AMD підтвердила, що відеокарти Radeon RX 5000 й RX 6000 більше не отримуватимуть ігрові оптимізації

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Геральт: 01.11.2025 21:22Бо навіть твій DLAA легко (по якості) зіллє super resolution'у (не заню, як воно там в нв обізвано). Це вже не кажучи про те, що ТАА вирубається і чіткість стає взагалі не доступною тому DLXX милу
Да, да, все так и есть)
kairo
Member

Геральт: 01.11.2025 21:22ТАА вирубається і чіткість стає взагалі не доступною тому DLXX милу
Недоступна чіткість...
спойлер
Изображение
Изображение
Изображение
erkins007
Member

kairo: 01.11.2025 22:22Недоступна чіткість...
Ну дык человек сравнивает с фср. По сравнению с тем мылом даже так это супер качество)
OldGoodGames
Member

Геральт: 01.11.2025 08:01 [
Чому? На зелену гігімонію цікаво дивитись. Такий собі експеримент з промивання мізків :popcorn:
спостерігають за чимось, дивляться на щось
нічого коли ціни на зелені карти будуть починаться з 1000$ згадаєш як гігікав :popcorn:
Геральт
Member

OldGoodGames: 02.11.2025 00:54 нічого коли ціни на зелені карти будуть починаться з 1000$ згадаєш як гігікав :popcorn:
Яка різниця, по якій ціні не купувати зелені карти?
30к за 9070XT чи 39к за 5070Ті, що ж взяти, хм...
erkins007: 01.11.2025 23:10
kairo: 01.11.2025 22:22Недоступна чіткість...
Ну дык человек сравнивает с фср. По сравнению с тем мылом даже так это супер качество)
Людина порівнює даунскейл з апскейлом.
Але можна і з DL порівняти. Де ж DL, а де ж його нема, хм? З даунскейлом буде ще краще
спойлер
Изображение
Изображение
І от таке мильне лайно мені пропонують в якості альтернативи божественному нативу. Та ще й за +30% до ціни. Збоченці.
Grigo
Junior

Відповідь сама себе генерує. Не купували карти від AMD і не треба починати. Політика компанії вочевидь націлена на надприбутки, а користувачів йдуть лісом чи огородами. Це прямо треба враховувати як шо у когось ще виникає бажання дивитись в бік цих карт.
erkins007
Member

Геральт: 02.11.2025 09:38І от таке мильне лайно мені пропонують в якості альтернативи божественному нативу.
Ахах, в 1080р включить ультра производительность и удивляться мылу может только поистине гениальный человек)
В таких условиях у Фср там вообще кубики будут. Длсс в разрешениях до 4к только в режиме качества. Вот тогда у вас и фпс и качество растет
Геральт
Member

erkins007: 02.11.2025 14:42 Ахах, в 1080р включить ультра производительность и удивляться мылу может только поистине гениальный человек)
Ти про що? Там 4k dlss (q) vs QHD(натив).
erkins007: 02.11.2025 14:42 Длсс в разрешениях до 4к только в режиме качества.
Чому? :popcorn:
dr-kart
Member

del
Последний раз редактировалось dr-kart 02.11.2025 15:07, всего редактировалось 1 раз.
erkins007
Member

Геральт
Ну какой смысл спорить о том, что уже давно разобрано всеми обзорщиками? В том числе и тут
https://www.overclockers.ua/ua/video/nv ... acing/all/
Натив умер, на этом все.
Геральт
Member

erkins007
В мене є 2 скріна: один в нативі на QHD, інший - DLSS(q) на 4k. І я добре бачу різницю в якості. Тобі, очевидно, для оцінки потрібні якісь оглядачі. Так ти ідеальний консюмер/виборець. Можна впарити що завгодно :-/

Знову незручне питання проігноровано, цікаво..
erkins007
Member

Геральт
У вас два скрина не знаю откуда не знаю какого качества, не знаю на какой карте при не знаю каких настройках.
Я вам дал ссылку на подробный обзор с нормальным сравнением. Можете приводить контраргумент из такого же издания, а неясные скрины оставьте себе
Геральт
Member

erkins007
Яке це має значення на якій карті в контексті порівняння якості зображення? Вже геть поплив. Ну, але хай тобі буде: 4090 та 6900
Скріни додатково не оброблялись, якщо питання про це.
З якого дива я маю зважати на висновки видання, засновані на тестах в дрвенючій 2077, якщо можна переконатись особисто в більш свіжій AW2? До речі на якій карті і налаштуваннях те все тестували? Ой.
Ну і налаштування не мої трабли, а юзера, який заблудився в повзунках і виставив для свого скріна гірші(?) налаштування.

ТАА в 2077 відключається, дум не в курсі, не грав. І питання таки, якщо DLAA такий крутецький, чому DLSS з ним не порівняти?
starik_0
Member

MessiaH: 31.10.2025 10:55 Все эти игровые оптимизации до сраки, разница между драйверами всегда в пределах погрешности измерений. Крайне редко когда дровами что-то реально правится. Максимум артефакты если они есть уходят или вылеты. Так что новость ради хайпа просто

Отправлено спустя 1 минуту 48 секунд:
Grindeath: 31.10.2025 10:42 Они же относительно недавно вышли и их на всё должно хватать, если ползунки не крутить до предела...
Покупал в конце 21 года 6900хт, был доволен для 4к без лучей. В 22-м сменил на 4090, так как стало не хватать. Правда да, я выкручиваю всё на максимум
не всегда. когда вышел киберпанк поиграл на старых дровах и поставил новые, фпс подрос ощутимо, где то на четверть или даже больше. и это древняя 1060
Nouriel
Member

Grigo
Grigo: 02.11.2025 12:17Відповідь сама себе генерує. Не купували карти від AMD і не треба починати. Політика компанії вочевидь націлена на надприбутки, а користувачів йдуть лісом чи огородами. Це прямо треба враховувати як шо у когось ще виникає бажання дивитись в бік цих карт.
а нвідія навчала користуватись ші і продає росії прискорювачі ші для шахедів і їй всеодно на санкції. І хто там женеться за надприбутками? :laugh: :laugh:
erkins007
Member

Геральт: 02.11.2025 21:45З якого дива я маю зважати на висновки видання
Ещё раз, тебе скинули источник с этого же ресурса, ты его можешь оспорить другим авторитетным изданием, но не левыми скринами.

Отправлено спустя 1 минуту 55 секунд:
Nouriel: 02.11.2025 22:41а нвідія навчала користуватись ші і продає росії прискорювачі ші для шахедів і їй всеодно на санкції.
Нвидиа не поставляет карты в рашку официально. Ни для шахедов, ни для геймеров, никакие.
То что для вас новость что санкции обходятся при современном глобальном рынке элементарно и в том же Китае куча 5090 которых там официально ни одной не продано это уже другое дело.
MessiaH
Member

starik_0: 02.11.2025 21:49когда вышел киберпанк поиграл на старых дровах и поставил новые, фпс подрос ощутимо, где то на четверть или даже больше. и это древняя 1060
Не знаю о чём ты. Киберпанк даже после всех патчей у меня был неиграбелен на 2080s. Только на 6900хт я смог его пройти без лучей на ультрах в 4к с фср
Геральт
Member

erkins007: 03.11.2025 02:30 Ещё раз, тебе скинули источник с этого же ресурса, ты его можешь оспорить другим авторитетным изданием, но не левыми скринами.
З якого дива будь-який ресурс буде авторитетнішим за власні очі? Тим більше, що тестували древню гру з ТАА і не відомо на яких налаштуваннях. Крім того, посилання на авторитет - дуже слабенький аргумент.

Та зрештою, оте твоє віднікування так само доводить, що апскейл виглядає гірше. Автор скріна хоч до останнього стояв на "крашій якості" :-/

Кілька питань, на які, очевидно, ти чіткої відповіді не даси:
1) Що краще за якістю: DLAA чи ТАА?
2) Що краще за якістю: DLAA чи DLSS?
3) Де "більше" апскейлу: в DLAA чи DLSS?
erkins007
Member

Геральт
Ещё раз, бросай другой ресурс. Левый картинки не знаю с какими настройками не знаю откуда я даже обсуждать не буду.

1-1
2-1
3-2
Геральт
Member

erkins007
Тобто вбогий ТАА рівний DLAA? :eek:
А розмов-то було...
Ответить