Новости
Последние статьи и обзоры
World of Tanks
-
Hum
Member
Самый простой способ для быстрых танков - ломануться на базу врага и обнаружить как можно больше сил противника.Підскажіть як збільшети отримання досвіду за бій???
-
Wonderboy
Member
Покупай премиум-аккаунт, катайся на технике большего уровня и потом переводи в свободный. Но все это требует денегEurofighter:Підскажіть як збільшети отримання досвіду за бій???
-
CooLeR*OK
Member
Випрямляти рукиПідскажіть як збільшети отримання досвіду за бій???
P.S. збільшИти
Моя статистика щотижня на декілька відсотків зростає, по всім показникам. Означає не даром почав глибше вивчати гру
Последний раз редактировалось CooLeR*OK 24.02.2011 00:26, всего редактировалось 2 раза.
-
Wonderboy
Member
Я на лео так делаю, опыта за секунды валомHum:ломануться на базу врага и обнаружить как можно больше сил противника
-
UraniumCrowbar
Junior
опыт - твоя результативность... засветка, захват, защита, урон нанесенный...
-
Hum
Member
CooLeR*OK

випрямляти чи виправляти. Не треба нікого вчити грамоті. Усі і так проффессориВипрамляти руки...
-
Eurofighter
Member
Випрамляти руки...
+100500
Мене більш дивує коли мене на Панцері ІІІ кидають у бій проти Т-3485, ягдпантери
су100
ис-2
як там рухатись?? тільки виходиш на оперативний простір як бамсь один постріл і геймовер 
+100500
Мене більш дивує коли мене на Панцері ІІІ кидають у бій проти Т-3485, ягдпантери
-
IceKeeper
Member
Eurofighter
ага... це повний євро абзац, коли тебе ваншотят з самого початку гри,... а потім десь там на 7 хвмилині гри залишаються арти... і не вийти, і не спать піти, ані чого... *))) ждуть свою мєга експу з грошима! *))) апотім 80% грошей отриманих на відновлення танчіка! *)))))
ага... це повний євро абзац, коли тебе ваншотят з самого початку гри,... а потім десь там на 7 хвмилині гри залишаються арти... і не вийти, і не спать піти, ані чого... *))) ждуть свою мєга експу з грошима! *))) апотім 80% грошей отриманих на відновлення танчіка! *)))))
-
Eurofighter
Member
IceKeeper
+100500
+100500
-
Андрій
Member
Світити потрібно не тупо "погнав, засвітив 9 танків- отримав медальку", а робити це так, щоб арта ,чи союзники мали можливість знищувати висвітлених тобою противників, тоді отримуєш 50% від знищених.
-
CooLeR*OK
Member
Eurofighter
Незнаю які можуть бути проблеми на пц3
Статистика в мене на ньому середня, інколи лише посвітити можеш, інколи і вбити когось.Прекрасний танк. До-речі дуже рикошетний, буває що з ЗиС4 рикошетить від корми.
Випрямляти. Різні речі. Grammar Nazi mode off.
Незнаю які можуть бути проблеми на пц3
випрямляти чи виправляти.
Випрямляти. Різні речі. Grammar Nazi mode off.
-
Eurofighter
Member
CooLeR*OK
Я немав на увазі що він поганий
просто його гармата не підходить до більш сучасніших танків......ще можу в дуельній бородьби виграти у А-20 Т-34.... 
Добавлено спустя 47 секунд:
Але в дуель вічно влізе артилерія чи другий танк
Добавлено спустя 2 часа 29 минут 26 секунд:
Нарешті
пересів на PzIV......
Я немав на увазі що він поганий
Добавлено спустя 47 секунд:
Але в дуель вічно влізе артилерія чи другий танк
Добавлено спустя 2 часа 29 минут 26 секунд:
Нарешті
-
EvGaS
Member
Для незнающих - если убили в самом начале боя, а ждать его конца не хо все 14 минут - Esc - выход из боя. 
-
IceKeeper
Member
EvGaS
так, а экспа и деньги не обнулится?!?
так, а экспа и деньги не обнулится?!?
-
EvGaS
Member
IceKeeper
После смерти - нет.
После смерти - нет.
-
MaJ0r
Advanced Member
EvGaS:Для незнающих - если убили в самом начале боя, а ждать его конца не хо все 14 минут - Esc - выход из боя.
-
EvGaS
Member
JagPZ 4 и ШТУГ - это гоночные ПТ - пусть максималка и не особо, зато мощные движки относительно масс и нормальная поворотливость в виражи па полной скорости.
Совковые ПТ вродь себе такого позволить не могут - подвеска не столь технологична была..
Совковые ПТ вродь себе такого позволить не могут - подвеска не столь технологична была..
-
Scweaker
Junior
Внимание!
Продам аккаунт! Полная передача прав доступа (с эл.почт.ящиком)
Особенности учетки в "танках":
- гараж на 16 мест!
- премиум еще на 20 дней (от 24.02.11 и минус 1 день от этого числа),
- проведено 2300 боев, есть крутые награды и 100% прокачанные экипажи (на КТ и Тигре (продал, экипаж в казарме))
- танки в гараже на данный момент: СУ-26, Т-34, КВ-3, Тигр-2 (КТ, есть досылатель), Штуг-3, Хуммель (прокачана + ускореная наводка и досылатель), М3 Ли.
Хочу за него 350 грн. ICQ#: 410774295
Цена адекватная, т.к. в него вложено в три раза больше, чем продаю (нужны деньги)
- гараж на 16 мест!
- проведено 2300 боев, есть крутые награды и 100% прокачанные экипажи (на КТ и Тигре (продал, экипаж в казарме))
- танки в гараже на данный момент: СУ-26, Т-34, КВ-3, Тигр-2 (КТ, есть досылатель), Штуг-3, Хуммель (прокачана + ускореная наводка и досылатель), М3 Ли.
Цена адекватная, т.к. в него вложено в три раза больше, чем продаю (нужны деньги)
Последний раз редактировалось Scweaker 24.02.2011 12:16, всего редактировалось 2 раза.
-
YumaX
Member
Уже недели три являюсь обладателем першинга, но радости от этого больше не стало
, он в стоке хуже топ т23, пинают все кому не лень
, почти сплошные минуса. Пока до него качался паралельно докачался до КТ, узнал, что такое снаряды по 1к.
2 , но на нем хоть повоевать можно, даже в стоке. Вообщем пока на першинг забил.
-
Spawny
Member
Мне за ИС-7 + СУ14 + Т44 с 100% эвипажем + по три допа на каждом даже 200 грн не дали, за 150 я отказался =)Scweaker:Внимание!![]()
- гараж на 16 мест!
А ты вон скока захотел =)