Если железо нормальное, то wallpaper engine в стиме, 79 украинских долларов стоитviperest1:Мої вітання!
Я колись як заставку на віндовс 7 мав уривок з фільму "Матриця" де згори вниз бігали цифри і значки зеленого кольору.
Чи можливо таку саму зробити для віндовс 10 ? ,чи можливо можна десь скачати (але ,щоб перевірено ,щоб знову якесь лайно з мережі не хапнути, бо проф програм на компі повно і не дуже хочеться мати лютий секс з цим) щоб без танців з бубном і інших прихованих троянів чи майнерів кузькіну їх мать
![]()
.
Дякую
Новости
Последние статьи и обзоры
Странные вопросы и точные ответы
-
7mindfields
Member
-
viperest1
Member
7mindfields
дякую вам буду зараз шукати щось , можливо знайду ,щось від матриці
дякую вам буду зараз шукати щось , можливо знайду ,щось від матриці
- спойлер
- залізо вроді нормас

-
Engineer_1988
Member
Господа поделитесь, где купить немного талонов на газ и бензин 92—95 по хорошей цене?
-
murzik
Member
коли навчався в універі у мене була програма англо-рос перекладач з транскрипцією. пишеш туди слово, воно само знаходить по мірі введення і відображає транскрипцію\переклад. є якісь такі програми, щоб швидко на комп ютері працювати з нею?
-
Scoffer
Member
murzik
www.reverso.net
www.reverso.net
-
murzik
Member
-
mumu
Member
multitran
програмою вже давно не користувався, а от в пошукові системи браузера додав.
програмою вже давно не користувався, а от в пошукові системи браузера додав.
-
murzik
Member
у когось є робочий ківі кошельок?
-
Sachem
Member
murzik:кошельок
- спойлер
- гаманець
-
murzik
Member
Sachem

-
7mindfields
Member
Забудь, эта помойка теперь в обязательном порядке требует для любых транзакций верификацию по паспортным даннымmurzik:у когось є робочий ківі кошельок?
-
murzik
Member
7mindfields
заинув ммм 200 грн, зараз там типу 650, хотів вивести а буй
заинув ммм 200 грн, зараз там типу 650, хотів вивести а буй
-
PAKAMAKAFO
Junior
Подскажите когда старт продаж 6700 xt ? может кто знает точное время ? 
-
Барбарис
Member
PAKAMAKAFO, никогда. Все на пути в шахты.
-
murzik
Member
есть проект в pdf, линии связи указаны паршивым цветом. можно ли отредактировать pdf с инверсией цветов?
-
Sachem
Member
pdf можно открыть в Фотошопе, а там с цветами можно делать всё что угодно. Но зависит от конкретного случая, если это вектор больших размеров, то линии могут быть слишком тонкими. Короче, зависит от конкретной ситуации.murzik:линии связи указаны паршивым цветом. можно ли отредактировать pdf с инверсией цветов?
Так же есть редакторы pdf.
-
Uliss
Member
не для любых, оплата в магазинах всяких возможна без верификации.7mindfields:Забудь, эта помойка теперь в обязательном порядке требует для любых транзакций верификацию по паспортным даннымmurzik:у когось є робочий ківі кошельок?![]()
да и верифицироваться, если уж очень нужно, то можно довольно быстро
Отправлено спустя 38 секунд:
у меня есть, если чтоmurzik:у когось є робочий ківі кошельок?
-
murzik
Member
Sachem
в акробаті знайшов інверсію, але мої написи взагалі зникають. видно через одне місце зроблено цей проект
Отправлено спустя 2 минуты 17 секунд:
о, кайф. infix програма - - пошук виділено кольору і заміна. клас. спасибі всім
Отправлено спустя 8 минут 31 секунду:
Uliss
9 квітня напишу
поділимось
в акробаті знайшов інверсію, але мої написи взагалі зникають. видно через одне місце зроблено цей проект
Отправлено спустя 2 минуты 17 секунд:
о, кайф. infix програма - - пошук виділено кольору і заміна. клас. спасибі всім
Отправлено спустя 8 минут 31 секунду:
Uliss
9 квітня напишу
-
Михаіл
Member
Привіт народ. Стою перед вибором покупки джойстика від хбох360/one або від плейстейшн4.
На скільки я бачу більшість ігр сумісна все таки з хбох, але всі знайомі хвалять Джой від Соні. Питання в тому, чи нормально буде функціонувати dualshock без танців з бубном на Пк?
На скільки я бачу більшість ігр сумісна все таки з хбох, але всі знайомі хвалять Джой від Соні. Питання в тому, чи нормально буде функціонувати dualshock без танців з бубном на Пк?
-
Volodimir
Member
Михаіл
Есть тема Выбор геймпада.
Там сто раз все описано.
У меня есть оба. Соньковский лучше только крестовиной.
Есть тема Выбор геймпада.
Там сто раз все описано.
У меня есть оба. Соньковский лучше только крестовиной.