Странные вопросы и точные ответы

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

viperest1:Мої вітання!
Я колись як заставку на віндовс 7 мав уривок з фільму "Матриця" де згори вниз бігали цифри і значки зеленого кольору.
Чи можливо таку саму зробити для віндовс 10 ? ,чи можливо можна десь скачати (але ,щоб перевірено ,щоб знову якесь лайно з мережі не хапнути, бо проф програм на компі повно і не дуже хочеться мати лютий секс з цим :gigi: ) щоб без танців з бубном і інших прихованих троянів чи майнерів кузькіну їх мать :gigi: :censoured: .
Дякую :beer:
Если железо нормальное, то wallpaper engine в стиме, 79 украинских долларов стоит
viperest1
Member

7mindfields
дякую вам буду зараз шукати щось , можливо знайду ,щось від матриці :beer: :super:
спойлер
залізо вроді нормас ;) :shuffle: :gigi:
Engineer_1988
Member

Господа поделитесь, где купить немного талонов на газ и бензин 92—95 по хорошей цене?
murzik
Member

коли навчався в універі у мене була програма англо-рос перекладач з транскрипцією. пишеш туди слово, воно само знаходить по мірі введення і відображає транскрипцію\переклад. є якісь такі програми, щоб швидко на комп ютері працювати з нею?
murzik
Member

Scoffer
транскрипції не має

оце вже щось https://myefe.ru/anglijskaya-transkriptsiya.html
mumu
Member

multitran
програмою вже давно не користувався, а от в пошукові системи браузера додав.
murzik
Member

у когось є робочий ківі кошельок?
Sachem
Member

murzik:кошельок
спойлер
гаманець
7mindfields
Member

murzik:у когось є робочий ківі кошельок?
Забудь, эта помойка теперь в обязательном порядке требует для любых транзакций верификацию по паспортным данным :up: :lol:
murzik
Member

7mindfields
заинув ммм 200 грн, зараз там типу 650, хотів вивести а буй :lol:
PAKAMAKAFO
Junior

Подскажите когда старт продаж 6700 xt ? может кто знает точное время ? :beer:
Барбарис
Member

PAKAMAKAFO, никогда. Все на пути в шахты.
murzik
Member

есть проект в pdf, линии связи указаны паршивым цветом. можно ли отредактировать pdf с инверсией цветов?
Sachem
Member

murzik:линии связи указаны паршивым цветом. можно ли отредактировать pdf с инверсией цветов?
pdf можно открыть в Фотошопе, а там с цветами можно делать всё что угодно. Но зависит от конкретного случая, если это вектор больших размеров, то линии могут быть слишком тонкими. Короче, зависит от конкретной ситуации.
Так же есть редакторы pdf.
Uliss
Member

7mindfields:
Забудь, эта помойка теперь в обязательном порядке требует для любых транзакций верификацию по паспортным данным :up: :lol:
не для любых, оплата в магазинах всяких возможна без верификации.
да и верифицироваться, если уж очень нужно, то можно довольно быстро

Отправлено спустя 38 секунд:
у меня есть, если что
murzik
Member

Sachem
в акробаті знайшов інверсію, але мої написи взагалі зникають. видно через одне місце зроблено цей проект

Отправлено спустя 2 минуты 17 секунд:
о, кайф. infix програма - - пошук виділено кольору і заміна. клас. спасибі всім :beer:

Отправлено спустя 8 минут 31 секунду:
Uliss
9 квітня напишу :gigi: поділимось
Михаіл
Member

Привіт народ. Стою перед вибором покупки джойстика від хбох360/one або від плейстейшн4.
На скільки я бачу більшість ігр сумісна все таки з хбох, але всі знайомі хвалять Джой від Соні. Питання в тому, чи нормально буде функціонувати dualshock без танців з бубном на Пк?
Volodimir
Member

Михаіл
Есть тема Выбор геймпада.
Там сто раз все описано.

У меня есть оба. Соньковский лучше только крестовиной.
Ответить