Новости
Последние статьи и обзоры
Інвертори, БМС, АКБ. Налаштування, тонкощі і т.д. (ділимось досвідом)
-
murzik
Member
Hotspur
це нормальний генератор? на випадок тривалих відключень, потрібно буде включити на 3 години 1 раз в 1.5-2 доби.
https://maxpeedingrods.in.ua/henerator- ... RYQAvD_BwE
просто якщо докупити ідентичний акум за 30к, то доведеться з ним гратися - перепідключати.
це нормальний генератор? на випадок тривалих відключень, потрібно буде включити на 3 години 1 раз в 1.5-2 доби.
просто якщо докупити ідентичний акум за 30к, то доведеться з ним гратися - перепідключати.
-
tablestikus
Member
стрьомний китайmurzik: ↑ 01.12.2025 08:46 Hotspur
-
odessitmws
Member
гелевый он же свинцовый, а для них 12.7 это и есть полная зарядка не?oh_boy: ↑ 01.12.2025 08:45чому гелевий акумулятор зарджається тільки на 80%?
Акумулятор 100Ah, після повного заряджання підключаю до інвертора і бачу лише 12.7 волта...
-
tablestikus
Member
Та наче в гелєвих якщо почекати поки напруга стабілізується після відключення зарядки при 100% має бути ~13Вodessitmws: ↑ 01.12.2025 11:51гелевый он же свинцовый, а для них 12.7 это и есть полная зарядка не?oh_boy: ↑ 01.12.2025 08:45чому гелевий акумулятор зарджається тільки на 80%?
Акумулятор 100Ah, після повного заряджання підключаю до інвертора і бачу лише 12.7 волта...
Відправлено через 3 хвилини 20 секунд:
Хоча ні, здається після відстоювання 12,7-12,8В це норма для 100% заряджання гелєвих.
-
Hotspur
Member
вам треба знати яка там реальна емність а не паспортна.oh_boy: ↑ 01.12.2025 08:45Акумулятор 100Ah, після повного заряджання підключаю до інвертора і бачу лише 12.7 волта...
При підключенні освітлення напруга знижується до 12.2-12.3 вольта, хоча там лише 108 ватт споживання. Можливо потрібен інший зарядний пристрій?
Відправлено через 22 секунди:
ніmurzik: ↑ 01.12.2025 08:46це нормальний генератор?
-
oh_boy
Member
Яким чином це можна дізнатись?Hotspur: ↑ 01.12.2025 14:00вам треба знати яка там реальна емність а не паспортна.oh_boy: ↑ 01.12.2025 08:45Акумулятор 100Ah, після повного заряджання підключаю до інвертора і бачу лише 12.7 волта...
При підключенні освітлення напруга знижується до 12.2-12.3 вольта, хоча там лише 108 ватт споживання. Можливо потрібен інший зарядний пристрій?
Відправлено через 22 секунди:ніmurzik: ↑ 01.12.2025 08:46це нормальний генератор?
-
Hotspur
Member
мати отаку штуку Atorch DL24 або шось більш дороге і заміряти реальну ємністьoh_boy: ↑ 01.12.2025 14:38Яким чином це можна дізнатись?
-
murzik
Member
а який ДА
-
Hotspur
Member
-
murzik
Member
Hotspur
виживати в Україні треба по крутому?
виживати в Україні треба по крутому?
-
s1R1us
Member
Насправді це нормальна компанія. Купа відгуків як в нас (особлово багато поїхало військовим, тільки на 3.5квт) так і в Європі. У цій ціновій категорії можна подивитись хіба що на konner&sohnen, але це +- одне і теж. Єдине, якщо будете брати maxpeedingrods - краще візьміть відкритий варіант MXR4500i на 3.2квт - так само вартує, краще охолодження, запас зайвим не буде.murzik: ↑ 01.12.2025 08:46 Hotspur
-
Hotspur
Member
треба купляти те що не згоритьmurzik: ↑ 01.12.2025 21:23виживати в Україні треба по крутому?
-
Shpoker
Member
Hotspur
не, я конечно в глубине души тебя поддерживаю, ибо часто согласен с утверждениями, НО!
ДА, китайцы не идеальны,
ДА, могут быть проблемы с капающим маслом
ДА, регулировки всякие там через жопу
ДА, запчасти подбираем не по артикулу, а по размерам
НО, человек рассматривал генератор ИНВЕРТОРНЫЙ (зачем?) а 2(!) раза дешевле!
НО, имея хоть какие-то руки не из жопы (а генератор явно блондинка не купит), с китайцами можно совладать
НО, даже брендовые генераторы иногда требуют комплексного ТО, на котором и колечки новые подкинут, и вкладыши коленвала заменят.
И, загореться может что угодно, в основном по вине владельца.
Потому мог бы влепить тебе минус - влепил бы с чистой совестью. (Откуда такой рейтинг? ты спишь с администрацией ресурса?)))
есть рынок и есть разные слои населения. не все могут позволить себе зеленую ламбу
не, я конечно в глубине души тебя поддерживаю, ибо часто согласен с утверждениями, НО!
ДА, китайцы не идеальны,
ДА, могут быть проблемы с капающим маслом
ДА, регулировки всякие там через жопу
ДА, запчасти подбираем не по артикулу, а по размерам
НО, человек рассматривал генератор ИНВЕРТОРНЫЙ (зачем?) а 2(!) раза дешевле!
НО, имея хоть какие-то руки не из жопы (а генератор явно блондинка не купит), с китайцами можно совладать
НО, даже брендовые генераторы иногда требуют комплексного ТО, на котором и колечки новые подкинут, и вкладыши коленвала заменят.
И, загореться может что угодно, в основном по вине владельца.
Потому мог бы влепить тебе минус - влепил бы с чистой совестью. (Откуда такой рейтинг? ты спишь с администрацией ресурса?)))
есть рынок и есть разные слои населения. не все могут позволить себе зеленую ламбу
-
Hotspur
Member
це ти мурзіка не знаєш. руки в нього як раз звідтиShpoker: ↑ 01.12.2025 21:45НО, имея хоть какие-то руки не из жопы (а генератор явно блондинка не купит), с китайцами можно совладать
Відправлено через 1 хвилину 25 секунд:
в мене Kohler дизельний 88 кВт полетів бувShpoker: ↑ 01.12.2025 21:45ДА, китайцы не идеальны,
Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
згоден. але загалом фірмові кращі якщо не брати особливо невдалі моделі, такі в усіх є.Shpoker: ↑ 01.12.2025 21:45И, загореться может что угодно, в основном по вине владельца.
Відправлено через 22 секунди:
я тут дуже давноShpoker: ↑ 01.12.2025 21:45Потому мог бы влепить тебе минус - влепил бы с чистой совестью. (Откуда такой рейтинг? ты спишь с администрацией ресурса?)))
-
Ortyomko
Member
давно і надовгоHotspur: ↑ 01.12.2025 22:38 я тут дуже давно
Відправлено через 31 секунду:
тоді б його не банили по КДHotspur: ↑ 01.12.2025 22:38 ты спишь с администрацией ресурса?
-
Hotspur
Member
-
1985god
Member
Щойно вперше дізнався що тут є рейтинг і як його дивитися саме цікаве що це найменше що в мене цікавить взагалі загалом це настільки лояльний фору що я не знаю що тут треба зробити щоби нарватися на якийсь банк а ви повірте мені є форуми на яких я за баниний по 20 разів
-
Filabatya
Member
щоб мати негативний рейтинг треба критикувати амд або хвалити інтел чи епл) а щоб забанили, крити матом і хамити, відповідно ловити скарги, рецепт простий 
-
nochnik89
Member
Что сейчас актуально по ячейкам по соотношению цена/качество ?
такой норм ?
https://www.nkon.nl/ru/rept-280p-prisma ... grade.html
такой норм ?
https://www.nkon.nl/ru/rept-280p-prisma ... grade.html
-
MSiAventador
Member
MSiAventadorFilabatya: ↑ 01.12.2025 22:50 щоб мати негативний рейтинг треба критикувати амд або хвалити інтел чи епл) а щоб забанили, крити матом і хамити, відповідно ловити скарги, рецепт простий![]()
Рейтинг користувача:-101
Більш токсичного форума ніж тут , в країні не бачив. Тому і був тут відсутнім минулі 10 років.
За 10 років контингент розумнішим не став, гумор про АМД не розуміє.
Роби висновки.