Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
isshin
Member

Повідомлення

PROGRAMMATOR:Дартмур всегда у Полушопа можно заказать.
комплит? во всколько обойдутся услуги.
про них знаю, но цену не спрашивал, не писал :dontknow:

Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
mumu:асміченому асфальті можна легко розкластись.
раскладывание на туристе на песочке, которого на асфальте и не видно.
эх, молодость.
dead_rat
Member

Повідомлення

mumu:Чисто шосерний велік задоволення дає, але треба розуміти всі особливості катання на такому вєліку: він більше для спорту заточений, тому комфорт менший ніж на мтб чи гібриді/гревелі, через вузькі колеса в вологу погоду або на засміченому асфальті можна легко розкластись. Ще й від якості нашого покриття може швидко зноситись.
Покатав на горном и на шоссере скажу, что с комфортом полный порядок.

Да, по брусчатке плохо, да, нельзя безнаказанно таранить бордюр.
Но для дальних покатушек шоссер намного удобнее, при наличии дорожного покрытия естественно.

После шоссера горный вообще странно воспринимается, сидишь раскорякой, руки в стороны, аэродинамика никакая, а скорость будто улитка ползет.

Отправлено спустя 1 минуту 8 секунд:
mumu:через вузькі колеса в вологу погоду або на засміченому асфальті можна легко розкластись.
Только если устраивать гонки, в спокойном режиме проходимость у шоссера вполне норм, только в песке вязнет

Отправлено спустя 1 минуту 59 секунд:
murzik:что для вас велосипед? зачем ехать 50-100 км? ладно если едешь на сложной дистанции интенсивно выкладываешься, получаешься опыт\скилл, физически выкладываешься. Шосеры на трассе от чего получают удовольствие?
От езды.

Или ты думаешь на шоссере физически не выкладываются?
murzik
Member

Повідомлення

Hotspur: что значит все ? не хочешь катать ?
та не знаю, зробив мрт, ходив на консультацію, а діагноза так і не сказали, приписав хондропротектора на 3 місяці і після цього повторна консультація
в інтернеті про біль в верхній частині чашки нічого не пишуть, хотілося б на МРт знімках бачити наочно причину цього болю, може до лісапеда відношення не має.
спойлер
Зображення
dead_rat
Member

Повідомлення

mumu:Електровєлік то уже веселіше, але норм моделі навіть б/в коштують 1к+.
Любой вел от 1к начинается, это нормально.
3-14
Member

Повідомлення

dead_rat:Но для дальних покатушек шоссер намного удобнее, при наличии дорожного покрытия естественно.

После шоссера горный вообще странно воспринимается, сидишь раскорякой, руки в стороны, аэродинамика никакая, а скорость будто улитка ползет.
Ахтунг! Голос разума в топике :jump:

Сейчас кто-то непременно напишет что "баран это неудобно" а ехать, держа руки в стиле "уже неделю хожу в качалку", это самое то :pray:
dead_rat
Member

Повідомлення

3-14:Сейчас кто-то непременно напишет что "баран это неудобно" а ехать, держа руки в стиле "уже неделю хожу в качалку", это самое то
Особенно радуют современные ездуны горных велов с 800 рулями.
Руки в стороны, занимает не то что всю велодорожку, а еще и в стороны вылазит.
Как с таким разьехаться - та еще сверхзадача :laugh:

ПС. После барана на 42 см, хочется чуток уже, 40 было бы идеально
Jumper007
Member

Повідомлення

Мало того что в лосинах ездят, так еще и хвастаются что у них маленькие, рули.
:gigi:
Graveworm
Member

Повідомлення

Jumper007
Срамота
Dark-seer
Member

Повідомлення

Jumper007
:laugh:
dead_rat
Member

Повідомлення

Jumper007:Мало того что в лосинах ездят, так еще и хвастаются что у них маленькие, рули.
:gigi:
Поверьте, 40 см вполне достаточно для руля, если вы понимаете о чем я ;)
Барбарис
Member

Повідомлення

dead_rat, даже 700 многовато для горного в городе. Идеально что-то типа Молоко, но эргономичные рули в Украине не представлены.
Прямая палка дает контроль в каком лесу, на кручах, но в городе не особо.

mumu, я в суботу на сухом асфальте на малой скорости на шинах 2,25, правда с грязевым протектором, разложился прям до травмпункта. Но в уставшем состоянии был.
dead_rat
Member

Повідомлення

А вот выносы у вас «горняков» короткие :banan:
leif
Member

Повідомлення

ви вже задовбали, чесно, про ці шосери на європейських дорогах на українському форумі. ну написали один раз, що в Європі класно на шосері катати, ну ок, але ж ні треба якусь суперечку розводити на 10 сторінок і розповідати які мтб-райдери в Україні лохи.

абсолютно відомий факт і вже 1000 разів про це написали, що немає в Україні доріг і умов під шосер і найближчим часом не буде. ні в Києві ні в Харкові ні тим паче в провінціях усіляких. мінімум, що тут можна використовувати більш-менш комфортно це гравійник і то це не всім підійде.

але ж ні, треба далі понтуватись про те як круто катати на шосері :-/
dead_rat
Member

Повідомлення

leif:але ж ні треба якусь суперечку розводити на 10 сторінок і розповідати які мтб-райдери в Україні лохи.
Это ты только что сам придумал, никто такого не писал

Отправлено спустя 1 минуту 33 секунды:
leif:немає в Україні доріг і умов під шосер
В Украине вообще нет условий для езды на велосипеде, однако никто вам не запрещает об этом писать
mumu
Member

Повідомлення

Барбарис,
швидшого одужання

В шосейних велосипедах тонкіші покришки ще й слікові, навіть якщо є якийсь рельєфний протектор, ним можна майже знехтувати, тому там усе ще гостріше. Не так ввійшов в поворот, не те покриття, трохи не так загальмував - і ти лежиш на асфальті. Тому зараз гревели(а до них гібриди) ввійшли в моду, бо вони в тому числі навіть просто безпечніші за рахунок ширших покришок(= більша площа контакту колеса), коли в той же час мають непогані швидкісні можливості, не треба бути таким майстерним велосипедистом.

murzik,
я б утримався від поїздок велосипедом та інших навантажень на коліна. Спробуй пролікуватись. В мене товариш мав проблеми з колінами(здається чи то зробили, чи дуже рекомендували зробити операцію) і пару років взагалі не катав або зовсім зовсім рідко, пролікувався, відновився, і зараз знов катає.
3-14
Member

Повідомлення

leif:абсолютно відомий факт і вже 1000 разів про це написали, що немає в Україні доріг і умов під шосер і найближчим часом не буде.
https://www.youtube.com/c/SkinnySpinner/videos вот чувак об этом, видимо, не в курсе.
Барбарис:я в суботу на сухом асфальте на малой скорости на шинах 2,25, правда с грязевым протектором, разложился прям до травмпункта.
Грязевой протектор на асфальте не добавляет к управляемости, это факт.
dead_rat
Member

Повідомлення

leif:але ж ні, треба далі понтуватись про те як круто катати на шосері
Последний раз я до сегодня писал в тему на странице 587 от 11 июля, сегодня 11 августа - 32 страницы назад.

И то не про шоссеры.

Так что если у тебя бомбит, от шоссеров, которые упоминаются в теме даже не раз в месяц - пойди валерьяночки попей, у тебя расшатаны нервы.
3-14
Member

Повідомлення

mumu:В шосейних велосипедах тонкіші покришки ще й слікові, навіть якщо є якийсь рельєфний протектор, ним можна майже знехтувати, тому там усе ще гостріше. Не так ввійшов в поворот, не те покриття, трохи не так загальмував - і ти лежиш на асфальті.
Большое преувеличение. Песок или гравий на быстром повороте — неприятно, иногда приходится сбрасывать скорость. Разметка дорожная во время дождя — тоже может быть неприятно, зависит от разметки. Все остальное неплохо проезжается.
Hotspur
Member

Повідомлення

Барбарис:mumu, я в суботу на сухом асфальте на малой скорости на шинах 2,25, правда с грязевым протектором, разложился прям до травмпункта. Но в уставшем состоянии был.
офигеть. а что такое ? поворот ?

Отправлено спустя 1 минуту 27 секунд:
murzik:та не знаю, зробив мрт, ходив на консультацію, а діагноза так і не сказали, приписав хондропротектора на 3 місяці і після цього повторна консультація
в інтернеті про біль в верхній частині чашки нічого не пишуть, хотілося б на МРт знімках бачити наочно причину цього болю, може до лісапеда відношення не має.
а про велик что сказали ?
Барбарис
Member

Повідомлення

Hotspur, скорее всего попало что под колесо. Прямой участок трассы, небольшой спуск за светофором на перекрестке, метров 20 от поворота. Все было хорошо и раз я в небольшом кювете, доехал домой и вижу шишку на локте. Упал на правую сторону, повредил левый. Вообще максимально странно вышло.
Відповісти