Юзаю регик как по ссылке на ютуб dash cam 1s. Покупал примерно за 1000 грн, чисто на свои деньги, ничего особенного не ждите, иногда плохо видно номера, может если смотреть в пк и правильно по кадрам сделать стоп кадр, то может и видно будет, но если по быстрому в телефону, то иногда можно не разобрать номер. И перевод кривой, выставил в меню, чтобы пи включении не было звука, но он все равно говорит что начинает запись, и поставил низкую чувствительность, но иногда на кочках все равно говорит что пишет аварийное видео. А так в целом за свои деньги меня устраивает. Повесил под самое зеркало и в тонированной машине в глаза не бросается, даже днем его видно если смотреть в ту точку, на ночь не снимаю, из-за этого взял эту модель без экрана. Если будете такой покупать, то при первой настройке есть нюанс, пока не дадите приложению добро на геолокация, по вай фаю не подключается к нему, сначала отклонил и думал что брак, мучался сидел.
Запорізький автомобілебудівний завод успішно завершив випробування і отримав Схвалення Типу ЄС для автобуса А10.
• Український автовиробник, єдиний на пострадянському просторі, хто виконав жорсткі вимоги сертифікації Європейського Союзу в останніх поправках діючих в 2020р.
• Модель автобуса ZAZ А10 буде поставлятися на експорт і найближчим часом вийде на ринки країн Європейського Союзу
«Запорізький автомобілебудівний завод», отримав Схвалення Типу ЄС для автобуса середнього класу. Серед цих вимог підтверджено і відповідність Євро 6. Таким чином, якість, технічні параметри, і що головне, екологічність, продукції українського автовиробника, офіційно підтверджені і відповідають чинним жорстким вимогам регламенту Європейського Союзу.
Двигло дойц, коробка зф. Кузов не знаю чий: або тати, або старого мерса. Показання свідків розходяться.
zmax
Тут ситуація рівно як з кразами. Наче кінцевий результат не самий поганий, але добавочної вартості мізер, а маневрів погратись ціною і виграти у європейців - ще менше.
Дорогі складові, такі як двигло чи коробка, повинні бути хоча б ліцензійні клони, а не неповторний оригінал. Про власні розробки я вже й мовчу.
так цены то нету в свободном доступе! таки прямо с завода куда дешевле чем у перекупов?
а потом лучше в той-же европы в кредит б.у. по этим деньгам возьмем или новые? это типо поддержка своего производителя? так нафига тогда пошлины еще действуют если нет своего автопрома? ну да доить пока можно доить...
Отправлено спустя 57 секунд:
Scoffer:mgerchik
Я б посперечався. Навряд чи німці пересядуть на умовний клон мерса по ціні +/- оригінального мерса і з на 10 голів нижчою якістю збірки.
та это скорее румынам и болгарам зайдет, поляки врядли купяться)
В даний час у нас внутрішній попит зашкалює. ЄС, ЄБРР та інші міжнародні організації або держави виділяють гранти українським містам, які оновлюють транспорт. Білоруський МАЗ дуже добре заробив на цьому. Тільки Київ купив якусь невдалу застарілу модель чисто дизельних автобусів в кількості 200шт за не зовсім адекватні гроші.
производство зависит от менеджмента - менеджмент это олигарх - а тут нужно максимум на карман, минимум всего остального + откатов же дать в раду... вот и имеем то что имеем... угробить у нас рас плюнуть, а вот чтобы конкурировать и развивать - тут само собой наживой то не светит, кому нужны 10% прибыли, когда там рядом вася все 300% в карман ложит...
Scoffer если иметь в цели купить дешевое новое ведро и за те пару лет когда оно сгниет, отбить стоимость, ремонты и заработать то да. А так оно на постоянку нафиг не надо при наличии на рынке более адекватных предложений.
Hells Angels
З точки зору бізнес потреб вигідно купити те, до чого запчастини дешево і, що головніше, в будь-якому селі в наявності, і будь-який дядя вася під газом зможе все оперативно полагодити. Б/в імпорт не зовсім відповідає цьому пункту. Особливо якщо у тебе наймані працівники на них. Незаплановані простої можуть бути сильно дорожче тієї залізяки, котру тобі під замовлення на умовний фольц тиждень везтимуть.
"Топчик за свої гроші" тут не працює.
Hells Angels
Я з тих, хто працює з великим бізнесом, тусується на п'янках серед начальства різних-різних відділів, і, відповідно, в першому приближені в курсі про проблеми і потреби цього самого бізнесу. Начальник транспортного відділу неодноразово скаржився на відсутність аналогів газелей місцевого пошиву. Я думаю він, керуючи десятками вантажівок різного формату, таки шарить чого йому насправді треба.
Відправлено через 2 хвилини 35 секунди:
А ще та ж сама група контор налогодила імпорт авто зі штатів. Не битих, не фарбованих звісно. З відновленням у власній майстерні. Але під службові чогось їх не заюзали
Відправлено через 10 хвилини 39 секунди:
Для мене на мою власну машину не трагедія буде навіть якщо запчастина місяць везтимесь. Але я розумію чому це не влаштовує бізнес.