AMD проти Intel: підсумки другого кварталу на ринку x86-процесорів

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Timedemo
Member

Повідомлення

Lorichic: 15.08.2023 17:22
Timedemo: 15.08.2023 17:10а когда выйдет шутер, грузящий адски проц с 150 фпс на 80 фпс, на тот момент уже будет смена не одного поколения
Два года между выходом bf5 и bf2042 и полуторократное падение фпс на одном и том же железе
И в рамках ам4 уже вопрос не закрыть, заезд на новую платформу гарантирован.
Lorichic
Member

Повідомлення

Timedemo: 15.08.2023 18:08И в рамках ам4 уже вопрос не закрыть, заезд на новую платформу гарантирован.
Ам4 пока тащит, с 5600 и выше, у интела от 12600/13500, это я про свои 165герц, а что будет в следующей батле х.з, скорее всего только старшие камни останутся на плаву

Отправлено спустя 2 минуты 23 секунды:
Timedemo: 15.08.2023 18:06Что то мне это напомнило, не ты ли стелил про майкрософт флай симклятор, про максимальные на тройки?
Всё по разному, в трое в бенче чем больше ядер тем лучше фпс, в симуляторе майкрософт заруливает кеш
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

Alexsandr
Так так. Тестують тільки по замовленню. Хто чумаданів більше заніс той і виграв.
А суперПі це взагалі найкращий тест, пару років назад сині з ним носилися як з прапором.

Отправлено спустя 5 минут 30 секунд:
Mad Dog: 15.08.2023 18:06 Я десь казав що умови у всіх однакові? це ж тебе переклинило... не маючи аргументів тупо хочеш довести все до абсурду. :facepalm:

Вибирати проц для ігор без урахування ВК взагалі безглуздо. Так само безглуздо дивитись тести топових залізяк якщо тільки ти не хочеш апгейдити всю зв'язку саме на тих.
Чого не має бути тесту 7900ХТ взагалі не ясно.

ще раз. Замість того щоб розказати нахіба тобі треба такі фіктивні ігрові тести, ти пробуєш все інше довести до абсурду.
Це в тебе якісь дивні аргументи. Тестувати тільки в тих умовах шо тобі більше підходять. Замість умовно лабораторних ти вважаєш що потрібно тестувати як тобі бажається.
А про безглуздість перегляду тестів топових залізяк взагалі дичина.
Тобто
Ти співставиш Х та У для 4090, і підеш купиш дорожчий, і пофіг що на твоїй 1060 різниці не буде взагалі.
це не ок.
а
Чого не має бути тесту 7900ХТ взагалі не ясно.
це ок.
:insane:
Mad Dog
Member

Повідомлення

Pathfinder: 15.08.2023 18:24 Тестувати тільки в тих умовах шо тобі більше підходять.
Мені? :lol: я тут вже яку сторінку підряд питаю хто грає в таких умовах, коли налаштування відяхи такі щоб вона простоювала, а проц грузило на всю... Поки ніхто не відписався! Тільки ви двоє якусь незв'язану х-ню несете без жодних аргументів. :facepalm:

візьми свій приклад:
Чим тест 13900КС на 3080 в 2к допоможе власнику і5 9700 і 1080Ті по твоїй логіці?
2к заміни 800*600 і розкажи чим він так само допоможе при виборі проца. Зможеш без переводу стрілок, питань на питать і т.д?
Pathfinder
Member

Повідомлення

Mad Dog: 15.08.2023 18:38 візьми свій приклад:
Чим тест 13900КС на 3080 в 2к допоможе власнику і5 9700 і 1080Ті по твоїй логіці?
2к заміни 800*600 і розкажи чим він так само допоможе при виборі проца. Зможеш без переводу стрілок, питань на питать і т.д?
:facepalm: Чудово покаже архітектурні покращення і збільшення продуктивності саме 13900КС у тесті, якщо є ще процессори А не умовної зв'язки з 3080 в 2к.
Mad Dog
Member

Повідомлення

Pathfinder: 15.08.2023 19:02
Mad Dog: 15.08.2023 18:38 візьми свій приклад:

:facepalm: Чудово покаже архітектурні покращення і збільшення продуктивності саме 13900КС у тесті, якщо є ще процессори А не умовної зв'язки з 3080 в 2к.
:gigi: Смайлик ти правильний поставив перед своїм повідомленням. :up:
Але відповіді на питання чим допоможе при виборі ного проца користувачу з конкретним залізом знову нема.

Я так розумію розмову можна припиняти, ви все одно не можете на прямі питання нормально відповісти. Навіть на своїх же прикладах. :facepalm:
Pathfinder
Member

Повідомлення

Mad Dog: 15.08.2023 19:12 :gigi: Смайлик ти правильний поставив перед своїм повідомленням. :up:
Але відповіді на питання чим допоможе при виборі ного проца користувачу з конкретним залізом знову нема.

Я так розумію розмову можна припиняти, ви все одно не можете на прямі питання нормально відповісти. Навіть на своїх же прикладах. :facepalm:
Ти вже зовсім упоровся ? Скільки раз тобі відповідати ? З твоєю логікою для певного заліза певного юзера треба тупо брать в руки проц ставити і в себе тестувати як кому хочеться. І всі тести і інших ніпрошо, бо в мене так. Всі п.си я Дартаньян. :lol:
Mad Dog
Member

Повідомлення

Pathfinder: 15.08.2023 20:47 Скільки раз тобі відповідати ?
Вистачило якби хоча б один раз прямо відповів. Але, як виявилось, від такого тупого балабола як ти даремно було щось чекати.
Pathfinder
Member

Повідомлення

Mad Dog: 15.08.2023 21:51
Pathfinder: 15.08.2023 20:47 Скільки раз тобі відповідати ?
Вистачило якби хоча б один раз прямо відповів. Але, як виявилось, від такого тупого балабола як ти даремно було щось чекати.
Класичне інтернет-тріпло. Маніпулює, ігнорує переходить на образи.
Повторю ще раз. Чиста продуктивність цп без значного впливу ВК у порівнянні з іншими цп за певних тестових умов. Відносно кінцевого споживача це теоретична інфа, бо як саме буде у нього в його зоопарку системного блоку можна дізнатися тільки практично вставивши проц.
Напиши ще шо тести різних поколінь немає сенсу адже там можуть бути умови не такі як у пересічного юзера.
Melofon
Member

Повідомлення

Mad Dog

Почитал ваши споры и понял что ты не прав, и это ты здесь упоротый а не они :lol:
Mad Dog
Member

Повідомлення

Pathfinder: 16.08.2023 08:30
Mad Dog: 15.08.2023 21:51
Класичне інтернет-тріпло. Маніпулює, ігнорує переходить на образи.
Повторю ще раз. Чиста продуктивність цп без значного впливу ВК у порівнянні з іншими цп за певних тестових умов. Відносно кінцевого споживача це теоретична інфа, бо як саме буде у нього в його зоопарку системного блоку можна дізнатися тільки практично вставивши проц.
Напиши ще шо тести різних поколінь немає сенсу адже там можуть бути умови не такі як у пересічного юзера.
балабол та маніпулятор тут тільки ти. Саме ти почав писати про тести у 2к 144 Гц, саме ти почав говорити те що на тестах не має бути 7900ХТ, а тепер про різні покоління заспівав.
Повторюсь. Не я цей маразм писав, а ТИ... У цьому вся твоя суть: як дебіл накидати питань і потім звинувати опонента у тому що ти сам написав ту х-ню. :lol:

Про те що результати тестів це "теоретична інфа" :facepalm:

ти тупо не можеш відповісти на просте питання: нахіба ці дані треба?
але жопу рвеш за ці фейкові тести :facepalm:
manbearboar
Member

Повідомлення

Pathfinder: 15.08.2023 19:02Чудово покаже архітектурні покращення і збільшення продуктивності саме 13900КС
Тесты CPU в сверхнизких разрешениях не предсказывают работу в будущих играх, потому что тестируются не те аспекты, которые потом задействуются в реальных условиях.
Mad Dog
Member

Повідомлення

manbearboar: 16.08.2023 12:31
Pathfinder: 15.08.2023 19:02Чудово покаже архітектурні покращення і збільшення продуктивності саме 13900КС
Тесты CPU в сверхнизких разрешениях не предсказывают работу в будущих играх, потому что тестируются не те аспекты, которые потом задействуются в реальных условиях.
Ті тести не показують работу навіть у іграх на яких їх тестують. Бо в таких умовах взагалі ніхто не грає.

а твердження, що користувач з "і5 9700 і 1080Ті" подивиться такі фейкові тести з "13900КС на 3080" і побачить "архітектурні покращення і збільшення продуктивності " - взагалі маразм. :gigi:
Pathfinder
Member

Повідомлення

Mad Dog: 16.08.2023 11:05 але жопу рвеш за ці фейкові тести :facepalm:
О пішло класичне русняве гівно. Сиди і далі булькай.
Частково так. Але як передбачити що нова гра буде як мережева частина БФ2042 чи синглова Хогвартса ?
Нема як передбачити що наваяють програмери і як потім це все портують на ПК. Тому тести і є теорія і використовуються тестові сценарії і умови.
Доречі, чогось ніхто не каже що окрім саме роздільної здатності на навантаження і ЦП і ГП може впливати і відрізок самої гри ? А це теж фактор який може вдарити по продуктивності.
Timedemo
Member

Повідомлення

Pathfinder: 16.08.2023 13:34
Mad Dog: 16.08.2023 11:05 але жопу рвеш за ці фейкові тести :facepalm:
О пішло класичне русняве гівно. Сиди і далі булькай.
Частково так. Але як передбачити що нова гра буде як мережева частина БФ2042 чи синглова Хогвартса ?
Нема як передбачити що наваяють програмери і як потім це все портують на ПК. Тому тести і є теорія і використовуються тестові сценарії і умови.
Доречі, чогось ніхто не каже що окрім саме роздільної здатності на навантаження і ЦП і ГП може впливати і відрізок самої гри ? А це теж фактор який може вдарити по продуктивності.
Роздільна здатність не вплине на нагрузку цп
Melofon
Member

Повідомлення

Timedemo: 16.08.2023 15:15Роздільна здатність не вплине на нагрузку цп
Я тоже так думаю, но почему-то всегда удивляет в рекомендованных более мощные процессоры для более высоких разрешений, есть в играх некоторые настройки графики которые реально влияют на загрузку проца, но само разрешение никоим образом, но скорее всего разрабы так страхуются и рекомендуют сбалансированные сборки типа мощная современная видяха плюс мощный современный проц и наоборот более слабый или более старый проц и видяха для более низких разрешений.
Timedemo
Member

Повідомлення

Melofon: 16.08.2023 15:29
Timedemo: 16.08.2023 15:15Роздільна здатність не вплине на нагрузку цп
Я тоже так думаю, но почему-то всегда удивляет в рекомендованных более мощные процессоры для более высоких разрешений, есть в играх некоторые настройки графики которые реально влияют на загрузку проца, но само разрешение никоим образом, но скорее всего разрабы так страхуются и рекомендуют сбалансированные сборки типа мощная современная видяха плюс мощный современный проц и наоборот более слабый или более старый проц и видяха для более низких разрешений.
Я думаю некоторые ползунки, просто увеличивают детализацию, или плотность объектов, что уже будет влиять не посредственно на процессор. То и перестраховываються по рекомендациям процессора. А если условно в сцене статичное количество объектов и полигонов, то разрешение будет влиять исключительно на видеокарту.
Відповісти