Пишу без абзаців,бо з тел.Телефонний дзвінок,трубку бере маленька дитина.Шепотом:-Алло? -Привіт,а мама вдома? Малий тихо-тихо: -Мама вдома,тато вдома,але він зайнятий дуже сильно. -Ну а ще хтось вдома є?,питає жінка. -Є пожарні і міліціонери. -То поклич хоч їх!? -А вони також дуже зайняті. -Та чим вони всі так зайняті??? Маля так тихо-тихо: -Мене шукають.
Добавлено через 7 минут 39 секунд:
Маленька доця бавиться на підлозі і помало підповзає до мами котра за столом їсть яблуко,запитує: -Мамо а куди тампон вставляють? Мама давиться яблуком,але знаходить в собі сили і говорить після не великої паузи: -Ну ... як тобі сказати ... ну взагалі то туди,туди ... а туди звідки діти беруться. Дочка прозріла від такої відповіді і каже: -Що в лелеку?
Добавлено через 5 минут 11 секунд:
-Тату,тату!А ти в школі бився?,запитує син. -Звісно бився. Відповів той. Син: -І що всіх-всіх побив? Тато гордо у відповідь: -Так звісно всіх. Син: -Тату,а можна я тебе щось попрошу.Будь-ласка не приходи більше в школу.
Добавлено через 4 минуты 53 секунды:
Маленький син приходить з садочка додому весь подряпаний і в колючках. Мама це побачила і запитує що таке сталося? А маля у відповідь: -Розумієш мамо ми сьогодні хороводом навколо ялинки ходили,а ялинка велика,а дітей то мало.
Добавлено через 4 минуты 28 секунд:
-Вам зважити? -Так звісно. -Три п'ятсот.Будете брати? -Так буду!Заверніть будь-ласка. -Перев'язати? -Так. -Візьміть будь-ласка.Вітаю з новонародженим!
Добавлено через 1 минуту 48 секунд:

ати ... ну взагалі то туди,туди ... а туди звідки діти беруться. Дочка прозріла від такої відповіді і каже: -Що в лелеку?
Добавлено через 5 минут 11 секунд:
-Тату,тату!А ти в школі бився?,запитує син. -Звісно бився. Відповів той. Син: -І що всіх-всіх побив? Тато гордо у відповідь: -Так звісно всіх. Син: -Тату,а можна я тебе щось попрошу.Будь-ласка не приходи більше в школу.
Добавлено через 4 минуты 53 секунды:
Маленький син приходить з садочка додому весь подряпаний і в колючках. Мама це побачила і запитує що таке сталося? А маля у відповідь: -Розумієш мамо ми сьогодні хороводом навколо ялинки ходили,а ялинка велика,а дітей то мало.
Добавлено через 4 минуты 28 секунд:
-Вам зважити? -Так звісно. -Три п'ятсот.Будете брати? -Так буду!Заверніть будь-ласка. -Перев'язати? -Так. -Візьміть будь-ласка.Вітаю з новонародженим!
Добавлено через 1 минуту 48 секунд:
Добавлено через 6 минут 54 секунды:
В нас гроза і тел має глюки вибачте за "подвійні"завтра з компа відредагую ,бо мережа пропадає.