Чутки: NVIDIA скасувала відеокарти GeForce RTX 50 Super через дефіцит 3‑ГБ чипів GDDR7

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Vlaad13: 07.11.2025 20:46мені досить важко повірити в те що людині в 2025 році нормально грати на 3070
Пипец, а вот сейчас реально обидно было :lol: я сижу на 3070 уже 4й год . Пока вроде хватало :rotate:
Последний раз редактировалось nochnik89 07.11.2025 21:01, всего редактировалось 1 раз.
Vlaad13
Member

tablestikus: 07.11.2025 20:58
Vlaad13: 07.11.2025 18:04
5080 Аурус мастер від Гігабайта або msi gaming - повністю білі. Берете будь яку з них, свою Арку продаєте камраду із сусідньої теми. Там людині дуже треба. То як - згодні?
msi ця з кольоровим драконом зверху - не подобається. Гігабайт зверху сірувата ще й з чорними радіаторами що теж не ок. З 5080 хіба що ventus досить біла щоб зверху гарно було і то це вентус і теж чорні радіатори що не дає якогось плюса до купівлі.

Але блін, при цьому серед 9070ХТ є дуже білі тіпа PowerColor Hellhound Spectral White або PowerColor Red Devil Spectral White. Але і слабше вони за 5080.

Тут складно щось таке взяти щоб саме подобалось і підходило в корпусі до всіх інших білих компонентів.
спойлер
Изображение
у вас в Арці точно так же є чорні компоненти і вона не суцільно біла
беріть Аурус та продавайте арку - в чому проблема?
взагалі для мене велика загадка чому вам невеличкий компонент іншого кольору на Аурусі заважає а ось на інтулі ні? як це працює?
якщо вам не вистачає білого кольору у житті - накупіть ватману та обмотайте їм системник, шпалери також можна білі поклеїти, та і рубашку таку білу вдягнути з рукавами ...
Последний раз редактировалось Vlaad13 07.11.2025 21:05, всего редактировалось 3 раза.
Nikolay Yeryomenko
Member

daesz: 07.11.2025 20:21Чи куди ви там плануєте ті 2 додаткові чипи примостити?
Переробити плату під 8, щоб було 2*8=16. Безглузда економія: з самого початку так треба було зробити.

P.S. Мабуть все ж таки простіше переробити плату, ніж поставити 3-ГБ.
daesz
Member

Nikolay Yeryomenko: 07.11.2025 21:01Переробити плату під 8, щоб було 2*8=16. Безглузда економія: з самого початку так треба було зробити.
Який зміст тратити час та кошти на розробку нової РСВ, переналаштовувати виробничі лінії на виробництво цих нових РСВ, якщо ці гроші та час можна вкласти у дизайн наступного покоління. Жупан, схоже, це також розуміє.
Nikolay Yeryomenko
Member

daesz: 07.11.2025 21:11Жупан, схоже, це також розуміє.
Ну якщо ціль тільки доїти на гроші, то може пан і жупан. А от стосовно витрат, то ти так написав не зовсім вірно - це нормальні речі для них.

P.S. Мені не дуже подобається його лозунг: The more you buy, the more you save. Треба навпаки намагатися давати якомого більше, тоді самі будуть купляти.
Vlaad13
Member

а можете назвати якусь корпу яка дбає про геймерів - а не про власні прибутки? :laugh:
tablestikus
Member

Vlaad13: 07.11.2025 21:01
tablestikus: 07.11.2025 20:58
msi ця з кольоровим драконом зверху - не подобається. Гігабайт зверху сірувата ще й з чорними радіаторами що теж не ок. З 5080 хіба що ventus досить біла щоб зверху гарно було і то це вентус і теж чорні радіатори що не дає якогось плюса до купівлі.

Але блін, при цьому серед 9070ХТ є дуже білі тіпа PowerColor Hellhound Spectral White або PowerColor Red Devil Spectral White. Але і слабше вони за 5080.

Тут складно щось таке взяти щоб саме подобалось і підходило в корпусі до всіх інших білих компонентів.
спойлер
Изображение
у вас в Арці точно так же є чорні компоненти і вона не суцільно біла
беріть Аурус та продавайте арку - в чому проблема?
взагалі для мене велика загадка чому вам невеличкий компонент іншого кольору на Аурусі заважає а ось на інтулі ні? як це працює?
якщо вам не вистачає білого кольору у житті - накупіть ватману та обмотайте їм системник, шпалери також можна білі поклеїти, та і рубашку таку білу вдягнути з рукавами ...
Ну а я і не кажу що арка мене влаштовує, в неї взагалі головний мінус що колір не білий, а молочний, того і ще один привід змінити.

Нащо ватман - в мене є ціль зробити максимально білим. Так, не все вийшло як задумувалося, але я маю можливість далі міняти залізо і потроху продовжую міняти.
Dragobes
Member

Afit: 07.11.2025 19:01 ...перспектива светила с большим обьёмом памяти, то я бы конечно расстроился, такой новости
Таки да, я вот немного расстроился от новости.
Были планы апнуться на 5080 Ti. Даже, если что, морально готовился к нелюбимому названию "Super".
А теперь либо надежда, что все ещё переиграется либо смотреть за горизонт на 60ю серию :-/
oversteve
Member

daesz: 07.11.2025 21:11
Nikolay Yeryomenko: 07.11.2025 21:01Переробити плату під 8, щоб було 2*8=16. Безглузда економія: з самого початку так треба було зробити.
Який зміст тратити час та кошти на розробку нової РСВ, переналаштовувати виробничі лінії на виробництво цих нових РСВ, якщо ці гроші та час можна вкласти у дизайн наступного покоління. Жупан, схоже, це також розуміє.
більшість плат 5070 вже з місяцями для додаткових чипів, можна просто не випускати ФЕ
https://www.techpowerup.com/review/msi- ... -oc/5.html
https://www.techpowerup.com/review/asus ... -oc/5.html
https://www.techpowerup.com/review/zota ... lid/3.html
daesz
Member

oversteve: 07.11.2025 22:18
daesz: 07.11.2025 21:11
більшість плат 5070 вже з місяцями для додаткових чипів, можна просто не випускати ФЕ
Я ж про ФЕ, було б трохи дивно якщо б покоління суперів вийшло без них :)
erkins007
Member

maksim2020: 07.11.2025 20:23Fallen Order на... 1080 Ti.
Я его на релизе на 1080ти и проходил. Это вторая часть только на 5090 норм идет
oversteve
Member

daesz: 07.11.2025 22:26
oversteve: 07.11.2025 22:18
нвідія не завжди випускає ФЕ карти, наприклад 5070ті немає, і 4070тіс також не було, так що як на мене тут проблеми немає :dontknow:
daesz
Member

oversteve: 07.11.2025 22:30
daesz: 07.11.2025 22:26
нвідія не завжди випускає ФЕ карти, наприклад 5070ті немає, і 4070тіс також не було, так що як на мене тут проблеми немає :dontknow:
Дивно, незнав що згаданих двох у референсному виконанні не було. Хочва ту ж 4070тіс було взагалі легко зробити, оскільки там вже були 2 додаткові місця заготовлені на більшу кількість чипів.
Ektalion
Member

tablestikus: 07.11.2025 20:58 msi ця з кольоровим драконом зверху - не подобається. Гігабайт зверху сірувата ще й з чорними радіаторами що теж не ок. З 5080 хіба що ventus досить біла щоб зверху гарно було і то це вентус і теж чорні радіатори що не дає якогось плюса до купівлі.

tablestikus
Member

Ektalion: 07.11.2025 22:57
tablestikus: 07.11.2025 20:58 msi ця з кольоровим драконом зверху - не подобається. Гігабайт зверху сірувата ще й з чорними радіаторами що теж не ок. З 5080 хіба що ventus досить біла щоб зверху гарно було і то це вентус і теж чорні радіатори що не дає якогось плюса до купівлі.

Так, забув що ХFX теж гарні білі 9070ХТ роблять.
vsx
Member

man1242: 07.11.2025 18:40 а міг почекати та купити 5060 :laugh:
а ч сего ты взял что цены взлетят?

Отправлено спустя 4 минуты 55 секунд:
Nikolay Yeryomenko: 07.11.2025 20:10 Можна було б RTX 5070 Super зробити з 16 ГБ на 2-ГБ чипах, замість 18.
тогда она получит 256 разрядную шину и начнет конкурировать с 5070 Ті. Ну как начнет, ситуации когда 4070Ті вдруг стала не нужна, скорее всего не повторится. Но что в таком случае получит 5070 Ті?
Последний раз редактировалось vsx 07.11.2025 23:15, всего редактировалось 1 раз.
AntonyKandaurov
Member

Нічого страшного, перекупи з ботами для розетки все одно зроблять касу ;)
vsx
Member

tablestikus: 07.11.2025 20:58 Але блін, при цьому серед 9070ХТ є дуже білі тіпа PowerColor Hellhound Spectral White або PowerColor Red Devil Spectral White. Але і слабше вони за 5080.
Вам производительности 9070 ХТ не хватит после В580?
oversteve
Member

tablestikus: 07.11.2025 17:52 Я вже пів року шукаю чим її замінити на більш потужну і щоб була повністю біла і навіть не маючи верхньої планки бюджету не можу знайти щоб мені сподобалась - всьо беру (
білий туф 5070ті? як варіант пошукати білий прайм
tablestikus
Member

vsx: 07.11.2025 23:20
tablestikus: 07.11.2025 20:58 Але блін, при цьому серед 9070ХТ є дуже білі тіпа PowerColor Hellhound Spectral White або PowerColor Red Devil Spectral White. Але і слабше вони за 5080.
Вам производительности 9070 ХТ не хватит после В580?
Ну мені все ж по потужності краще 5080, але як варіант дивлюся на 9070 ХТ теж.

Відправлено через 21 секунду:
oversteve: 08.11.2025 00:07
tablestikus: 07.11.2025 17:52 Я вже пів року шукаю чим її замінити на більш потужну і щоб була повністю біла і навіть не маючи верхньої планки бюджету не можу знайти щоб мені сподобалась - всьо беру (
білий туф 5070ті? як варіант пошукати білий прайм
Та якось 5070ті не хочеться брати.
Ответить