Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор звуковой карты
-
feson
Member
Не встиг написати.....дуже швидко розкрутили.....
можна було за 30 взяти те що показував Radio Bay ESS9280 PRO.
Отправлено спустя 2 минуты 14 секунд:
Зі стаціонарним ESS - мінімальна різниця в звучанні. Дуже добрий донгл....але гріється як....обігрівач....міні.......
-
Hotspur
Member
ну Фііо все таки портів більшеfeson: ↑ 21.04.2026 19:44Зі стаціонарним ESS - мінімальна різниця в звучанні.
-
MSiAventador
Member
-
Radio Bay
Member
Не збивайте людину з пантелику )
-
Hotspur
Member
-
tablestikus
Member
А де 10К, то вже і 15К можна
-
QFlash
Member
Mcintosh MA8950

+
Raчок

- спойлер
- спойлер
+
Raчок
-
Radio Bay
Member
Продай Макінтош, купи Fiio R2R + Genelec і ти узнаєш багато новогоQFlash: ↑ 21.04.2026 22:05Mcintosh MA8950
-
Z440_User
Member
Якось так:
- спойлер
-
QFlash
Member
Нізащо.Radio Bay: ↑ 21.04.2026 22:20Продай Макінтош, купи Fiio R2R + Genelec і ти узнаєш багато нового
Відправлено через 1 хвилину 20 секунд:
Z440_User
В мене нісран. Точніше в жінки.
В мене були шмигулі.
Последний раз редактировалось QFlash 21.04.2026 22:25, всего редактировалось 2 раза.
-
Radio Bay
Member
Ще ліпше Musician Pegasus замість Fiio, якщо грошей вистачить, може б/в
-
Radio Bay
Member
Тобі їзди на Запорі з двигуном від ПоршеQFlash: ↑ 21.04.2026 22:22Нізащо
-
QFlash
Member
Чи може запор їхати 320?Radio Bay: ↑ 21.04.2026 22:26Тобі їзди на Запорі з двигуном від Порше
Звісно, треба таку гору пошукати.
-
Z440_User
Member
І шо?
- спойлер
- моя іграшка

Десь в Греції

А взагалі я їй дуже вдячний за світ що вона показала

България
Розбити її іноді хочеться, а продати - ні.
А жінка катається на більш сучасному авто
-
QFlash
Member
По Rачках - колись давно ще у мене була стара платформа на 775 Gigabyte GA-g33m-ds3r (я просто помішений на Gigabyte
)
Так там стояв Rачок 889А, то б нічого, але я начитавшись всякої х_ні, в розумінні, почав шукати дрова під Win7/ і знайшов якусь х_ню/
Я не памятаю які саме дрова і версія, але воно так нічого дало, це було чути одразу.
Тепер я не напружуюсь з приводу цього питання оскільки УНЧ (amplifier) зводить це все на нівець.
АС Романтика - барахло конкретне - але воно співає.
Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
Так там стояв Rачок 889А, то б нічого, але я начитавшись всякої х_ні, в розумінні, почав шукати дрова під Win7/ і знайшов якусь х_ню/
Я не памятаю які саме дрова і версія, але воно так нічого дало, це було чути одразу.
Тепер я не напружуюсь з приводу цього питання оскільки УНЧ (amplifier) зводить це все на нівець.
АС Романтика - барахло конкретне - але воно співає.
Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
Шистьора гребана. Потім пежо потім нісран (кросовер)Z440_User: ↑ 21.04.2026 22:42І шо?
-
Radio Bay
Member
Комусь і бабусіна радіоточка співає, але то до якісного звуку не має відношенняQFlash: ↑ 21.04.2026 22:53але воно співає
-
QFlash
Member
Не напружує це питання.Radio Bay: ↑ 21.04.2026 23:00Комусь і бабусіна радіоточка співає, але то до якісного звуку не має відношення
Я одразу чую що воно співає. Думка професорів мене не цікавить.
Последний раз редактировалось QFlash 21.04.2026 23:04, всего редактировалось 1 раз.