Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Dub1k
Member

Повідомлення

Robostyle:Кто нибудь польовался розеточной проверкой на битые пиксели?
Ответственно подходят к делу?
Из коробки ниче не воровали?
Мон царапаный приезжал?
Брав на Розетці свій монік. Відповідно попередньо заказував провірку на биті пікселі. Опція крайні не обхідна, оскільки тільки із 3-го разу приїхала модель із ідеальниою матрицею та підсвідкою.

Щоб ти зрозумів провірку на биті пікселі проводять не перед відправлянням товару на складі, а при тобі у відділені видачі Розетка в твоєму місті. Тобто готуйся що можливо не із першого разу прийде те що ти очікуєш.

Все це здійснюють при тобі в разі якщо дефект буде знайдений спеціалістом - тобі про це скажуть. І ти приймаєш рішення чи брати чи відмовлятись.
У мене на Розетці Прем тому доставка безплатна а сертифікат який ти купуєш на провірку битих піксель діє поки ти не придбаєш те що тобі підійде, тобто його дія не обмежена по спробам. Оплативши один раз ти можеш провіряти монітор безліч раз поки не попадеш на той варіант який тебе задовільнить. Після того як ти отримаєш той монітор який тобі підійде твій сиртифікат на провірку битих пікселей анульовують і забираю.

Функція при купівлі телевізора чи ммонітора маст хев.
Це економить твої нерви та час на повернення товару.
Robostyle
Member

Повідомлення

Dub1k
Да я уже понял. Бестолку конечно это всё для меня - город безденежных алкашей заводчан розетку не интересует :(
Dub1k
Member

Повідомлення

Пробуй тоді придбати в аналогових магазинах.
Типу Ельдорадо чи Moyo. Вони відправляють у твоє місто товар, який тебе цікавить. Торгівельних точок у них дофіга по всіх містах. А вже після зможеш у масмаркеті провірити його. Якщо і ці масмаркети відсутні, тоді заказуй на ближайший до тебе магазин. Монік не телевізор 80 дюймовий доставити його додому даже із іншого міста не проблема.
Prescott
Member

Повідомлення

Dub1k:Придбав собі такий. Дуже задоволений.
Є нюанси але про них відписав в даній темі щоб було простіше знайти на форумі оскільки даний монітор думаю що багатьох заціківить.
viewtopic.php?f=11&t=238216&hilit=Samsung+Odyssey+G
Robostyle
Member

Повідомлення

Dub1k
Да это не проблема, но так тебе сертификат на руки, и пока не приедет нормальный мон - денег не берут. Плюс если и обнаружишь чего - можно еще раз договориться, попретензичать.

А просто доставить можно и курьером НП, и рассмотреть его дома со всех сторон - только я так проморгал битые пиксели на своем мониторе. Или они просто всплыли, прогрелись через 2 месяца.
И как уже правильно сказали, сколько стоило это мне нервов и поездок, пока он у меня в сервисе 3 месяца стоял, пока асус перебирал матрицы, пока с шестого раза приехала одна-единственная чистенькая :insane:
GetOutTheWay
Member

Повідомлення

Dub1k:Ельдорадо
Гадюшик этот эльдорадо, ощущается по атмосфере пустого магазина, и активности продавцов.
спойлер
Вот воообще не советую эту контору, недавно был у них в магазе, шарики-смешарики, на входе девочка стоит, ловит тех кто выходит, спрашивают про уровень обслуживания. Мне на работе подарили сертификаты, которые я успешно активировал в эльдорадо, что бы потратить. Короче, шел я с целью найти зарядку для телефона, и еще всякую мелочь. Обошел по периметру весь магазин, не встретив ни одного консультанта который бы что-то подсказал, ну да ладно. Ближе к кассам нашел стойку с мелочью, выбрал зарядку, и подошел к кассе. Тут самое интересное начинается, стояли мы (с девушкой) у кассы как дураки минут 5 пока к нам кто-то подошел. При чем за соседней стойкой "администратор" с кем-то активно беседовал, а мимо нас прошло уже 3 или 4 консультанта, которые просто посмотрели на нас, и пошли мимо. Один из них, наконец-то, смог позвать кассиршу, для того что бы я успешно оплатил заказ, и наконец то ушел из этого сервисом забытого места. В общем отдаем товар, говорим что у нас подарочный сертификат, касирша молча кивает, пробивает товар. Я достаю эти сертификаты из кошелька в это время. Она пробивает сертификат и вспоминает что с подарочным сертификатом скидка (акционная цена) на товары не действует (я пока выбирал товар уже до этого догадался, поэтому сразу сказал что у меня сертификат, что бы она пробивала не акционную цену). Охрана отмена, пробиваем товар по обычной цене. Пробили, теперь кассир пытается просканировать подарочный сертификат что бы понять активен ли он. Пробивает, отдает мне со словами "там нет денех". "Всмысле нет" в недоумении отвечаю ей. Звоню в службу поддержки, мне говорят что нужно сразу пытаться провести покупку, а не проверять наличие денег на самой карте (что бы это не значило). Короче одна карта провелась, вторая не провелась. (Было два сертификата) Звоню в службу поддержки, говорят извините, суббота, никому вы сейчас не нужны, ждите понедельник вам позвонят. Здрастипажаласта. Паралельно нас пытаются уговорить доложить денег и купить без сертификата, на что я отвечаю спасибо не надо, я сюда пришел сертификат потратить, а не свои кровные. Короче распрощались, и на выходе молодая девочка подбегает ко мне и спрашивает "Младойчелавек, ответьте пожалуйста на пару вопросов", но видимо по моему выражению лица она считала эмоцию которую я выскажу в этом опросе, поэтому просто провела меня глазами. В понедельник действительно позвонили, сказали в эльдорадо что-то напутали, сумма на месте, идите и тратьте. Шла третья неделя с этого момента, а меня даже не тянет повторить этот опыт. Сертификаты лежат. Ждут...
tablestikus
Member

Повідомлення

GetOutTheWay
продай серты)
Dub1k
Member

Повідомлення

Ти в масмаркет йдеш за атмосферою чи за товаром? Якщо ти знаєш що тобі потрібно і не потрібні консультації то просто береш товар і все. Якщо ти не довіряєш сервіс центру даного магазина то всі гарантійні питання можеш вирішувати сам. Оскільки чек тобі надасть любий офіційний магазин. А вже на базі чека у гарантії тобі не відмовить жодний офіційний сервіс центр.
Я стикався із такими випадками що те що мені потрібно банально відсутнє у масмаркетах та інет магазинах. Тому тут наявність товару вже великий плюс. А брати чи на Разетці в Ельдорадо так то різниці не має суттєвої. Діло випадку і упередженого ставлення, не більше.
Vitalio
Member

Повідомлення

Dub1k:Пробуй тоді придбати в аналогових магазинах.
Типу Ельдорадо чи Moyo. Вони відправляють у твоє місто товар, який тебе цікавить. Торгівельних точок у них дофіга по всіх містах. А вже після зможеш у масмаркеті провірити його. Якщо і ці масмаркети відсутні, тоді заказуй на ближайший до тебе магазин. Монік не телевізор 80 дюймовий доставити його додому даже із іншого міста не проблема.
В Комфи проверяют флешками(пиксели, засветы и тд) только фактический товар в магазине, всё что привозят(заказ через сайт) проверяют только на вкл/выкл.
хотя если есть друзья/знакомые, то можно всё ;)
Volodimir
Member

Повідомлення

Dub1k: на базі чека у гарантії тобі не відмовить жодний офіційний сервіс центр.
С чеком, но без фирменного гарантийного талона производителя официальный сервис пошлет вас в пешее эротическое путешествие. В чеке не указан серийный номер, чек не является основанием для выполнения гарантийных обязательств. Так же как и гарантийный талон на листочке а4 или бланке магазина. Только корректно заполненный продавцом фирменный гарантийный талон фирмы-производителя. Если его нет, то официалы вправе вас отшить.
Dub1k
Member

Повідомлення

Volodimir:
Dub1k: на базі чека у гарантії тобі не відмовить жодний офіційний сервіс центр.
С чеком, но без фирменного гарантийного талона производителя официальный сервис пошлет вас в пешее эротическое путешествие. В чеке не указан серийный номер, чек не является основанием для выполнения гарантийных обязательств. Так же как и гарантийный талон на листочке а4 или бланке магазина. Только корректно заполненный продавцом фирменный гарантийный талон фирмы-производителя. Если его нет, то официалы вправе вас отшить.
Не згідний.
У мене було 2 гарантійних випадки із вендором Samsung (ССД) та Fractal Design (СВО). Гарантія не пригодилась її банально ніхто даже не потребував для сервісного обслуговування. Оскільки гарантія від магазину не дає жодних зобов'язань перед офіцйним сервіс центром. Магазин із його гарантією просто бере на себе відповідальність оранізувати замість тебе доставку в оф сервіс центр дефектний товар не більше.

Сервіс центр вимагають чек прибання даного товару із вказаним серійним номером дівайса, який має збігатись із коробкою та самим дівайсом. Все ... після цього більше не потрібно нічого надавати. До речі якщо чека не має в наявності інвойс повністю підходить. Я якраз через інвойс отримав по гарантії СВО. Оскільки брав закордоном.

Коли вийшла із ладу СВО я просто написав в сервісцентр Fractal Design в Швецію. Мене попросили надіслати фото чеку, на що я просто скинув інвойс в PDF форматі і все. Далі попросили обрізати шланги СВО і зробити фото. Через певний час мені приїхала нова СВО. А СВО із перерізаними шлангами залишається тобі. Із Швеції посилка йшла 2 дні через авіалінії. Витрати на транспортування знову ж таки бере на себе вендор.
Із самсунгом все так же само працює. Но там ще простіше оскільки зараз в Україні є дуже багато оф сервіс центрів. Які значно спростять тобі переговори із СЦ. Але як підказує практика краще переговори із СЦ надавати не магазину в якуму була покупка а імено самостійно вести переговори це ну значно пришвидчує процес.
Remonde
Member

Повідомлення

Vitalio:
Dub1k:Пробуй тоді придбати в аналогових магазинах.
В Комфи проверяют флешками(пиксели, засветы и тд) только фактический товар в магазине, всё что привозят(заказ через сайт) проверяют только на вкл/выкл.
хотя если есть друзья/знакомые, то можно всё ;)
в июне брал брату монитор в комфи,заказ делал через интернет,когда пришел монитор включили проверили на пиксели так же включали видео,все нормально,но так же я уверен зависит от магазина,знакомых там нет :-/
Besmertnik
Member

Повідомлення

Robostyle:А магазина то у нас - sic! - ни одного и нету!
закажи в любой крупной торговой сети, как правило ценники на такие вещи как монитор, ровно 1к1 с Розеткой.
я именно так сделал, узнал на какое отделение торговой сети в городе возможен интернет заказ,
уточнил у них что можно будет полноценно проверить монитор в торговом зале перед покупкой, заказал,
через пару дней пришёл, мне его распаковали, подключили к компьютеру, я всё проверил, оплатил и забрал.
N1amn
Member

Повідомлення

А какой либо софт для проверки, да хотя б цветные картинки у них в магазине есть или нужно свои на флешке приносить?
Volodimir
Member

Повідомлення

N1amn
Подключают к ноуту, а в инете этого добра валом. На ютюбе, на сайтах уже готовые тестовые картинки. Свою флешку могут и не разрешить к служебному ноуту подрубать.
N1amn
Member

Повідомлення

И насколько реально оценить равномерность подсветки в ярко освещённом магазине?
silent01
Member

Повідомлення

N1amn:И насколько реально оценить равномерность подсветки в ярко освещённом магазине?
Не возможно. Я когда выбирал себе монитор, с проверкой на битые пиксели, мне сотрудник расказывал, что приходил один человек с темным покрывалом, полностью накрывался и проверял. Думаю только так :beer:
Dub1k
Member

Повідомлення

Можливо на чорному фоні навіть при освітлені буде помітно силует підсвічування і її не рівномірність. Звичайно це помітно дуже не виразно. Но хоча б якось перед покубкою ти зорієнтуєшся. Можна просто попросити оглянути ноут в не освітленому місці на чорному фоні у дісплеї. В цьому ніхто не відмовить. Або просто виключити освітлення на пару секунд.

Відправлено через 5 хвилини 1 секунду:
Коли ви замовляєте тест за свій кошт Ви вправі вимагати належного огляду на техніку яку купляєте за свої кровні чи кредитні кошти. Тому ганяйте їх в хвіст і в гриву. Кажу поки купував мобі монітор відмовлявся декілька разів поки приїхав монік із нормальною матрицею. Це маразм коли більшості втирають чуж що засвіти та биті пікселі це нормально. Я особисто користувався монітором із битим пікселем чуть не в центрі дісплея. Це вирвиглазне відчуття коли тобі постійно щось мішає. І ладно коли ти береш на Олх вживану річ ... но коли це новий дівайс за фулл прайс ... тут варто задуматись
Robostyle
Member

Повідомлення

Признавайтесь, кто выгреб все 34GN850 у поставщиков? Хочу с пристрастием пораспрашивать про впечатления о покупке :gigi:
Відповісти