Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

leif
лично я себе хочу трек топ фуел 9.7 или скотт джениус 900 какой-то серии
для меня главное, чтобы локаут подвески был на руле.
все эти трейл и дх не едут вверх
leif
Member

Gavri1a:топ фуел 9.7
класно виглядає по специфікаціях, але 120к вже зовсім інші гроші ніж 70-75к.
Gavri1a:все эти трейл и дх не едут вверх
FUEL EX 5, який я вище скидав, їде чи там велика різниця між "звичайним" і "топ" fuel'ом?

Відправлено через 5 хвилини 13 секунди:
Аа, блокування підвіски на кермі, зрозуміло.
voodoo
Member

leif:https://extremstyle.ua/ua/product/diver ... evo-2021-2

оце стрижка так стрижка: люмінєва рама, карбонова рігідна вилка, флет бар і з натяжкою мідловий срам NX всього на всього за 2500 баксів, налітай :lol: і хтось же ж купить, бо флетбар гравійник — новий модний тренд 2021 року.

в штатах за цей спеш просять 1600 баксів (900$ різниці, Карл :eek: ). за таку ціну, як на мене, це вже хоч якось варіант для поціновувачів таких велосипедів і бренду specialized, але від марін аналогічний байк (DSX2) продають за 30 кілогривень :-/
Треба дивитися на РРЦ і ціни за кордоном разом з податками. Схоже в "екстрім стайлі" (дилер спеша) нещодавно виникли "непорозуміння" з податковою, звинувачують в розмитненні по заниженій вартості https://www.facebook.com/SFSofUkraine/p ... 2724156355
Сам свічку не тримав, не знаю як насправді, скоріш за все всі так роблять і потім торгують по РРЦ зі сплатою мінімальних податків через ФОПів, але не зрозуміло чому взялися саме за спорт.
Dark-seer
Member

leif:нормальні карбонові підвіси
По неровному асфальту самое то, только с бордюров не прыгай :nunu:
Hotspur
Member

voodoo:Сам свічку не тримав, не знаю як насправді, скоріш за все всі так роблять і потім торгують по РРЦ зі сплатою мінімальних податків через ФОПів, але не зрозуміло чому взялися саме за спорт.
все так делают :gigi: . а взялись за велики потому что авто и прочее сильно занято и за них голову оторвут.
leif
Member

voodoo:Треба дивитися на РРЦ і ціни за кордоном разом з податками
це +5-12%? навіть якщо 1750$ — різниця з 2500$ залишається величезною, особливо враховуючи, що ціни на інші моделі не відрізняються так разюче і позиціонування цього флет-бар diverge виходить максимально дивним. поруч в екстрім стайл продають фул карбоновий Diverge з дробпаром за 2900$.
Dark-seer:только с бордюров не прыгай
та ну нафіг такий екстрим, життя дорожче :laugh:
WalkMan
Member

voodoo:саме за спорт
Альперін
dead_rat
Member

Crossbow:я и не закрывал его.
+1.
Катался вчера и сегодня, но на покатушки 1-го я неспроможний буду :laugh:
voodoo
Member

leif: в штатах за цей спеш просять 1600 баксів (900$ різниці, Карл :eek: ).
leif:
voodoo:Треба дивитися на РРЦ і ціни за кордоном разом з податками
це +5-12%? навіть якщо 1750$ — різниця з 2500$ залишається величезною
Аж ніяк не захищаю дилерів спеш в Україні, до того ж ліньки глибоко копати, але з півтичка бачу згадування про 1600 доларів в ролику на ютубі, при цьому на сайті спеш гуглиться в фунтах £1799.00, що в доларах складає приблизно ті ж самі 2500, а ще додати доставку та розмитнення у випадку самостійного придбання за кордоном. Не знаю яка РРЦ, скоріш за все з сайту бренда.

У мене підстава трохи похвалитися - зовсім здурів та вирішив взяти жиробаса-фетбайк для фану (Jamis ROUGHNECK 2018) це мабуть приходить старість без мудрості (додатково стоять металобрухтом старенькі кантрійний підвіс, мтб-ригід та шосер). Формально вже вчора зробив перший виїзд одразу в його стихію - місити багнюку. В голосіївському лісі занадто брудно (місцями мокра глина), а по піщаним рівнинам якраз саме те, що треба. Враження виключно позитивні, він от наскільки відмовляється їхати по асфальту (слово накат відсутнє від слова зовсім), настільки кайфово пливе по грунту і їсть дрібні нерівності краще будь-якої підвіски. Треба тільки звикнути коли дещо "водить" із-за низького тиску в покришках, спочатку від цього було навіть лячно. В комплекті маються ніпеля під безкамерку, треба якось викинути важкі камери, не уявляю собі як бортувати в польових умовах такого бегемота у випадку проколу.
спойлер
_IMG_20201230_191717.jpg
_IMG_20201230_191919.jpg
_IMG_20201230_202451.jpg
_IMG_20201230_202530.jpg
_IMG_20201230_202544.jpg
Rhizone
Member

dead_rat:
Crossbow:я и не закрывал его.
+1.
Катался вчера и сегодня, но на покатушки 1-го я неспроможний буду :laugh:
Just do it :gigi:
leif
Member

voodoo:Аж ніяк не захищаю дилерів спеш в Україні, до того ж ліньки глибоко копати, але з півтичка бачу згадування про 1600 доларів в ролику на ютубі, при цьому на сайті спеш гуглиться в фунтах £1799.00, що в доларах складає приблизно ті ж самі 2500, а ще додати доставку та розмитнення у випадку самостійного придбання за кордоном. Не знаю яка РРЦ, скоріш за все з сайту бренда.
ага, видно вони на цю модель вирішили загнути ціну в Європі на весь регіон от і у нас так сталось з ним.

в штатах за $2600 вони продають версію цього байку на XT 8100 + колеса на DT Swiss G540 та інші покращення практично по всіх вузлах:
спойлер
ИзображениеИзображение
https://www.specialized.com/us/en/diver ... o/p/175310
voodoo:та вирішив взяти жиробаса-фетбайк для фану
вітання :beer: прикольний апарат за свої гроші, мабуть і по снігу непогано їде. хоча це дійсно тільки як третій-четвертий велосипед таке брати
3-14
Member

dead_rat:+1.
Катался вчера и сегодня, но на покатушки 1-го я неспроможний буду
Красавчик, а у меня по поводу конца года был полнейший завал на работе, вообще времени и сил не было. За декабрь и 300 км не проехал :weep:

Теперь надежды на январь.
voodoo:У мене підстава трохи похвалитися - зовсім здурів та вирішив взяти жиробаса-фетбайк для фану (Jamis ROUGHNECK 2018) це мабуть приходить старість без мудрості (додатково стоять металобрухтом старенькі кантрійний підвіс, мтб-ригід та шосер). Формально вже вчора зробив перший виїзд одразу в його стихію - місити багнюку.
Топчик, так і треба старіти :up: Я от думав на днях купити собі новий МТБ щоб в лісі кататися поки мінус і лід на вулиці, але дружина забанила таку ідею, сказала, що чотири велосипеди мені вистачить :laugh: Особисто я б собі фет ніколи не купив, тупо не подобається естетика велосипеда. Пару разів у житті на таких катався, і таке відчуття, що більше 25 км/год вони тупо в жодних обставинах не їдуть :lol:
dead_rat
Member

voodoo:Враження виключно позитивні, він от наскільки відмовляється їхати по асфальту (слово накат відсутнє від слова зовсім), настільки кайфово пливе по грунту і їсть дрібні нерівності краще будь-якої підвіски.
Поздравляю, в клубе очень разных великов прибыло :super:
Gavri1a
Member

voodoo:У мене підстава трохи похвалитися - зовсім здурів та вирішив взяти жиробаса-фетбайк для фану
Поздравляю!
Желаю всем в новом году сходить с ума подобным образом, покупая новые велы :super:

себе тоже хотел бы жиробайк взять, но 3-й вел ставить уже негде(
murzik
Member

Gavri1a
не дарма дорослі люди завжди бажають один одному З Д О Р О В Я, чого і всім бажаю. Інколи навіть мільйони не врятують життя. На велосипед заробиться, головне щоб було здоровя.

Отправлено спустя 2 минуты 12 секунд:
voodoo
у фетбайка напевно гума на 1 сезон? яка мета придбання фета? за призначенням використовувати чи по асфальту ловити погляди оточуючих? :D я на свому геко і то підкорив навколишні села, а тут така бімба

Отправлено спустя 14 минут 49 секунд:
гекко 12 кг
gt avalanche elite 29 14,56 кг
фетбайк по ссылке выше 16,7 кг
Hotspur
Member

Всех с наступающим Новым Годом ! Побольше здоровья и поменьше проблем в 2021 ! Тем более 2020 исчерпал лимиты на неприятности я думаю :beer:
voodoo
Member

murzik: voodoo
у фетбайка напевно гума на 1 сезон?
Не знаю, фет вперше. Якщо не їздити на ньому по асфальту, то скоріш за все она буде вічною.
murzik: яка мета придбання фета? за призначенням використовувати чи по асфальту ловити погляди оточуючих? :D
Мета - фанове катання в міжсезоння по лисій горі та голосієвському лісу, підтримка фізичної форми та отримання нових вражень. Як на мене, використовувати фет на асфальті є якимось збоченням, вчора декілька годин накрутив по місцевим пагорбам та методом наукового тику тиск в покришках у розмірі 4,5 зменшив настільки, що по асфальту переднє колесо іноді «веде», тобто на твердій поверхні треба деінде докладати зусилля щоб тримати курс рівно, але як же м’якенько на грунті завдяки цьому низькому тиску - раніше ніяка підвіска не давала мені такого комфорту (кантрійні підвіси гарі фішер шугар 100мм, скотт дженіус мс 125мм, орбеа оіз 85мм, спеш епік 100мм), так, він важкий та повільний, але не треба від трактора вимагати швидкість.

Вчора так кортіло, що навіть зробив нормальний тест старими кантрійними стежками. Побачив настільки він є продуманим зі стоку: передня зірка на 30 і більша йому зайва, до того ж збільшується кліренс та можна сміливо переповзати колоди; з касетою 11-46 можна виїхати в стіни (для голосієва актуально, юзав до речі переважно повільні передачі); кью фактор звісно великий, але до нього звикаєш, при цьому коли зірка стоїть в стороні, то вона відносно чиста при накидуванні багнюки в області каретки; посадка напрочуд зручна, практично як на кк велосипеді, винос 80мм і кермо 740мм нібито спеціально під мене підбирали; і супер-фішка - на гальмах в стоці стоїть кришка-захист каліпера від багнюки, давно думав про таке і бачив в ДХ, це дуже круто, оскільки досить часто багнюка падає згори на каліпер, забиває його і тертя/зношення колодок відбувається навіть якщо не гальмуєш:
И самый последний и самый изящный момент — это вот такая карбоновая защита колодок от грязи
спойлер
Изображение
murzik:фетбайк по ссылке выше 16,7 кг
Не знаю яка реальна вага, в коментарі до відео на цей велосипед (2018-й рік, мій лежав в коробці два роки) пишуть що нібито без педалей 15,54кг:
Артем Щуковский
2 роки тому (змінено)
Ну что-ж, я получил фэт и сразу взвесил. полностью стоковая комплектация на камерах и со всякими катафотами, но БЕЗ ПЕДАЛЕЙ весит 15.54 кг. Стоковые педали еще 449 грамм.
Коли буду ставити безкамерно, то зважу. Можна ще зкинути десь півкіло шляхом заміни на карбонові нонейм палки з алі, але не бачу в цьому сенсу.

Вчорашні фото за 31-ше грудня:
спойлер
_IMG_20201231_153159.jpg
_IMG_20201231_143424.jpg
_IMG_20201231_145017.jpg
Стоковий захист гальмівних колодок в каліпері:
спойлер
IMG_20210101_135037.jpg
П.С. З новим роком!
Dark-seer
Member

Gavri1a:но 3-й вел ставить уже негде(
Ставь у меня, я буду кататься :gigi:

Отправлено спустя 24 секунды:
Всех велооверов с новым годом :beer:
Rhizone
Member

voodoo
Скажите, а какой у вас рост и какой размер рамы вы брали? :)
voodoo
Member

Rhizone:voodoo
Скажите, а какой у вас рост и какой размер рамы вы брали? :)
Зріст 180 см і рама 19 дюймів. Якщо зовсім ретельно підбирати, то треба дивитися на етт/річ тощо. У мене ще є специфіка - зручно їздити на підседільних "палках" з сетбеком, це не залежить від розміру рами, колись навіть був змушений після місячного тестування продавати лайтову кцнц із-за відсутності сетбека. В даному випадку просто зсунув сідло по рельсам і ок, але це все дуже індивідуально.
Ответить