Новини
Останні статті і огляди
Вело овери?
-
mumu
Member
якщо "довжина ніг недостатня", то підсіділом ніяк ситуацію не виправиш.
-
3-14
Member
Ага, а потом появляются велосипеды с выносами в 80ммHotspur:в пределах разницы в 1 размер все можно поменять выносом и подседелом, не все умники просто вкурсе.
Умники просто не в курсе
-
Hotspur
Member
я понимаю что мисс июнь ездит только в купальнике и на голую ногу. а так вообще у обуви очень разная подошваmumu:якщо "довжина ніг недостатня", то підсіділом ніяк ситуацію не виправиш.
Отправлено спустя 41 секунду:
не видел выносов в килобакс3-14:еще умники не в курсе, что на хороших велосипедах бывает вынос интегрированный в руль, который поменять будет по деньгам, как твой велосипед в целом
Отправлено спустя 3 минуты 8 секунд:
обожаю слова комфортный и новая геометрия в велоипедах. обычно они означают что человек вообще в жизни ничего не понимает, а в велосипедах особенно. нет ничего комфортного и стаканы допустимые в дико широком диапазоне.3-14: высота рулевого стакана у рамы больше комфортной, то никак ты это не исправишь.
Отправлено спустя 1 минуту 8 секунд:
спортсмены на разные гонки берут иногда разные рамы и даже разных линеек, но тут же людям виднее3-14:Умники просто не в курсе
-
leif
Member
"старий" — 58й, зріст у мене 185 (і це верхня межа цієї ростовки по треківському гайду), інсім 82.5-83 (що на 1 см менше ніж входить в цю ростовку і це була основна помилка). ідея була така, що по інсіму цей -1см буде ок, якщо від верху сідла до центру каретки можна буде зробити ~73см, 58 рама цілком це дозволяє зробити, так і виставив але не спрацювало3-14:Якого розміру «старий» і які у тебе параметри?
Дякую за пропозицію. я може таки перекину 105 з 58-го на новий і продам більший як SL4. якщо шатуни 175 мм норм стануть, бо на "новому" шатуни 172.5, не знаю наскільки це буде відчуватись, дехто каже, що досить відчутно і треба спробувати.Gavri1a:могу тебе свой 105 груп(2x11) после апдейта на grx забарыжить
о, бидло знову подало голос.Hotspur:ну ты вообщем сказочный, так что ничего нового
ти як там, назбирав вже на апгрейд 10-річного корча на 26" колесах чи ще пару років покатаєш, мамчин фахівець?
-
3-14
Member
Как пример https://www.bike24.com/p2373408.html?menu=1000,4,133Hotspur:не видел выносов в килобакс но можешь показать
Я вот тут ничего не понял в этом потоке сознания. Руки чешутся тебя в чс ко второму кадру добавить, иссину или как там его... Хотя ты смешной, даже не знаю что делатьHotspur:обожаю слова комфортный и новая геометрия в велоипедах. обычно они означают что человек вообще в жизни ничего не понимает, а в велосипедах особенно. нет ничего комфортного и стаканы допустимые в дико широком диапазоне.
О, так треба було тут запитати. Я сам 184 по висоті і 86 інсім (дивно слово звучить) і беру зазвичай 55-56 рами, залежно від виробника. На орбеі моїй останній, розмір наче 55, але при цьому висота рульового стакана аж 175мм. Трохи переживав з цього приводу, але без підкладок під виносом виявилося цілком нормально. 58 це реально великі рами, хоча дуже багато залежить від виробника.leif:"старий" — 58й, зріст у мене 185 (і це верхня межа цієї ростовки по треківському гайду), інсім 82.5-83 (що на 1 см менше ніж входить в цю ростовку і це була основна помилка). ідея була така, що по інсіму цей -1см буде ок, якщо від верху сідла до центру каретки можна буде зробити ~73см, 58 рама цілком це дозволяє зробити, так і виставив але не спрацювало
-
Dark-seer
Member
кстати да, у меня 180ровно и я катаю на L(56cm) имхо это нижний предел этой ростовки, она наверное спокойно подойдет на рост 187-188, хотя зависит от длинны ног рук, шатунов, выноса, геометрии рамы ну кароч от многих фактором
-
Hotspur
Member
а где там вынос ?3-14:Как пример
-
leif
Member
так, і не тільки тут, треба було взагалі більше відгуків зібрати, зробити ретельніший рісьорч, а ще краще поїхати до батька в Київ в гості і заодно поміряти велосипеди самостійно. я якось зовсім тупо поклався на кілька відгуків власників аналогічних треків і сам треківський гайд, який, як потім стало зрозуміло, так стабільно промахується як мінімум на 1 розмір.3-14:О, так треба було тут запитати.
вже маю що маю, в решті решт це все не настільки страшно, якщо одразу купити другий велосипед і не залишатись без шосера на сезон) але ситуація, звичайно, дуже неприємна
-
Hotspur
Member
жизнь вообще смешная. у нас тут в теме яумамыитшник который по советам выбрал 1 раз мтбшечку а теперь всем рассказывает какой он крутой3-14:Хотя ты смешной, даже не знаю что делать
-
leif
Member
треба все приміряти, як я тепер впевнений і навчений гірким досвідом. але це в нашому зімбабве часто просто неможливо зробити без подорожі в Київ, а то і взагалі ніяк. особливо зараз в період цього дефіциту коронавірусного.Dark-seer:зависит от длинны ног рук, шатунов, выноса, геометрии рамы ну кароч от многих фактором
-
isshin
Member
интересно, почему людям кажется что покупать ботинки в интернете абсурд, а велосипед - норма? 
-
Hotspur
Member
я часто обувь в нете покупаюisshin:интересно, почему людям кажется что покупать ботинки в интернете абсурд, а велосипед - норма?
-
dead_rat
Member
Вы при росте 190 взяли XS велосипед?mumu:якщо "довжина ніг недостатня", то підсіділом ніяк ситуацію не виправиш.
Я вот купил жене самый маленький шоссер с рамой 45 см XXXS, и при моем росте 177 подседела на мою длину ног хватает, а если вынос удлинить сантиметров до 14-15, то и посадка будет вполне комфортной.
Отправлено спустя 4 минуты 58 секунд:
Потому что во-первых можно померять себя и взять правильную ростовку по инструкции, во-вторых во всех цивилизованных странах у тебя есть минимум две недели чтобы опробовать велосипед и если не подошел, бесплатно отправить обратно.isshin:интересно, почему людям кажется что покупать ботинки в интернете абсурд, а велосипед - норма?
Горный себе покупал онлайн, шоссер в магазине, жене горный в магазине, шоссер онлайн. И все живы.
-
mumu
Member
dead_rat
"довжина ніг недостатня" - це значить, що ноги до педалей не достають, розмір рами завеликий(в тому домейні труба, в яку вставляється підседільний штир, висока і не дає опустити сідло нижче, раптом хто пише поради з голови і не дивитися на конкретну модель велосипеда).
якщо висота сідла більша, людина йорзає попою при педалюванні з однієї сторони в іншу, це не тільки неефективно і незручно, а можна мозолі в прямому смислі слова натерти, що більше на велосипед сісти не захочеться взагалі.
"довжина ніг недостатня" - це значить, що ноги до педалей не достають, розмір рами завеликий(в тому домейні труба, в яку вставляється підседільний штир, висока і не дає опустити сідло нижче, раптом хто пише поради з голови і не дивитися на конкретну модель велосипеда).
якщо висота сідла більша, людина йорзає попою при педалюванні з однієї сторони в іншу, це не тільки неефективно і незручно, а можна мозолі в прямому смислі слова натерти, що більше на велосипед сісти не захочеться взагалі.
-
dead_rat
Member
Який ваш зрiст i яка рама?leif:як наслідок, сильно помилився з розміром рами
Отправлено спустя 8 минут 42 секунды:
Посмотрел ростовки Домейна.
Под мои 177 рекомендует 56 раму. Похоже и правда завышенные варианты.
Я в магазине тоже выбрал себе 56, потому что не умел тогда правильно сидеть на шоссере и пришлось укорачивать вынос.
Отправлено спустя 3 минуты 46 секунд:
mumu
Спасибо, что поправили, я подумал, что наоборот рама слишком маленькая.
-
isshin
Member
Нога меняется за годы, которые снашивается нормальная пара, модели тоже. Каждый раз все заново.Hotspur:я часто обувь в нете покупаюisshin:интересно, почему людям кажется что покупать ботинки в интернете абсурд, а велосипед - норма?надо просто производителя знать особенности
-
leif
Member
ну от один вже наміряв і взяв "по інструкції"dead_rat:Потому что во-первых можно померять себя и взять правильную ростовку по инструкции
трохи пізніше скину фотки порівняння "старого" і "нового" домане.
-
Gavri1a
Member
у кого-то есть опыт катания по гололеду на шиповке?
сильно спасает или на веле не работает?
сильно спасает или на веле не работает?
-
dead_rat
Member
Скинь, пожалуйста.leif:трохи пізніше скину фотки порівняння "старого" і "нового" домане.
И ради интереса твой рост и инсин.
-
leif
Member
а де крім ОЛХ варто розмістити оголошення по продажу велосипеда? якісь групи в ФБ\в телеграмі може хтось знає?
щось мені здається, що я такий специфічний для України байк буду до другого пришестя продавати
щось мені здається, що я такий специфічний для України байк буду до другого пришестя продавати