в цьому плані нічим не гірше, так що все інше то вже ваші власні фантазії про якість роз'ємів, бо вони далеко не всюди такі, як у ваших бж і від цього не перестають бути стандартними :dontknow:

цифри з відкритих джерел для порівняння є, продажів немає, на додаток нвідіа принципово приховує випадки прогарів 12pin, тому маємо що маємо: 12pin горіли, і будуть горіти в рази частіше за 8pin - що є цілком очікуваним
так і продажі є, якщо пошукати, 44 мільйони карт за 25 рік, з них тільки 5% червоні
https://www.tomshardware.com/pc-compone ... orical-low
як саме нвідія приховує? люди не можуть піти і у соцмережах пожалітися на прогари бо злий куртка прийдет і надає по голові? :think:
так що 60 з копійками випадків за 25 рік на мільйони проданих карт це ні про що, як і ті 20 з копійками погорівших 8пін і якщо ви вважаєте, що по них можна судити про якість роз'ємів, то у вас явно проблеми :dontknow:
спойлер
Изображение
по-перше, ми про dell та масс-продакшн, а не diy, тож чому dell не використовує подібне для 8pin?
по-друге, кабель від moddiy (яку ви називали підвальною фірмою нещодавно) це 1) кастомний 2) короткий 3) таргетований виключно на SFF-збірки кабель, а не 1) стандартне 2) масс-продакшн рішення :learn:
напевно тому що раніше карта в ширину не була як весь корпус :D якщо ви пошукаєте, готові делл з 4080, то також побачите, що там був "кутовий" роз'єм (але всім було пофіг :-/ ), єдина відмінність - там був перехідник і бж без нативної підтримки 12вхпвр
саме так, моддій це китайський підвал, так що такими речами треба користуватися на свій страх і ризик, це був просто приклад кутового 8пін, який так само є ергономічним рішенням для зручності монтажу, як і поробка від делл
leif
Member

dext: 14.03.2026 10:41це має назву керування ризиками: не купуйте решення, які мають доведено/гарантовано вищій рівень відмов
ні, у випадку з 12вхпвр це "керування ризиками" рівня: "не буду виходити з хати, бо на дворі може цеглина чи буруля на голову впасти" або "не сідатиму за кермо бо можна і в ДТП потрапити". таким "керуванням ризиками" страждають лише хворі (в медичному сенсі) люди. висновки робіть самі.
dext: 14.03.2026 10:41 та електричний рівень захисту мого пилососу на порядки вищий за рівень захисту 12pin у вашій 5090
пруф? а, точно, в новинах же хайп не розганяли, вам цього достатньо :laugh: поцікавтесь фейл-рейтом речей, якими ви користуєтесь перед тим як стверджувати подібне. дізнаєтесь багато цікавого ;)
dext
Member

oversteve: 14.03.2026 11:36 ви відос взагалі дивилися? де тут саме деградація? Ромчик взагалі сам каже, що не знає що сі стало :dontknow:
деградація - складова процесу, від прогару відрізняється лише тим, що користувач вчасно помітив і встиг замінити, тут добре видно як підгоріли/підгорали конектори навіть на БЖ (не вперше), -- про що каже прогар на обох кінцях конектора, для 450w карти, з нативним конектором? про від'ємний iq тих, хто його проектував :rotate:
у підсумку отримали "втрати" на 8пін в режимі 50Вт більші за 12вхпвр в режимі 100Вт
в найгіршому для 8pin випадку, так, маєте ж не найгірший - чому чіпляєтеть за найгірший?
так і продажі є, якщо пошукати, 44 мільйони карт за 25 рік, з них тільки 5% червоні
по-перше, до чого тут червоні?
по-друге, наведіть цифри продажів виключно inno, виключно 12pin, виключно в регіоні, виключно за період, на які вони заявили "лише 15 прогарів"
з відкритих джерел маємо, що у inno аж 1% ринку, далі самостійно
напевно тому що раніше карта в ширину не була як весь корпус :D якщо ви пошукаєте, готові делл з 4080, то також побачите, що там був "кутовий" роз'єм (але всім було пофіг :-/ ), єдина відмінність - там був перехідник і бж без нативної підтримки 12вхпвр
саме так, моддій це китайський підвал, так що такими речами треба користуватися на свій страх і ризик, це був просто приклад кутового 8пін, який так само є ергономічним рішенням для зручності монтажу, як і поробка від делл
це не є поясненням, чому на 8pin таких поробок не було :dontknow:

Відправлено через 20 хвилин 40 секунд:
leif: 14.03.2026 12:32 ні, у випадку з 12вхпвр це "керування ризиками" рівня: "не буду виходити з хати, бо на дворі може цеглина чи буруля на голову впасти" або "не сідатиму за кермо бо можна і в ДТП потрапити". таким "керуванням ризиками" страждають лише хворі (в медичному сенсі) люди. висновки робіть самі.
керування ризиками це йти під будівлею яку вже побудували (8pin) vs йти під будівлею, яку ще будують (12pin) і не факт, що цеглини не перестануть падати, якщо добудують
пруф?

працює ~10 років, не чутливий до вологості, механічних вібрацій, ударів (в т.ч. підчас роботи) коливань вхідної напруги, певних зловживань/помилок як от робота помпи без води
а, точно, в новинах же хайп не розганяли, вам цього достатньо :laugh: поцікавтесь фейл-рейтом речей, якими ви користуєтесь перед тим як стверджувати подібне. дізнаєтесь багато цікавого ;)
це не точно, а що точно - переживе будь-яку 12pin поробку

ну і постійно повторювати, що 12pin "ображають" - це і є визначенням ЖАЛЮГІДНОСТІ, бо об'єктивно є за що :yes:
oversteve
Member

dext: 16.03.2026 21:00
oversteve: 14.03.2026 11:36 ви відос взагалі дивилися? де тут саме деградація? Ромчик взагалі сам каже, що не знає що сі стало :dontknow:
деградація - складова процесу, від прогару відрізняється лише тим, що користувач вчасно помітив і встиг замінити, тут добре видно як підгоріли/підгорали конектори навіть на БЖ (не вперше), -- про що каже прогар на обох кінцях конектора, для 450w карти, з нативним конектором? про від'ємний iq тих, хто його проектував :rotate:
тобто якщо не згоріло, то деградація, а якщо згоріло - ні :facepalm: :lol:
загалом знову полеміка, а я все чекаю на приклад саме деградації обтиснутого роз'єму :dontknow:
у підсумку отримали "втрати" на 8пін в режимі 50Вт більші за 12вхпвр в режимі 100Вт
в найгіршому для 8pin випадку, так, маєте ж не найгірший - чому чіпляєтеть за найгірший?
тому що "найгірший" із золотого бж відповідає стандарту, за який ви чеплялись
по-перше, до чого тут червоні?
по-друге, наведіть цифри продажів виключно inno, виключно 12pin, виключно в регіоні, виключно за період, на які вони заявили "лише 15 прогарів"
з відкритих джерел маємо, що у inno аж 1% ринку, далі самостійно
до того, що математика - якщо 5% червоних, то 95% зелених, тобто продано десь 42 мільони зелених карт за 25 рік
по-друге я беру ті цифри, про які писав чатжпт, 60 з копійками прогарів на десятки мільйонів проданих карт за 25 рік

але фіг з ним, давайте суто Інно і 1% ринку як ви хочете - 42кк карт, з них +- чверть припадає на Європу, +- половина з 12вхпвр і від них 1% = 50к карт за 25 рік
інно прозвітувало про 15 прогарів загалом, тобто фактично десь по 3-4 карти в рік, але фіг з ним, хай буде всі 15 за 25 рік - це десь 0.03%, прям катастрофа (ні)

це не є поясненням, чому на 8pin таких поробок не було :dontknow:
делл 3080 в ширину +-11см, до стінки корпуса залишається десь 4 см - провід можна не загинати
делл 5080 в ширину +-14см, до стінки корпуса залишається десь 1 см - провід треба загинати
dext
Member

oversteve: 16.03.2026 21:53 тобто якщо не згоріло, то деградація, а якщо згоріло - ні :facepalm: :lol:
загалом знову полеміка, а я все чекаю на приклад саме деградації обтиснутого роз'єму :dontknow:
деградація - невід'ємна частина процесу, фінал процесу обтиснутого з обох кінців роз'єму - якраз на відео.
карта вочевидь далеко не нова і в системі давно, але завдяки стабільній деградації навіть на 450w все одно згоріла :rotate:
номінально - відповідає стандарту та тримає 150W скільки вже, 11+ років? непогано для найгіршого з можливих B-)
до того, що математика - якщо 5% червоних, то 95% зелених, тобто продано десь 42 мільони зелених карт за 25 рік
у вас немає статистики прогарів за всіма цими картами + нвідія навмисно приховує/видаляє випадки, що доведено
по-друге я беру ті цифри, про які писав чатжпт, 60 з копійками прогарів на десятки мільйонів проданих карт за 25 рік
тож скільки прогоріло 8pin у порівнянні, про що це говорить?
але фіг з ним, давайте суто Інно і 1% ринку як ви хочете - 42кк карт, з них +- чверть припадає на Європу, +- половина з 12вхпвр і від них 1% = 50к карт за 25 рік
інно прозвітувало про 15 прогарів загалом, тобто фактично десь по 3-4 карти в рік, але фіг з ним, хай буде всі 15 за 25 рік - це десь 0.03%, прям катастрофа (ні)
по-перше, це ваші фантазії.
по-друге, у вас немає кількості відмов 8pin, для порівняння, бо ми саме порівнюємо якість/надійність - за чим 12pin є гіршим в рази, з інших джерел :yes:
делл 3080 в ширину +-11см, до стінки корпуса залишається десь 4 см - провід можна не загинати
делл 5080 в ширину +-14см, до стінки корпуса залишається десь 1 см - провід треба загинати
але ж 35-40мм загинати не можна, чому dell порушує неписані 12pin "стандарти для криворуких"? :laugh:
бо виходить, що dell можна і це норма а коли вигинають звичайні користувачі - не норма?
поясніть, чому ви так вперто цілуєте в дупу корпорації та за замовчуванням звинувачуєте кінцевих користувачів :shuffle:
oversteve
Member

dext: 16.03.2026 22:36
oversteve: 16.03.2026 21:53 тобто якщо не згоріло, то деградація, а якщо згоріло - ні :facepalm: :lol:
деградація - невід'ємна частина процесу, фінал процесу обтиснутого з обох кінців роз'єму - якраз на відео.
карта вочевидь далеко не нова і в системі давно, але завдяки стабільній деградації навіть на 450w все одно згоріла :rotate:
такий фінал можна реалізувати і без деградації, так що я все ще чекаю на приклад саме деградації :dontknow:
номінально - відповідає стандарту та тримає 150W скільки вже, 11+ років? непогано для найгіршого з можливих B-)
номінально цей бж випускали до 20 чи 21 року, він відповідає стандарту, я так бачу, що по суті вам і далі нема що сказати
у вас немає статистики прогарів за всіма цими картами + нвідія навмисно приховує/видаляє випадки, що доведено
ну я ж кажу, злий хуанг ходить і по головах стучить тим, хто десь в соцмережах шось погане про зелені карти напише :D
тож скільки прогоріло 8pin у порівнянні, про що це говорить?
на це питання я відповідав тут viewtopic.php?p=4108252#p4108252
якщо у вас проблеми з пам'яттю - вибачайте, на жаль нічим не допоможу, вам до іншого спеціаліста

по-перше, це ваші фантазії.
по-друге, у вас немає кількості відмов 8pin, для порівняння, бо ми саме порівнюємо якість/надійність - за чим 12pin є гіршим в рази, з інших джерел :yes:
ви просили порахувати інно - я порахував інно :dontknow:
давайте тоді не інно, повертаємось до даних чатжпт - 60 з копійками випадків на декілька десятків мільонів проданих карт, знову ж таки трагедія (ні)
не ми порівнюємо, ви порівнюєте, по декількох десятках випадків на мільйони проданих карт :insane: я всього лиш на всього кажу, що по цих даних зробити якесь адекватне порівняння не вийде
але ж 35-40мм загинати не можна, чому dell порушує неписані 12pin "стандарти для криворуких"? :laugh:
бо виходить, що dell можна і це норма а коли вигинають звичайні користувачі - не норма?
перехідник з пайкою не можна, обтиснутий роз'єм можна, нічого не порушує :dontknow:
dext: 16.03.2026 22:36 поясніть, чому ви так вперто цілуєте в дупу корпорації та за замовчуванням звинувачуєте кінцевих користувачів :shuffle:
не додумуйте за мене, я не захищаю корпорації, але і криворуких не бачу змісту захищати, на мою думку треба об'єктивно дивитися на речі і якщо користувач не читає інструкцію, то проблема саме в ньому :-/
dext
Member

oversteve: 16.03.2026 23:40 такий фінал можна реалізувати і без деградації, так що я все ще чекаю на приклад саме деградації :dontknow:
такий фінал - через планомірну деградацію контакту/опору, ступінь піротехнічних ефектів залежить від якості початкового контакту, але фінал завжди той самий, навіть для 450W карт (тому пан leif зайвого разу на свій роз'єм не дмухає і фото конекторів ніколи не надасть :rotate:)
номінально цей бж випускали до 20 чи 21 року, він відповідає стандарту, я так бачу, що по суті вам і далі нема що сказати
100% застаріла схемотехніка та вочевидь економія на всьому при mass production, тож найгірші конектори - не дивують, взагалі, є з чим порівнювати, особисто
ну я ж кажу, злий хуанг ходить і по головах стучить тим, хто десь в соцмережах шось погане про зелені карти напише :D
є неодноразові дописи на reddit користувачів, пости яких про прогари видаляли, використовуйте наявну жовч за призначенням, для травлення :rotate:
на це питання я відповідав тут viewtopic.php?p=4108252#p4108252
якщо у вас проблеми з пам'яттю - вибачайте, на жаль нічим не допоможу, вам до іншого спеціаліста
тобто знову ті самі цифри: 60 vs 20, різниця більш ніж у 2+ рази за вашим запитом та 10-20 разів за моїм, але то таке :rotate:
ви просили порахувати інно - я порахував інно :dontknow:
давайте тоді не інно
чому не інно, бо 15 на 0 (нуль) погано ділиться? беріть ліміт :laugh:

за моїм, конкретним, розгорнутим запитом на порівняння та без контексту - відношення у 10+ разів та без маніпуляцій щодо "мільярдів проданих карт" та іншого окозамилювання

де також чітко вказується значне зростання відмов з 4000, чого в минулих 3000 серіях не було
перехідник з пайкою не можна, обтиснутий роз'єм можна, нічого не порушує :dontknow:
о, щось новеньке: давайте посилання на мануал, де вказано саме про різницю між crimped та soldered, і що з яким радіусом можна вигинати :rotate:
не додумуйте за мене, я не захищаю корпорації, але і криворуких не бачу змісту захищати, на мою думку треба об'єктивно дивитися на речі і якщо користувач не читає інструкцію, то проблема саме в ньому :-/
див. вище, бо виглядає, що у вас "інструкції" народжуються під кожний випадок прогару, та у 100% все виходить винний користувач (бо купив 12pin-поробку?)
Ответить