Берите Мегого Максимальный, в 5 -м выйдет по 60 грн в мес(в завис. от аппетитов кто будет Вам предоставлять.....aboy: ↑ 21.06.2023 13:49 IPTV порекомендуйте провайдера не дорогого
Новости
Последние статьи и обзоры
Странные вопросы и точные ответы
-
Engineer_1988
Member
-
InfinityUA
Member
У когось є інвайт в bluesky https://bsky.app?)
-
Hiden
Member
нужно перенести винду со всеми загрузочными разделами с одного ссд на другой.
как это сделать, в акронисе клонирование не работает, вставляю потом склонированный диск в ноут, не видит загрузочного раздела
как это сделать, в акронисе клонирование не работает, вставляю потом склонированный диск в ноут, не видит загрузочного раздела
-
7mindfields
Member
Samsung data migrationHiden: ↑ 05.07.2023 17:20 нужно перенести винду со всеми загрузочными разделами с одного ссд на другой.
-
MobileLord
Member
Кто знает живой форум или конфу по камерам, фото и видео съемке?
-
Engineer_1988
Member
Google не работает? https://www.google.com/search?q=%D1%84% ... e&ie=UTF-8MobileLord: ↑ 07.07.2023 13:18 Кто знает живой форум или конфу по камерам, фото и видео съемке?
-
kollos
Member
Подскажите англоязычные сайты на тематику видеоигр и железа. Хочу подтянуть английский. На первой странице гугла нашел pc gamer. Не очень понравился, уверен есть лучше.
-
Engineer_1988
Member
переведи этот правой кнопкой в англ и будет тебе английская версия)))))))))))kollos: ↑ 09.07.2023 12:22 Подскажите англоязычные сайты на тематику видеоигр и железа. Хочу подтянуть английский. На первой странице гугла нашел pc gamer. Не очень понравился, уверен есть лучше.
-
7mindfields
Member
Rockpapershotgun, Ign, Eurogamer, Gameinformer, Edge gaming, Retro gamer - gameskollos: ↑ 09.07.2023 12:22 Подскажите англоязычные сайты на тематику видеоигр и железа. Хочу подтянуть английский. На первой странице гугла нашел pc gamer. Не очень понравился, уверен есть лучше.
Guru3d, overclockers.net, tom’s guide, techpowerup, macrumors (about Apple stuff), linustechtips, pcmag - pc stuff
Также можно посмотреть:
TechCrunch - This website provides in-depth coverage of the latest technology trends, startups, and venture capital funding.
Wired - This website offers a wide range of technology and science news, as well as reviews of new products and features.
The Verge - This website covers technology, science, and culture with a focus on the intersection of all three.
Gizmodo - This website covers technology and science news, as well as reviews of new products and features.
Ars Technical - This website provides in-depth coverage of technology and science news, with a focus on the technical aspects of the latest developments.
MIT Technology Review - This website offers a wide range of technology and science news, as well as analysis of the latest developments and their impact on society.
Scientific American - A magazine that covers a wide range of science-related topics, including technology and medicine.
Nature - An international weekly journal of science that covers a wide range of science topics, including technology.
IEEE Spectrum - A magazine that covers the latest developments in technology and engineering, with a focus on their practical applications.
-
murzik
Member
я не експерт у фарбах. чи є на ринку фарб чим покрити старий кольоровий пластик, щоб він виглядав як новий, глянцевий, яскравий?
чи беру будь який "Эмаль аэрозольная универсальная" і воно мені підходить?
чи беру будь який "Эмаль аэрозольная универсальная" і воно мені підходить?
-
maroders2
Member
Хто знає, чи можна за ІНН знайти прізвище власника?
Ситуація наступна. Якась тварина взяла онлайн кредит на моє ім'я і не повернула його. З установи почали телефонувати моїм родичам(це окреме питання де вони взяли дані 3!! осіб), а вони вже мені. Спочатку я просто порадив заблокувати номер, але потім сам набрав установу і виявилося що це ніякі не шахраї. Оператор назвала мені дані на які було оформлено кредит, з них співпадає лише мої ПІП та назва села, де проживають мої батьки. Номер телефону, ІНН, точна адреса, дата народження і останні 4 цифри рахунку Приват не мої. Далі сказала що будуть розбиратися, але навряд мені про щось потім повідомлять. А от я знайти цю особу хотів би, це явно хтось із "знайомих" з села, там мене багато хто знає.
По факту маю ІНН, дату народження та останні 4 цифри рахунку. Номер телефону вимкнений, за адресою ніхто не проживає.
Трошки погуглив ІНН і в багатьох сервісах мені показує дату народження особи, яка на моє здивування співпадає з датою, яку мені назвала оператор. З інших сервісів дізнався що це не ФОП, нерухомості не має і ще деякі не важливі деталі.
Хто що порадив би робити далі? Писати заяву поки бажання нема, надто мало доказів... Можна спробувати в Приват написати, але там дані мені теж не дадуть, та і не факт що зроблять перевірку...
Ситуація наступна. Якась тварина взяла онлайн кредит на моє ім'я і не повернула його. З установи почали телефонувати моїм родичам(це окреме питання де вони взяли дані 3!! осіб), а вони вже мені. Спочатку я просто порадив заблокувати номер, але потім сам набрав установу і виявилося що це ніякі не шахраї. Оператор назвала мені дані на які було оформлено кредит, з них співпадає лише мої ПІП та назва села, де проживають мої батьки. Номер телефону, ІНН, точна адреса, дата народження і останні 4 цифри рахунку Приват не мої. Далі сказала що будуть розбиратися, але навряд мені про щось потім повідомлять. А от я знайти цю особу хотів би, це явно хтось із "знайомих" з села, там мене багато хто знає.
По факту маю ІНН, дату народження та останні 4 цифри рахунку. Номер телефону вимкнений, за адресою ніхто не проживає.
Трошки погуглив ІНН і в багатьох сервісах мені показує дату народження особи, яка на моє здивування співпадає з датою, яку мені назвала оператор. З інших сервісів дізнався що це не ФОП, нерухомості не має і ще деякі не важливі деталі.
Хто що порадив би робити далі? Писати заяву поки бажання нема, надто мало доказів... Можна спробувати в Приват написати, але там дані мені теж не дадуть, та і не факт що зроблять перевірку...
-
seraphic
Member
maroders2
обращайся в банк, там насколько помню надо будет писать заявление ну и документы тебе скажут какие нужно, информацию по чужим персональным данным тебе ни кто не даст
обращайся в банк, там насколько помню надо будет писать заявление ну и документы тебе скажут какие нужно, информацию по чужим персональным данным тебе ни кто не даст
-
Барбарис
Member
murzik, є фарби для пластику.
-
Engineer_1988
Member
Йому було вже сказано , купувати фарбу автомобільну для бамперів .....Барбарис: ↑ 14.07.2023 13:56 murzik, є фарби для пластику.
-
_clawfinger_
Member
maroders2
Є два варіанти рішення цієї проблеми:
1. Оф. рекомендація НБУ.
Взнати юридичну адресу й сайт колектора. Написати їм свої дані, й повідомити що Ви не є тою "істотою" що взяла кредит й повинна повернути. Якщо будуть переслідувати, то повідомите НБУ.
Вони залишать у спокою, через рік-два будуть знов задовбувати.
2. Взнати про яку суму боргу мова й призначити реальну зустріч у себе вдома. Тільки дробовик зарядіть, якщо що, то ви збирались його почистити...
Є два варіанти рішення цієї проблеми:
1. Оф. рекомендація НБУ.
Взнати юридичну адресу й сайт колектора. Написати їм свої дані, й повідомити що Ви не є тою "істотою" що взяла кредит й повинна повернути. Якщо будуть переслідувати, то повідомите НБУ.
Вони залишать у спокою, через рік-два будуть знов задовбувати.
2. Взнати про яку суму боргу мова й призначити реальну зустріч у себе вдома. Тільки дробовик зарядіть, якщо що, то ви збирались його почистити...
-
akr
Member
Хочу смотреть сериал и играть в игру, "картинка в картинке" отдает весь приоритет игре и фильм почти не прогружается, ютуб тоже так не работает, при этом процессор почти не задействован в игре, на втором экране аналогично кино тормозит, если игру сделать активной
можно как-то исправить ситуацию? а то странная какая-та многозадачность
можно как-то исправить ситуацию? а то странная какая-та многозадачность
-
maroders2
Member
_clawfinger_
Та до кредитної установи у мене питань нема, після мого дзвінка вони більше нікого не турбують.
Мені б знайти цю "редиску", яка явно мене знає. Нажаль більше даних про неї мені ніхто повідомляти не бажає, а того що є трохи замало для пошуку.
Сумма дрібна, 4000грн, тому сумніваюсь що хтось його буде сильно шукати, хоча там можуть бути варіанти з відсотками;)
Ще трохи обурює наявність у них бази даних з телефонами моєї рідні. Судячи з усього, за гроші можна купити будь яку інформацію і невідомо що у них там ще є.
Та до кредитної установи у мене питань нема, після мого дзвінка вони більше нікого не турбують.
Мені б знайти цю "редиску", яка явно мене знає. Нажаль більше даних про неї мені ніхто повідомляти не бажає, а того що є трохи замало для пошуку.
Сумма дрібна, 4000грн, тому сумніваюсь що хтось його буде сильно шукати, хоча там можуть бути варіанти з відсотками;)
Ще трохи обурює наявність у них бази даних з телефонами моєї рідні. Судячи з усього, за гроші можна купити будь яку інформацію і невідомо що у них там ще є.
-
_clawfinger_
Member
maroders2
тоді один варіант, шукати знайомих серед силовиків, щоб знайшли його. Вам принаймні якусь інформацію надали, від якої можна починати пошук.
А колекторна контора... Якщо вони не знайдуть його, вони знов почнуть задовбувати Вас через деякий час... Коли у бази боржників з'явиться новий власник, або пройдуться повторно по списку.
А інформація... так вона продається й купується, тому вони від слідковують зв'язок й починають задовбувати сусідів й родичів щоб вони до Вас достукалися.
тоді один варіант, шукати знайомих серед силовиків, щоб знайшли його. Вам принаймні якусь інформацію надали, від якої можна починати пошук.
А колекторна контора... Якщо вони не знайдуть його, вони знов почнуть задовбувати Вас через деякий час... Коли у бази боржників з'явиться новий власник, або пройдуться повторно по списку.
А інформація... так вона продається й купується, тому вони від слідковують зв'язок й починають задовбувати сусідів й родичів щоб вони до Вас достукалися.
-
S1zf
Junior
Всем привет. Возможно спрашиваю не в той теме и не на том форуме... Подозреваю, что на устройстве (ноутбук) есть вирус - позавчера была ошибка 403 на https://ua.store.asus.com/20660-cnf.html, на телефонах открывалась нормально. В безопасности виндовс заметил, что "защита от подделки" была отключена и сверху надпись "этим параметром управляет ваш администратор", еще был включен удаленный рабочий стол, который я не включал (по умолчанию он же выключен должен быть?) , из программ только myasus и разер синапс, винда с офф сайта, чистая установка
И еще вот, asusl2502 и alina мои имена компьютера:
Заранее благодарю за помощь
И еще вот, asusl2502 и alina мои имена компьютера:
- спойлер
- https://imgur.com/a/4t1cdAc
- спойлер
- https://imgur.com/a/WJFtkGh
-
antihope
Member
є а3 принтер і а3 документ набраний а4 листочками, може хтось знає що обирать в налаштуваннях щоб його роздрукувати