Hotspur
Ще RTX і мультиплеер обіцяли
Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Nutbar
Member
-
Dremjke
Member
Вот это нужно в первую очередь, ибо софтлоки в сюжетных квестах - это больHotspur: ↑ 18.12.2024 18:54латання квестів
-
Барбарис
Member
Знайшов в Кігті Компас з першого заходу та Дивну воду з декількох раз(хоча зустрічав багато коментів, що неможливо його отримати коли заходив в аномалію до 22.00). Мутантів вже видно здалеку, але вони просто стоять, активуються лише поруч гг(крім кровосісь, ті по локації рухаються). НПС поки спавняться навколо.
-
Торба лиха
Junior
Виправлять спавн біля героя , відпишіться !Барбарис: ↑ 18.12.2024 21:01 Знайшов в Кігті Компас з першого заходу та Дивну воду з декількох раз(хоча зустрічав багато коментів, що неможливо його отримати коли заходив в аномалію до 22.00). Мутантів вже видно здалеку, але вони просто стоять, активуються лише поруч гг(крім кровосісь, ті по локації рухаються). НПС поки спавняться навколо.
-
Азазелло
Junior
От блін,третій раз проходжу гру і застряг...В лабораторії х17,там де контролер зверху і псі-собаки нападають.Вбиваю головну собаку і гра зависає намертво або викидує на робочий стіл.Відкочувався на кілька сейвів назад-не помагає.Разів 5 чи 6 пробував-безрезультатно.Камради,в кого була така заморочка-хелпуйте розумною порадою.
-
Nutbar
Member
Азазелло
А якщо консольною командою вбити? Чи проігнорувати і побігти далі?
-
Азазелло
Junior
Там бігти нема куди-треба до контролера добратись і вбити гада.Там взагалі щось дивне:вище поверхом в цій же лабораторії теж є контролер (а може і той самий?) він просто стоїть і тупо дивиться в стінку,ніяка зброя його не бере...там же літає полтергейст-його я вбив,хоч і з великим трудом.Nutbar: ↑ 18.12.2024 21:50 Азазелло
а про консольну команду-боюсь,це не для мене...Я повний профан в цих справах,навіть не знаю як це робити.
-
Барбарис
Member
Азазелло, подивитись гайд, скачати на нексусі мод, що відкриває доступ до консолі. Все буває вперше.
-
Геральт
Member
Азазелло
А нащо тваринку чіпати? Біжимо до контролера, ліквідуємо. Профіт.
Ящики/драбина. То якщо я правильно пам'ятаю місце.
А нащо тваринку чіпати? Біжимо до контролера, ліквідуємо. Профіт.
Ящики/драбина. То якщо я правильно пам'ятаю місце.
-
dimon2277
Member
мабуть це ви про лабораторію х5 куди вас направляє Двупалий (чи як його), в мене був баг як відкрити двері ключ картою тебе ловить контроллер і гра автоматом проводить сейв, після чого гру не можливо було зберігати (f5 писало не можливо зберегти, а в меню "зберегти" було сірим, так я добіг майже назад до професора і вийшов з гри)Азазелло: ↑ 18.12.2024 21:39 От блін,третій раз проходжу гру і застряг...В лабораторії х17,там де контролер зверху і псі-собаки нападають.Вбиваю головну собаку і гра зависає намертво або викидує на робочий стіл.Відкочувався на кілька сейвів назад-не помагає.Разів 5 чи 6 пробував-безрезультатно.Камради,в кого була така заморочка-хелпуйте розумною порадою.
допомогло тільки відкат до входу через двері
але баг з контролером залишився, він тупо стояв і не вмирав
тому вбивши полтергейста, вирушив до собакі там я просто пробіг відразу на драбину і взявся вже за контролера
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Це якись кончений треш. Це хто таку фігню розробляв, с..ка немає слів. Цей бій с Фаустом на криші це прото мусор. Ще і тупо спеціально вся зброя після пари пострілів в червоне іде. Такого ідіотизму не було ще. Чудило без броні витримує 5-6 в голову, рожок в тулуб і ще бігає.