Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
murzik
Member

Повідомлення

Crossbow
в Києві вело кур єри пішки ходять :(
Jumper007
Member

Повідомлення

Господа парафинщики, делитесь, что делаете зимой ?
А то чет цепь гнется плохо в мороз :gigi:
Барбарис
Member

Повідомлення

Crossbow, не, так как по трассе из-за города ехать - ветер, бешеные водилы
leif
Member

Повідомлення

на велосипеді слизько і брудно — забагато напрягу, як на мене. хоча ті ж велокур'єри у Львові катали навіть сьогодні по ожеледиці, тут взагалі народ активно взимку катає, оце сфоткав пару років тому у знайомого через вікно:
спойлер
ЗображенняЗображення
з дітьми і з жінками в -10 по снігу їдуть вшістьох, розважаються, веселі. таке було враження, що далеко не вперше.

нині багато став ходити пішки, щоб якось компенсувати відсутність вело-тренувань, вчора 2 години гуляв по морозу в бадьорому темпі, але все одно якось недостатньо втомився. бігати в облом, а кардіо навантажень бракує. було б непогано станок собі взяти, мабуть :think:
Gavri1a
Member

Повідомлення

В Харькове снега нет и сегодня потеплело слегка.
можно было бы поездить сегодня, но...
спойлер
ЗображенняЗображення
Hotspur
Member

Повідомлення

Crossbow:ну что катальцы, как погодка? ездит кто? особенно сегодня в гололед :mad:
Отвечу за себя: езжу, и жалею что не купил шиповку на зиму... скользко, но пока без падений :up:
я сегодня без вела чуть раз не упал. нафиг нафиг. сезон закрыт

Отправлено спустя 45 секунд:
Jumper007:А то чет цепь гнется плохо в мороз
есть специальный для зимы :gigi:
dead_rat
Member

Повідомлення

Crossbow:ну что катальцы, как погодка? ездит кто?
На выходные +4, солнечно, новая велоформа приехала и жаждет в путь.
isshin
Member

Повідомлення

Я ели дошел до магазина вечером, какой кататься. :lol:
nukeproof
Member

Повідомлення

leif:було б непогано станок собі взяти, мабуть
лучше орбитрек
Dark-seer
Member

Повідомлення

у нас гололеда нет, но холодный ветер, разве что в балаклаве катать

Отправлено спустя 41 секунду:
leif:нині багато став ходити пішки, щоб якось компенсувати відсутність вело-тренувань, вчора 2 години гуляв по морозу в бадьорому темпі, але все одно якось недостатньо втомився. бігати в облом, а кардіо навантажень бракує. було б непогано станок собі взяти, мабут
у самого с этим проблема, уже думал велодорожку взять, но почитал отзывы передумал
Crossbow
Member

Повідомлення

Hotspur: сегодня без вела чуть раз не упал. нафиг нафиг. сезон закрыт
так в том то и прикол :laugh: , что пешеходы падают и не могут в чистому льду зайти куда то - страдают знатно, а в это же время я аккуратно и спокойно заезжаю))
Естественно что приходится ехать медленно, обдумывать траекторию, чтобы не снесло переднее колесо - самое опасное, а на заднее как-то "все равно". Главное резко не поворачивать.
p.s зимняя езда - медленная, и тротурная, по дороге опаснее и "мокрее". :shuffle:

Отправлено спустя 1 минуту 14 секунд:
Dark-seer:разве что в балаклаве катать
именно :up:
mumu
Member

Повідомлення

я в позаминулому році так нагепався в ожеледицю(одночасно два колеса в сторону втікали), без шипів в таку срань не виїду. Правда, минулого року дивився на розпродаж шипованих в велокиєві, і жаба задушила. А за фул прайс і тим більше почекаю кращих умов
murzik
Member

Повідомлення

продаю свій вел, можливо хтось сам зробить йому то і замінить частини. бо якщо на олх продавати, потрібно везти в Київ на то\заміну частин. в стані "як є" 5500. Після ТО і заміни частин певно від 7500 :mad:
leif
Member

Повідомлення

murzik:бо якщо на олх продавати, потрібно везти в Київ на то\заміну частин
ти думаєш хтось купить з місцевих? тут же ж півтори людини в топіку :) продавай на ОЛХ, опиши як є, постав зважену ціну, хтось візьме під ТО\ремонт.

а чого не почекати до весни? щось придивився і хочеш встигнути до сезону взяти?
хоча я два тижні тому меріду таки продав за 17к, що в принципі непогано, може по сезону на тищу дорожче пішла б, ну максимум на 2.
Hotspur
Member

Повідомлення

раньше Спеш делал таки получше
leif
Member

Повідомлення

до слова, я свій новий трек теж виставляю на продаж :weep: з пробігом у декілька кілометрів :D

всі ці треківські сайз гайди і обирання велосипеду без примірювання виявились поганою ідеєю, не робіть так з треками, панове. краще перевірити самому і тоді вже брати, навіть якщо здається, що добре потрапляєте в розмір по інфі від виробника. якби я знав, що буде така фігня, я б, звичайно і в Київ скатався на примірку, дешевше б було в кілька разів ніж оце що сталось. але тему покурив недостатньо, сам винен, сам потрапляю на гроші.

як наслідок, сильно помилився з розміром рами, взяв завеликий велосипед, який на думку треку типу має під мої параметри бути "як раз". їздити, звичайно, можна, але ну його нафіг, посадка неправильна, довжина ніг недостатня. в цьому випадку робити з більшого велосипеда менший — це навіть не варіант для розглядання, тільки продавати.

без велосипеду не хочеться залишатись, тому вже купив ще один domane на такій же рамі, але менше розміром, і який, не доведеться чекати з Німеччини два місяці. з сумного те, що він на тіагрі, а не 105 групі, але це в принципі не проблема з часом проапгрейдити, головне нормально сісти.

отака кул сторі :-/
3-14
Member

Повідомлення

leif:вже купив ще один domane на такій же рамі, але менше розміром, і який, не доведеться чекати з Німеччини два місяці. з сумного те, що він на тіагрі, а не 105 групі, але це в принципі не проблема з часом проапгрейдити, головне нормально сісти.
Непогано ви там живете по домену в місяць купувати. :lol:
Взагалі так і є, краще завжди взяти велосипед в меншу сторону, ніж в більшу. Якого розміру «старий» і які у тебе параметри?

Щодо тіагри, то вона в цілому дуже ок. Можна назад поставити 105 переклюк, щоб був шедоу і кататися скільки влізе. Там по вазі різниця грамів 400 може, і однієї зірки не вистачає, в іншому — однакові по експіріенсу групсети.
mumu
Member

Повідомлення

Підозрюю, і найнер був завеликий. Якщо вєліки нові, можна ж перекинути комплектуючі. На раму в трека пожиттєва гарантія, друг колись міняв тріснуту, і при цьому на стан всього іншого увагу не звертали, дивний був вигляд нової рами в плівках, обвішаної добрезаюзаними комплектуючими
Gavri1a
Member

Повідомлення

leif:з сумного те, що він на тіагрі, а не 105 групі, але це в принципі не проблема з часом проапгрейдити
могу тебе свой 105 груп(2x11) после апдейта на grx забарыжить :gigi:
Hotspur
Member

Повідомлення

leif:всі ці треківські сайз гайди і обирання велосипеду без примірювання виявились поганою ідеєю, не робіть так з треками, панове. краще перевірити самому і тоді вже брати, навіть якщо здається, що добре потрапляєте в розмір по інфі від виробника. якби я знав, що буде така фігня, я б, звичайно і в Київ скатався на примірку, дешевше б було в кілька разів ніж оце що сталось. але тему покурив недостатньо, сам винен, сам потрапляю на гроші.
ну ты вообщем сказочный, так что ничего нового

Отправлено спустя 1 минуту 8 секунд:
3-14:Взагалі так і є, краще завжди взяти велосипед в меншу сторону, ніж в більшу.
в пределах разницы в 1 размер все можно поменять выносом и подседелом, не все умники просто вкурсе.
Відповісти